Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata si de la noi

Teo, imi pare tare, tare rau ca aveti probleme. Tin pumnii sa nu fie nevoie de internare. Va pup tare si sa va faceti bine repede, amandoi, si tu si Mihnea.

Magda, felicitari pentru examen si multa sanatate tatalui tau. Tiza (si nora) mea e o finutza si o frumoasa. Amandoi sunt de fapt superbi.

Prisi, pupam mamica obosita. Si noi avem program de noapte tras la indigo cu al vostru. Si eu suspectez dintii de sus, ca musca tot ce prinde.

Luy, un pupic si tie. Greu cu migrenele, stiu de pe propria mea piele. Sa va treaca repede raceala.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neata ,dragi mamici!

Am avut o noapte de cosmar,m-a cuprins raceala rau de tot,am avut temperatura f mare si un frison de nedescris:tremura patul cu mine,nu-mi puteam inghiti nici macar saliva,am niste pungi de puroi in gat,horror,de mi-e si teama sa nu fac vreun flegmon amigdalian.
Sotul meu a fost pina la servici,si-a luat o zi de concediu,ca nu ma vedeam singura sa stau cu Mihnea!
Mihnea nu mai are deloc febra,cand ma gandesc ca din cauza imbecililor de doctori i-am prelungit boala cu inca 2 zile imi vine sa mor
Cum i-am dat Augmentin,cum i-a scazut,are un tonus f bun,se joaca cu tati,a papat un bibe ca lumea,alta viata!Sunt asa de fericita pt el,cum nu va inchipuiti!
Mi-am pus si eu niste lapte la fiert ,sa maninc cu niste fulgi de porumb,si sa ma apuc de luat antibiotic si sa fac niste badijonari la amigdale cu albastru de metil!
O zi muuuuuuuulllllllttttttt mai buna ca a mea va doresc!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata,

am avut putin noroc si s-a mai trezit la 4 si la 7 , am dormit si eu un pic mai bine, acum e rupta de obosita da nu vrea sa doarma rasfatila

Greyeras noi avem 2 dintisori, dar s-a albit gingia si sus, iar balele ii curg suvoi si sta mai mult cu gura deschisa, cred ca o deranjeaza cei de jos cand atinge cu ei sus...m-am intins...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Teo imi pare tare rau , stiu cum e, eu nu am putut sa beau apa vreo 2 zile si apoi mi-a pierit vocea , dar poate-ti trece repede, aveti grija de voi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Teo, ma bucur ca Mihnea e mai bine, dar tu ai fost la doctor? Ti-ai luat tratament? Ca dupa ce descrii tu acolo e rost zdravan de antibiotice. Ai grija si de tine.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Prisi,Ana
Sunt frecvente inflamatiile astea ale amigdalelor pt mine!
De cind ma stiu,macar 1 data/an fac asa ceva,inca din copilarie!
Deja stiu ce si cit sa iau!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimi mamici !
azi am menajera acasa si il pazesc pe Ghighi sa nu se trezeasca la zgomotul zdranganiturilor din bucatarie.
Imi pare tare rau ca sunt atatea mamici bolnave, iar de bebei ce sa zic? Mi se rupe sufletul de mila lor, mititeii !
Multi pupici de la noi ( deocamdata ne permitem sa va pupicim , nu avem virusi )

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

neata!
vad ca deja zilele si noptile noastre seamana f mult!
ieri la pranz era cam calda,ii iau temp 37 cu 7 ii dau 2,5 ml panadol pe la 5 ,la ora 9 o simt parca mai calda..38 cu 2.
i-am dat 3 ml de nurofen si azi noapte la ora 1 2,5 ml panadol ca tot mai era calduta. eu nu am mai dormit cu fata in pat din prima sapt cand s-a nascut.am dormit aseara dar nu mai repet experienta,oricum dimineata la 6 am transbordat-o in patutul ei.

dr.mi-a zis ca iar umbla o viroza nasoala dar a mea nu muceste ,nu tuseste,eu zic ca sunt dintii.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Teo te intrebasem de anemia lui Mihnea fiindca mi se pare curios ca la o varsta asa mica sa se anemieze, da' nu-s nici eu prea informata.
Ai repetat analizele si la alt laborator ? Humana 2 mananca si al meu, iar de la 5 luni am inceput cu supa si piure de legume. Fructe nu prea i-am dat, mi se pare ca-l baloneaza si in afara de mar ras nu-i dau deocamdata nimic.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna dimineata mamici!!!
Ne pare rau ca sunt atati bolnaviori....insanatosire grabnica!!
Noi suntem foarte bine, papam foarte bine, ne jucam, suntem f f energici....ceea ce dorim bebelusilor bolnaviori.
Mai nasol stam la capitolul iesit afara pt ca la Iasi parca suntem la Londra ploua de 3 zile si am citit pe net prognoza si se pare ca mai avem vreo 4 zile de asteptat.

Teo - bine ca Mihnea se simte mai bine...acu mai e mamica de tratat!!!
Greyeras - da inteleg cu alimentele...slava Domnului Tudor a acceptat din prima alimentele introduse si nu am avut pb chiar daca le introduceam mai repede.De fapt pediatra mi-a zis ca sunt unii copii pregatiti pt hrana solida mai repede decat altii si se pare ca el face parte din aceasta categorie pt ca pt el e o placere sa pape cu lingurita.
Sim, Betty, Prisi,Danuta - Multumesc pt sfatul cu lapticul pt branza dar cum adica puneti si iaurt...cand?Adica fierbe laptele ...adaugati pastilele de calciu si apoi iaurt?
Gabitz 78 - nu-i asa ca sunt tare dragalasi cand fac rasuciri??Eu eram asa entuziasmata si soacra mea zicea mare lucru...e normal.Stiu ca e normal dar ma topeste cu fiecare lucru nou pe care il face.
Sim- si Tudor face exact ca Stefan adica se ridica in scoica si in scaunul pt servit masa.Ieri chiar a stat cateva secunde bune si si-a mentinut echilibrul si s-a intins si dupa jucarii...si in baita se ridica...face abdomene cum spui tu.

Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput