Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza!

Nana, adevarul e ca era disperat ieri tati . Mi-a facut anestezie, dar il antrenasem zilele astea de Stefan cu cate putin lapte la bibe, asa ca aseara a mancat. Cu ceva jale in priviri, dar oricum a facut progrese.

Aoleu, Teo, ce povestesti tu acolo. Sper sa iti treaca repede . Sa stii ca ma gandesc la febra lui Mihnea, poate e infectie urinara ca la noi.

Gabitz, bafta la oftalmo.

Of, ma simt ciudat, e prima extractie de cand am dantura definitiva. Ma duc la treaba, revin mai tarziu. Sa aveti o zi buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Inca ceva: dupa ce aseara parca era bagat in priza si l-am dovedit la 12 si ceva, Stefan a dormit pana la 8 juma dimineata fara treziri . Parca sunt alt om.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by bebeka

pt ca s-a tot vb de concediu am si eu o intrebare:ce lotiune de plaja se foloseste pt bebei?

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

noua ne-a zis d-na dr sa ii luam de la Avene crema de protectie solara pt copii cu factor 40

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata si de la noi!

Si noi ne confruntam cu dintii, i-a mai aparut un dinte sus, si se mai vad inca doi, deci am o iepuroaica veritabila. . S-a cam foit noaptea din cauza lor, asa ca mai aterizeaza cu noi in pat.
Intram si noi in categoria bebelusilor zburatori, de pe canapea pe covor, a urlat cateva minute dupa care s-a itors la joaca. Am mutat-o pe jos definitiv, i-am pus o patura mare pe covor in sufragerie si peste ea o pilota, si se distreaza de zor, ba merge de-a busilea, ba inapoi, ba sta si se joaca in fundulet. Dar tot trebuie sa fiu cu ochii pe ea, cand ajunge la parchet, o pun inapoi in mijlocul sufrageriei.Nu sta locului o clipa, toata ziua ne jucam, dansam in fata oglinzii, rontaie tot ce prinde.

Am vazut o gramada de poze, care mi de care mai frumoase: Michael de Piciulika-radios ca o raza de soare, scumpetea Ana Maeria de Magda, smecherasul Cristian care sta bine in fundulet, draguta si cocheta Miruna de Danuta36, Ana Adelina de Greyerasin rochita rosie-ce bine ii vine si Mario frumusel de Betty. Sper ca nu amuitat pe nimeni.

Urez si eu multa sanatate copilasilor bolnaviori: Luca de Pinacolada,Mihnea de Teodora, Vlad Dominic de moldoveanca, Andrei de valentina22

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

papanash - vroiam sa te mai intreb ceva: tot la dr marcu mergi?

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

nu mi-a placut aglomeratia de-acolo, inca n-am facut programare si in plus n-am facut nici echo transfontaneliana recomandata, fiindca alt dr. de la Budimex mi-a zis ca e ok si nu e nevoie. Trebuie sa mergem la vaccin acum, trebuie sa-l programez zilele astea. De ieri i-am facut o asigurare de sanatate la Medlife, astept s-o aduca azi tati acasa sa vedem daca-i si vaccinul inclus, sa decidem ce si cum.

a, inca ceva : dna Marcu mi-a zis NU branzica pana la 9 luni, asta iar n-am inteles de ce, inca nu i-am dat dar o sa incepem si noi cat de curand.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

am reusit sa adorm rasfatata, a papat o jumatate de banana cu 2 linguri de branza, pasate cu furculita, a fost putin surprinsa, dar dupa a continuat

am uitat sa va zic , ca m-a muscat cu dintisorii de jos de mi-a dat sangele, i-mi venea sa urlu

Mandarinuza pupici lui iepurila

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Hai ca am revenit, copila mea s-a trezit la 10, a papat tot marul ras in combinatie cu para si cereale, s-a jucat cat am facut si eu ordine pe aici, apoi a papat si putina tzitzi si acum iar doarme.

Teo eu stiu bine cum e cu amigdalitele si eu fac la fel de cand eram mica cel putin o data pe an. Ultima oara , adica acum o luna mi s-a recomandat sa ma operez, am dat de o dr draguta la Medicover care opereaza la Spitalul Panduri si mi-a dat nr ei de tel cand ma hotarasc, oricum dupa ce incetez cu alaptarea. Sincer ma gandesc serios la asta. M-am saturat de antibiotice, cele mai multe injectii le-am facut pana acum din cauza amigdalitelor. Tot ea mi-a zis ca lamaia nu e recomandata in tratamentul amigdalitelor mai ales cand e si puroi. Hai ca m-am lungit.

Vad ca ceilalti bebei au deja si 4 dintisori si noi n-avem nici macar unul. Suntem mai in urma la acest capitol.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Scriu repede ca am treaba:

Cecilia, am mai scris, dar mai scriu: chestia cu 'frica de straini' e absolut normala. Citeste in Capraru, parca era scanat pe mailul comun. Tu ar trebui sa fii fericita ca va recunoaste pe voi, cei din cercul apropiat. Nu trebuie sa lasi strainii sa-l streseze la intalniri, il tii in brate si esti mereu alaturi de el si spui strainilor sa se apropie de el treptat. E doar o faza, o sa-i treaca daca tu esti alaturi de el sa-i dai incredere. Nu te mai stresa atat, copilul nu o sa fieantisocial daca tu esti alaturi de el si-i dai incredere. Ince-incet trece peste teama de straini, dar, repet, e o etapa absolut normala a dezvoltarii lui.

Nana, eu am impresia ca tu te grabesti cu diversificarea. Stiu ca Tudor e mai mic decat Andrei, dar noi deabia am inceput cu solidele duminica trecuta. Pana ieri i-am dat numai piure de morcov. Nu ma grabesc deloc, ca are timp o viata sa manance solide. Abia azi ii dau piure de cartof si duminica ii dau borcanel combinat morcov si cartof. Sa stii ca in Capraru scrie ca bebelusilor le place monotonia si ca e normal ca ei sa prefere un aliment si sa-l manance cu placere chiar si saptamani de-a randul, in fiecare zi. Eu vad ca aici pe forum tendinta e sa combini multe legume, sa diversifici 2 mese deodata...hmm, impresia mea e ca mamicile se grabesc prea tare. Eu zic sa o iei de la inceput cu Andrei si sa o iei incet, vezi si tu ce mult a recuperat si ce copil bun e.

Am vazut o gramada de copii frumosi la capitolul 125, Ada in rochita rosie, Mario care parca e dintr-o banda de mexicani din California, Ana frumusica de Magda, super...sper sa nu fi uitat pe nimeni, ca scriu cam pe fuga.

Multa sanatate si celor bolnaviori, sa se refaca repede - Teo, sa stii ca nu se bea lapte cand ai infectii, cica laptele creaza un mediu bun dezvoltarii infectiei.

Noi azi ne-am luat bilete de mers acasa. Plecam pe 23 si ne intoarce pe 30, deci sarbatorim Pastele in tara! Yuhuuuu, de cand nu am mai fost acasa de Paste, abia astept. Ma gandesc doar cu groaza la bagaje, ca eu am tendinta de a lua totul cu mine, in caz ca imi trebuie...

Va pup acum, plec la puiutul meu sa-l hranesc!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am uitat:

Carpatinaaaaaa!!!!!!!!!!!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

La multi ani! sarbatorililot de azi
Andreea Cristina de mami georgi_ana25
Stefania Daria de mami florentinalo
Matei de mami Aminoreanu
Alexia Rhiana de mami aurelia27

poze

Mergi la inceput