Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
alinaatudor spune:
netea..de fapt...
uf mai fetele..hai sa ne hotaram cand e intalnelaa..pliszzz..ca sotu cica se duce la peste..uff...duminica...si..mai am o problema...mare de tot...
taica-miu m-a anuntat senin ca pleca in italia ...sa mor..pleaca la munca ..s-a saturat de romanica..de jobul lui care il calca in picioare..si pleaca..nu stie pentru cat..initial contractul e pe 3 luni..si daca e ok se prelungeste..la nesfarsit...
e foarte posibil ca asta sa fie ultimul weekend cand mai sta in tara...offf..:O((..daca e asa ma duc la ploiesti..si ratez intalnirea..ce ma fac...de fapt..in mintea si sufeltul meu..urlu..ce ma fac eu fara tati meu..mor ...pai...eu nu sunt obisnuita sa stau far ai mei..ei..au fost mereu impreuna..si mi s-ar parea tare ciudat sa nu pot sa il vad atata timp..cand mi-a spus am zis ca mor..imi mai arunca el pastila din cand in cand..ca vrea sa plece..ca s-a saturat sa traga de bani ..si ca s-a saturat sa nu fie apreciat la serviciu..dar eu nu am crezut ca vrea cu adevarat sa plec...off...sunt atat de trista...imi vine sa plang intr-una...
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
stoisor spune:
Virgo la ce sarcina complicata am avut nici nu vreau sa mai aud de inca o tura dar dar dar imi doresc 2 ingerei ,baiat si fata ,insa nu stiu cand o sa mai am curajul sa ma apuc de treaba.....chiar nu stiu pt ca a fost f greu nu zic ca nu a meritat,D-ne nu ,dar nu stiu daca mai am norocul sa o scot la capat inca odata
Sara nu mai are nimic in gurita .....ce ma bucur dar azi e ff agitata
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
stoisor spune:
virgo la ce odisee o sa ne intalnim???
plange Sara
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
grati.ela spune:
hello tuturor! in sfarsit am dormit nu gluma...bebe Tudor s-a culcat la 11 aseara, s-a trezit la 1 apoi la 5 dimineata, la 9 si apoi la 12...din nefericire a luat viroza de la Ozi si ii curge nasucul (de fapt are secretii mai multe pe care i le aspir cu batista bebelusului)...dr a zis ca-l va tine 10-14 zile si tre doar sa-l aspir bine...Ozi e mai bine in sensul ca nu mai are nasucul infundat...nu a facut febra dar eu stau cu inima stransa pt ca ea duce o boala pe picioare mult timp...azi sotul vrea sa o duca la inot desi eu as tine-o pana luni acasa...
vreau si eu detalii despre intalnirea de la Baby Expo...voi spuneti sa aducem si bebeii? cred ca vom lua mancare la pachet si vom face ture prin Tineretului...Tudor al meu e scandalos dak nu ma misc...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
gabrittza spune:
ce o avea copilu asta de plange intr-una?
nu mananca,nu doarme, dar plangee
gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
Ereena spune:
din cate vad eu se cam aduna soti:-) al meu vine sigur,si am mai numar vreo2
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
ramonab spune:
Buna mamici!
Eu sunt foarte trista , v-am mai spus eu problema asta dar simt nevoia sa revin poate primesc niste incurajari. Saptamana viitoare, Razvanul meu implineste 3 luni si ieri la cantar mi-a arat doar 4.900,nascut cu 3.200. E tare mic fata de alti bebei de varsta lui. El mananca numai san.Dar mananca bine, nu plange dupa ce a terminat, doarme bine, deci nu mi se pare ca nu se satura.In plus am incercat sa ii dau dupa san si completare cu lapte de al meu din frigider, dar il refuza.De aici trag concluzia ca se hraneste cu sanul.
In plus are acum un pic de rosu in gat, mi-a facut temperatura 37.5 (e prima data cand face febra) alalta seara, de aceea am mers la doctor ieri, dar de atunci a avut doar 37.0 sau 37.2 temp. I-am dat doar eferalgan si nazomer.
Dar nu inteleg de ce ia atat de putin in greutate.
V-am mai spus ca e un copil foarte vesel, rade foarte mult, de plans doar cand e foame, nici macar colici nu prea a avut, cred ca doar in primele 3 saptamani, dar nici atunci nu foarte mari.Nu am avut niciodata probleme cu el, de nici un fel.
Mami ma tot preseaza sa ii dau si altceva de mancare, de exemplu gris, dar eu nu as vrea, mai ales ca se satura de laptele meu.Sau ma insel?
Aurel_cris am vazut-o pe Biancutza ta. frumoasa-i, si dragalasa.Imi place tare mult animaloiul ala in care sta.Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si voiasa.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
sweetgys spune:
Buna zuzici, o zi buna si copilasi cumintei! A mea a fost model pana acum, de aseara de dupa baita pana acum, cumintica foc.
Pt mamicile care mai au laptic si-l congeleaza , voi ce vase folositi, biberoane, sticlute speciale? Am inteles ca sunt si niste pungi ceva, dar nu stiu mai multe....
Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
ramonab spune:
quote:
Originally posted by sweetgys
Buna zuzici, o zi buna si copilasi cumintei! A mea a fost model pana acum, de aseara de dupa baita pana acum, cumintica foc.
Pt mamicile care mai au laptic si-l congeleaza , voi ce vase folositi, biberoane, sticlute speciale? Am inteles ca sunt si niste pungi ceva, dar nu stiu mai multe....
Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
Eu il pun in pungi de plastic de alea obisnuite, le fac nod si atat.Stau foarte bine in congelator.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=24
grati.ela spune:
Ramona, bebitza al tau s-a nascut cu 3200gr dar sigur a scazut in maternitate deci ai ajunge la o crestere lunara de 600gr care nu e prea mare dar nu-i nici teribil de mica...copilasul a crescut si in lungime (poate mai mult decat ceilalti)...pe Tudor l-am nascut cu 3000gr dar a iesit cu 2750gr...dr. neonato mi-a zis sa-l tin la 27 de grade in casa pana pe la 3 saptamani (baiatul meu s-a nascut la 39s5z dar in fapt avea cam 38s) spunandu-mi ca nu raceste dak e mai racoare numai ca nu-mi ia in greutate (isi consuma energia pt a-si regla temp). Cat despre febra...Tudor are mereu 37.3-37.6 masurat rectal. Sanatate multa!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/