Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)
Raspunsuri - Pagina 18

cecilia L spune:
Buna dimineata,
Imi pare tare rau ca sunteti atatea mamici bolnavioare, ca de bebici nu mai spun, chiar daca le-am urat de aseara sanatate multa le mai urez si lor si voua multa sanatate.
Noi raportam 4 dintisori la activ, acum e linistit, se joaca in mijlocul patului,chiuie si cearta catelul vorbitor(pot sa-i dau cate jucarii vreu tot catelul e preferatul lui)si o zi buna va doresc, nu stiu daca mai intru am tare multa treaba, daca ma lasa Cristi sa prestez.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

papanash spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
neatza.
azi dimineatza iar s-a intors de pe burta pe spate...si incearca sa se ridice, sta pe burta se ridica in maini si da din fund.nu pot sa spun cu ce seamana!
e mortala...
azi mergem cu amandoi la oftalmo....sa vedem ce ne zice si acolo.
nu mai pot sta. ma cheama datoria!
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Gabi, asa a inceput si Andreiutul meu, dupa cateva zile a mers de-a busilea. I-ai coborat patul ? Deja e momentul. pupam frumoasa Eliza

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

bebeka spune:
pt ca s-a tot vb de concediu am si eu o intrebare:ce lotiune de plaja se foloseste pt bebei?
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

melaniatud spune:
Papanash - impotriva balonarilor poti pune Debridat si Bonisan in piureul de fructe si putine cereale si dupa masa il lasi mai mult pe verticala sa dea gazele sa vezi ce ragaituri trage...ca un om mare ...asa am patit si eu cu Tudor la inceput...lui ii placea f mult sa pape para si aia in facea gaze...para proaspata ca de la Hipp nu patea asa de rau si cu tratamentul pe care l-am aplicat s-a obisnuit stomacelul...si acum ii pun mai rar ori in lapticul dinainte de fructe ori in fructe ori daca uit in legume...la urmatoarea masa.Astea sigur fermenteaza rau.
Si mai e ceva nu primeste in fiecare zi acelasi fruct..adica acelasi soi chiar daca ii dau golden intr-o zi are gaze in alta nu...depinde de originea lor.

melaniatud spune:
Bebeka - Da se foloseste si nu numai cand mergi la plaja.Vara cand iese la plimbare tb dat bebelusul cu o crema cu factor de protectie solara pt ca razele solare imediat ii ard pielicica sensibila...sunt f multe firme...tb sa ma documentez si eu si sa vad ce sa folosesc

gabitz78 spune:
papanash - inca nu l-am coborat....dar trebuie...ca n-am chef de "experiente" urate!si de ce ziceai tu ieri...cu kk!eu cand eram mica, m-a pus mama pe olita, ea s-a dus sa-si vada de treaba...si eu mi-am vazut de treaba...adik am "redecorat" peretii....care erau de calciu.iti dai seama ce "urari de bine" am primit!
si lista poate continua!deci..regula...copilul nu se lasa nesupravegheat in asemenea momente!
vroiam sa te mai intreb ceva: tot la dr marcu mergi?
bebeka - eu am folosit la stefan garnier(parca) cu protectie 100%, de a venit copilul alb de la mare!dupa stiinta mea, e frumos sa fie bronzati, dar nu e prea sanatos.
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

danuta36 spune:
Neata si de la noi!
Celia multumim.Dar iacata ca de data asta s-a trezit si a mea cam calduta si i-am luat temperatura,avea 38,5.I-am dat 2,5 ml de calpol si sper sa-i scada,vad ca scrie pe cutie ca se da de 3 ori pe zi...N-am mai patit pana acum,e prima oara cand are reactii dupa vaccin
Melania eu aveam de gand sa-l fac sa se branzeasca punand zeama de lamaie in lapte,dupa ce a fiert...inca n-am facut.

sim_stoian spune:
Melania, pun la fiert 250 ml lapte si cand clocoteste, iau deoparte ibricul, pun o lingura, o lingura si jumatate de iaurt, amestec si pun pe foc inapoi. Amesteci usor si ai sa vezi ca se branzeste. Cand vezi ca e branzit tot, strecori si gata branza. E mai gustoasa decat cea cu pastile de ca.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

melaniatud spune:
Betty cum sa plangi tu ca ai baiat vezi ce minune era acolo in burtica??
pe Mario cel dragalas...doar stii ca e preferatul meu.
Eu eram total confuza...multa gravide ziceau vreau neaparat sa fie fat ba baiat ba chiar unele spuneau aaa eu simt ca e baiat....eu nimicn-am stiut ce vreau nici nu am simtit....eu am alta pb acum...poate va trece...nu sunt inca pregatita sa mai iubesc un bebe cum il iubesc pe Tudor...adica tb sa impart iubirea cumva...
Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)
http://community.webshots.com/user/melaniatud