Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Bine v-am regasit, iubitele mele!

Miri scumpa , mi-a stat inima cand am citit de ai patit cu bebe Sacha. Uffff...multumesc lui Dumnezeu ca l-a aparat pe puiul mic! Tu nu te invinovati, pentru ca se putea intampla oricui si din pacate nu putem fi non stop cu ochii pe ei. Imi inchipui cum ai trait tu intamplarea asta si te imbratisez cu mare drag sa treaca spaima!
Multa sanatate si sotului! Iar cu lapticul tau, mami, nu te lasa! Pune-l pe bebe grasunel la san, mananca bine si mai ales nu uita sa te odihnesti de cate ori ai ocazia. Asa m-a invatat pe mine o mamica tare draga mie... Si datorita ei o alaptez inca pe Anita mea. Si pentru asta o a-i fiu recunoscatoare toata viata! mamica frumoasa si curajoasa si luptatoare!!

Tinna imi pare tare rau sa aud ca ai probleme cu sanul. Dar asculta sfatul lui Miri si nu renunta. Iti tin pumnii sa te faci bine cat mai repede si sa ii dai laptic bun lui bebe!

Cretule, drum bun lui Dani si succes unde merge! Eu sunt in dubii daca sa-l iau si pe Luca la intalnire. Mi-ar fi ffff greu cu amandoi, mai ales ca Luca este tare nazdravan si nu sa locului o clipa. Cred ca as prefera sa vin doar cu Ana ca sa pot sa vorbesc si eu cu voi nu sa alerg dupa Luca tot timpul . Sau si mai bine, poate il conving si pe sot sa vina prin zona si sa stea cu cei mari ;)).

Lala, noi am cumparat cadou nasilor la ambele botezuri. Si nu am facut asta pentru ca asa ar fi traditia ci pentru ca avem niste nasi pe care ii iubim foarte mult si care ne iubesc si ei pe noi si asa am simtit noi ca vrem sa facem. Le-am cumparat o masina de facut paine, un set f frumos de farfurii si o pereche de role pentru cel mic. Au fost incantati si asta ne-a bucurat mult si pe noi.

Gatta, ce mai face Saratzica mica? Ati scapat de conjunctivita? Te inteleg perfect cand spui ca ti-e teama pentru ea. Este absolut normal ca dupa experietele prin care ai trecut cu ea sa devii mult mai precauta. Si poate e mai bine asa. Are tot timpul sa isi faca si anticorpi. Las-o sa se intremeze bine si sa mai creasca pana sa incepi antrenamentele cu imunitatea ei.

Irinuk , Rareselul tau frumos are program asemenator cu Ana mea. La ora 4:30-5:00 avem trezirea. Numai ca Ana sta cumintica in patut si vorbeste cu manutele si cu ursuletii de la carusel. In felul asta pot sa dorm si eu pana pe la 7-8.

Aici puteti vedea noua pasiune a Anei: suptul buzei de sus. Ii place la nebunie iar pe noi ne amuza foarte tare.

http://www.youtube.com/user/lucalina78

Pupaceli!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Daca se aproba, poti alege! Asta e bine, ca ne-ar ajuta pe toate!
Iti dai seama cum ma gandesc eu la cele 6 mil, cand am rata la casa de 17 mil! Imi vine sa mor. Cat am fost gravida am strans cureaua serios sa facem economii, ca sa pot sta cu bebe macar un an!

quote:
Originally posted by LaLa_20

cretule...chiar mi-ai dat ceva idei de cadou...o sa ma mobilizez sa vad ce gasesc sa-mi convina
mai fetelor tot vb...de 85 l-a suta aia.si daca s-ar aproba?toata lumea i-ar lua sau ai avea dreptul sa alegi intre cei 6 mil si astai 85%?k daca nu eu nu mamai joc...k practic eu m-as alege cu ciuciu

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

vai alina , tare m-a amuzat anushka :-)))))

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alinush de plush, evident ca nu ma las. dar pus la san mai des nu se poa din cauza de regurgitat; nu prea-mi convine sa-i dau 20 d eml de gaviscon de 10 ori pe zi... deci... nah, la pompa nu iese. sau nu mai iese. sau nu mai vad eu bine... dar ii dau. cat mai este, primeste. ca ma omoara sterilizatul la sticle:)))

anita ta e... cel putin mortala. se sterge pe mustati dupa lapticul cel bun:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by ottilia

