Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
anca.b spune:
Fetelor, mai stiti ceva de legea aceea a laviniei sandru, cu indemnizatia de 85% din salariu timp de doi ani? oare nu se aproba odata?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
anca nu stiu nimik de legea aceea, nu s-a mai auzit .. dar, crezi tu ca se va aplica si retroactiv???? eu refuz sa cred asa ceva ..
eu am mare parte din salariu pe drepturi de autor deci .. sefii o sa-mi arate ciuciu chiar dak se promulga .. in august sau septembrie ma voi intoarce la job desi mi-e greu sa o las pe bitzi acasica .. oricum, voi cere in mod cert program redus - 6 h ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
anca.b spune:
Nu, sigur nu se va aplica retroactiv. de asta si intreb. sunt inca in concediu medical. ar trebui sa intru in concediu pt ingrijirea copilului in 12 mai. ma gandeam ce bine ar fi daca s-ar aproba pana atunci...oricum o sa stau numai un an cu bebe, dar si asa ar fi SUPER BINE
quote:
Originally posted by Ellenuta
anca nu stiu nimik de legea aceea, nu s-a mai auzit .. dar, crezi tu ca se va aplica si retroactiv???? eu refuz sa cred asa ceva ..
eu am mare parte din salariu pe drepturi de autor deci .. sefii o sa-mi arate ciuciu chiar dak se promulga .. in august sau septembrie ma voi intoarce la job desi mi-e greu sa o las pe bitzi acasica .. oricum, voi cere in mod cert program redus - 6 h ..
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Anca si
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
madalina28 spune:
Normal ca o sa schimb doctorita luni o sa meg la alta si atunci vom face si vaccinul.Laura,Luiza nu are rost sa dau numele dr cert e ca nu are decat 5 copii inscrisi iar a mea este cea mai mica,nu este medic pediatru,Laura elidelul mi l-a prescris medicul pediatru care este cu totul alta persoana fata de medicul de familie si in care am foarte mare incredere, eu nu ii dadeam cu elidel decat o data pe zi.
Elenuta inca nu am trimis poze pt album,nu am avut timp eu inca lucrez acasa,sunt si cu bb si cu treburile casei si nu ma ajuta decat seara sotul meu,dar promit ca in scurt timp o voi face.
Creata imi place de tine ca raspunzi la fiecare in parte,tare ordonata mai esti. toate fetele.
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
madalina28 spune:
Spunea cineva ca s-ar gasi vaccinul InfanrixHexavalent mai ieftin la un spital din Buc daca imi puteti da detalii,merge fratele meu in Bucuresti zilele acestea si l-as pune sa mi-l cumpere.
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
LaLa_20 spune:
cretule...chiar mi-ai dat ceva idei de cadou...o sa ma mobilizez sa vad ce gasesc sa-mi convina
mai fetelor tot vb...de 85 l-a suta aia.si daca s-ar aproba?toata lumea i-ar lua sau ai avea dreptul sa alegi intre cei 6 mil si astai 85%?k daca nu eu nu mamai joc...k practic eu m-as alege cu ciuciu
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ereena spune:
am gasit mesajul irinoukai reeferitor la infanrix
mergeti la spitalul (institutul) MATEI BALS din strada dr. Grozovici. dupa ce intrati in incinta, mergeti drept cam 200 de metri si veti vedea choar in fata un pavilion nou, renovat, cu termopane albastre. intrati in acea cladire si mergeti la subsol. o luati pe holul lung peste care veti da acolo si va opriti la usa pe care e scris numele doctoritei RODICA BACUBAN (asa mi-a spus GATTA, dragos sustine ca numele ar fi BAHUBAN dar nu baga mana-n foc pt ce-a citit, oricum, cand vedeti numele scris acolo, va veti da seama ca ati ajuns unde trebuie). intrati, spuneti pt ce ati venit si vi se va completa o reteta cu care va duceti la casierie (va explica doctorita). de la casierie va intoarceti la ea, va da vaccinul si...sanatate.
am intrebat ceva mai devreme daca merge cineva zilele astea acolo dar nu mi-a raspuns nimeni ,banuiesc ca nu merge nimeni
alta intrebare ......eu am o reteta de la medicul de familie,este valabila sau il cumpar pe baza retetei acelei doamne?Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
sweetgys spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
urletele de seara sunt faimoasele colici specifice adaptarii la mediu. dureaza fix doua ore si se repeta zilnic pana dupa 3 luni. fara ingrijorare, trec. rabdarica doar.
cu mancatul... tot ce pica la bot. apropos fetelor... de ieri, credeti-ma pe cuvant nu ma opresc dinmancat:(( se pare ca asa imi rezolv eu socul:(
cosmeticalele de bebe nus e schimba pana la un an decat in caz d epb de dermatita. ramai pe mustela macar pana la 6 luni, sfatul pediatrei mele in cazul lui bruno.quote:
Originally posted by sweetgys
Fetelor voi ce spuneti care gama e mai buna Mustela sau Sanosan? Eu am folosit Mustela pana acum si sunt multumita, dar parca m-am plictisit ...Sau nu e bine sa le schimbi bebeilor produsele cosmetice cu care s-au obisnui, ca asa am mai auzit? Voi ce stiti?
Gyade
Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Merci mult pt sfaturi, nici nu va imaginati ce mult imi ajuta sa vb cu voi. Eu nu prea am cu cine ma consulta in afara de voi...Pupici
Gya
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
ginnette spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Ginette, nu inteleg la ce te referi cand ai intrebat de masa cu lapte praf a bebeilor, daca venim cu ei la intalnire. In ce sens cum facem? Eu am iesit cu Mariuca des inainte de botez, am avut 5 zile in care am stat si 6 ore plecate. Am luat ditamai geanta la mine, unde am avut, pe langa pampersi, schimburi, servetele umede, si 2 biberoane, o cutiuta cu laptele deja portionat, o sticla de apa plata si Gripe Water-ul. La inceput i-am dat cu apa de la termperatura camerei (ma rog, masinii), apoi mi-a adus prietena mea termosul ei. Cand ii e foame, pregatesc laptele, intru in masina, ca sa nu fie curenti de aer si zgomot mare, mananca, ragaie si apoi inapoi in carut. Usual stuff. Sau tu te referi la altceva si nu m-am prins eu?
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste MariucaMaria Ilona
Creata, da, ai inteles perfect
![](icon_smile.gif)
Eu pana acum, n-am hranit-o decat in camera ei sau afara, in curte; in locuri publice niciodata; de fapt, nici n-am dus-o in locuri publice; in afara de parc si plimbare pe langa parc, altceva n-a vazut (nu magazine sau vizite).
Sunt cam paranoica la capitolul asta (o inteleg pe Simonba-Gata; si eu n-am avut-o bolnava pe buburuza)
Roxana si Adela
![](mamica.gif)
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
gabrittza spune:
multumesc de raspunsuri fetelor.
gaza mea doarme de la 17.30.cred ca iar fac noapte alba!!!
nu reusesc sa o trezesc.in somn a baut ceiutul,i-am taiat unghiutele pt prima data.poate se supara sotu ca am facut treaba asta in locul lui.
si azi ii fac baie singura pt prima data.pana acum numai cu sotul care ma ajuta la limpezit.oare cum ma voi descurca?
gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2