Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, vedeti ca la babypoint au creme de protectie solara pentru bebelusi. In capitolul igiena... De la FPS 25, la 50. Preturi variate.
Au si protectie pentru vant si vreme rece...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Am gasit un medicament bun pentru slabit. Stiti cum ajuta la cura: de nu se poate?!!!?!!!! Nu mai pun ca e moca... Asta da afacere!!!!

http://youtube.com/watch?v=agDrTAvHsnc

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sim, ce face Zana maseluta? Ai fost extrem de curajoasa, sper sa aiba efect Augmentinul si sa salvezi maselutza. Multumim de urari. Am patit-o si eu cu chematul acasa de catre tatal de Vladi. Numai ca eu, in momentul respectiv, abia imi pusesem de 10 minute vopsea in par. Evident ca a trebuit sa o dau jos instantaneu si sa fug acasa ca nu se mai putea.

Nana, si eu am o vaga banuiala ca am inceput cam brusc diversificarea si am introdus destul de repede multe legume. Acum Vladi papa foarte putin si nu reusesc sa-mi dau seama ce nu-i place. Oricum a avut super succes morcov si dovlecel fiert in Yena la cuptor, apoi adaugata pulpa de rosie fiarta si avocado.
Pe mine ma bate gandul sa o iau de la capat cu legumele, sa o identific pe aia buclucasa. , trebuie sa o scoatem la capat.

Celia, multumim de urari. Nu ne mai spui nimic despre voi?

danuta36, daca ai ras asa la faza cu leganatul, chiar ti-ai imaginat bine. Chiar asa face, fatza - spate. Ta'su zice ca promite copilul sa fie un barbat adevarat.
Bafta sotului sa ia carnetul!

prisi, sincera sa fiu ma bate gandul sa folosesc direct branzica din comert... O sa mergem luni la dr nostru din Bucuresti si o sa vedem ce ne recomanda. Crezi ca n-o sa iasa indiferent daca fac branza calcica sau cu lamaie?

gabitz78, cam asa face si Vladi, cam cum face Elizuca ta, numai ca se ridica si in genunchi. Bravo de evolutie.

Teo, sanatate multa! Sa te faci bine ca Mihnutzu are nevoie de tine fresh.

bebeka, sanatate multa Rebecutei. Si eu am dormit cu fi-miu in pat 2 nopti in prima luna dar mi-am dat seama ca ne chinuim reciproc, drept urmare el doarme in patutzul lui.

Annisia, multumesc mult pentru medicamentul de slabit. Tocmai ce vroiam sa ma duc la bucatarie sa pap ceva.

Gata, plec ca nu ma mai lasa Vladi sa scriu. Oricate jucarii ar avea in pat, el tot calare peste laptopul meu vrea sa vina.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Am gasit un medicament bun pentru slabit. Stiti cum ajuta la cura: de nu se poate?!!!?!!!! Nu mai pun ca e moca... Asta da afacere!!!!

http://youtube.com/watch?v=agDrTAvHsnc

Micul Yannis creste mare

multumim.
eu tocmai am mancat cateva fornetti cu nuca.
asa bine mi-au cazut

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

eu sunt in continuare racita.ma doare cumplit gatul.durerea nu cedeaza deloc.am luat 4 zile antibiotic si nu se simte nimic- asta pt puroi in gat.
acum mi-a adus sotul de la farmacie Ventolin.parca a mai ameliorat putin durerea.

Cristi nu e racit insa imi face febra.L-am dus la medic, l-a consultat, nu are nimic.E de la dintisori.
4 dintisori sus se pregatesc de iesit.
Zicea ca cel mult intr-o saptamana sunt toti afara.

Dumnezeule 4 dintisori odata ???
N-am mai auzit asa ceva.Bietul meu ingeras ce dureri are...

va doresc o zi minunata tuturor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

papanash - andrei are fontanela mica?ca poate d-asta a zis dr sa nu-i dai branzica si sa faci eco.zic si eu....
yaia - drum bun si distractie mare de paste cu familia!
aniast - vladi e baiat, dar a mea?ar trebui sa intru la banuieli?
pupam dulce si apasat pe toata lumea!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Mai fetelor, pe mine ma doare de vreo saptamana rau de tot coloana vertebrala. Cam in zona in care mi-a facut anestezia peridurala .

de papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna ziua!
Noi tocmai am terminat de papat piureut cu carnita,cam 170 g si acum dam concert.Tipa de-mi face creierii zob. Si ai vostri bebelusi tipa in halul asta, ca amea ma dispera? Cand ti-e lumea mai draga incepe sa tipe si o tine tata..
Apropo de piure, eu am reusit sa o pacalesc cu carnita. Ii fac legume la cuptor intr-un vas yena cu capac, pun legume de toate felurile bineinteles diversificat, nu aceleasi in fiecare zi, putin ulei de masline, apa si carnita (carnita nu in fiecare zi) si le las sa se inabuse. Inainte de a le scoate din cuptor pun si putin marar sau patrunjel tocat foarte fin si gata.Dupa aceea le pasez cu furculita, de cateva zile am renuntat sa le mai blenduiesc, am zis ca e fetita mare si trebuie sa se invete sa mestece. Am o amica care are un baietel de aproape un an si nu mamanca nimic daca nu este blenduit. Isi provoaca voma. Asa ca am zis ca e timpul ca Bianca sa mestece. Va sfatuiesc si pe voi sa faceti acelasi lucru daca bebici au deja 7 luni. Nu le mai blenduiti totul ca ii invatati lenesi.
Iar am citit despre pitici si mamici bolaniori , mi se strange sufletul.
Teo, multa sanatate lui Mihnea.
Afibebe, multa sanatate si pupici de la noi.
Ramonaiani si eu am aceeasi problema ca si tine cu coloana. Astazi ma simt mai bine, dar pana ieri am avut niste dureri crunte. Eu am zis ca e din cauza ca o tin pe Bianca toata ziua in brate. Eu sunt mai firava si m-am gandit ca poate din cauza asta. Eu am mai observat ca ma doare rau coloana cand se schimba vremea.
Celia, multumim pentru urari. Proit sa mai pun poze cu Bianca cand o sa am timp.
Aoleu, fug la gogoasa mea sa o fac sa taca, ca m-a disperat cu tipetele.
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Scuze, am facut cateva greseli, e din cauza lu' fii'mea, cu tipatul ei neuronii mei au luat-o pe aratura.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

avem aici Capitol nou

Mergi la inceput