Ca tot veni vorba de lucru,as avea si eu o intrebare,poate stie cineva de pe forum sa-mi raspunda...eu as vrea sa mai fac un copil si nu stiu daca trecem dintr-o indemnizatie in alta mai primim acele 6 milioane?Eu oricum mai vreau un copilas peste un an-doi dar sunt curioasa daca statul ma mai ajuta in cazul in care nu am mai cotizat?
Ottiliade Daniel(07.02.2008.)

daca nasti al doilea bebe in timpul celor doi ani cat stai acasa cu primul, vei primi in continuare cei 600 ron.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Alina ce scuuuuumpa este Ana! Nu-mi vine sa cred cum face...manca-o-ar mama pe ea de gogoshica!
A mea, ca si alti clopotei isi suge degetele

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by anca.b

Fetelor, mai stiti ceva de legea aceea a laviniei sandru, cu indemnizatia de 85% din salariu timp de doi ani? oare nu se aproba odata?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Stiu de la o colega ce s-a implicat in promulgarea ei prin petitii adresate tuturor comisiilor si comitetelor posibile si imposibile ca a fost aprobata de camera deputatilor si urmeaza safie dezbatuta in plen.
S-a propus sa fie aplicata celor ce au nascut anul acesta deci... ne-am incadra!
Dar cica venitul pe membru de familie trebuie sa nu depaseasca 15 milioane.... Eu ma incadrez ca soacra-mea nu-i da bani lui barbata-meu pe stat de plata...
Eu ma rog la Dumnezeu sa iasa. Si la norocul meu... s-ar putea sa iasa!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by madalina28

Spunea cineva ca s-ar gasi vaccinul InfanrixHexavalent mai ieftin la un spital din Buc daca imi puteti da detalii,merge fratele meu in Bucuresti zilele acestea si l-as pune sa mi-l cumpere.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

uite, a postat irinuka zilele trecute cum trebuie sa procedam... de la ea "citire":

"mergeti la spitalul (institutul) MATEI BALS din strada dr. Grozovici. dupa ce intrati in incinta, mergeti drept cam 200 de metri si veti vedea choar in fata un pavilion nou, renovat, cu termopane albastre. intrati in acea cladire si mergeti la subsol. o luati pe holul lung peste care veti da acolo si va opriti la usa pe care e scris numele doctoritei RODICA BACUBAN (asa mi-a spus GATTA, dragos sustine ca numele ar fi BAHUBAN dar nu baga mana-n foc pt ce-a citit, oricum, cand vedeti numele scris acolo, va veti da seama ca ati ajuns unde trebuie). intrati, spuneti pt ce ati venit si vi se va completa o reteta cu care va duceti la casierie (va explica doctorita). de la casierie va intoarceti la ea, va da vaccinul si...sanatate"

eu l-am salvat pe mesaj pentru ca ma intereseaza si pe mine.

cand ii dadeai cu elidel? dimineata sau seara?
in ultimele zile i-am dat si eu doar o data pe zi din motive de lene si un picut nehotarata ce sunt....
tu i-ai dat 30 de zile sau doar cat au tinut bubitele??

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

aha! deci familiilor care au venit de maxim 15 milioane /membru le dam optiunea sa primeasca 85% din salariu, dar cand venitul e mai mare se considera ca 6 de milione e suficient ca sa se descurce, nu? :-)))))))) SENZATIONAL!
deci ori castigi f putin, si atunci te bagi in CIC cu 6 milioane, ori castigi ceva mai mult, si poti opta pentru 85% din cat luai salariu. iar daca venitul e mai mare decat "mai mult", stai mataluta tot pe 6 milioane, ca cei care castiga putin.
imi place le nebunie.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ereena si laurici dimitrici, ma pregateam sa caut in urma mesajul cu matei bals, saru'mana ca m-ati scutit de efort!

alinush, haioase foc imaginile cu anita! draga de ea...

miri, daca tu n-o sa depasesti problema cu laptele, nu stiu, zau, cine ar putea. sunt sigura ca o sa-si revina si ca il vei dolofani in continuare pe sacha din "resursele proprii".

tina, tare rau mi-a parut cand ti-am citit mesajul. fir-ar ea sa fie de mastita nenorocita! bine macar ca poti alapta din celalalt san si ca o ai pe stancuta cea atat de greu incercata care sa te sfatuiasca si sa te indrume. si pe noi, care te pupacim si iti tinem pumnii sa razbesti cat mai curand!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput