Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Simonaaaaaa, acum am citit de micuta Sara. Ooooof, Doamne, groaznic!!!!!!! Iar visul tau... brrrrrr, mi-a facut pielea gaina. Bine ca totul este pe fagasul normal acum, ma bucur enorm. Iar 3 mai este o data buna si frumoasa. Si Mitshu il boteaza atunci pe bebe Conrad. NU-ti mai face griji ca nu ai botezat-o mai devreme, nici 3 mai nu e tarziu. Pupam fetele!

Asa, a propos, ca mi-am adus aminte. Ideea era sa vii cu Sara la terasa respectiva, pe care o stiu fetele, in Polivalenta, afara. Ca nici eu nu intru cu Mariuca la Baby Expo, vin special numai pentru intalnire. Si eu evit aglomeratiile... nu am chef sa risc aiurea in tramvai pentru o iesire la mall sau mai stiu-eu-unde. N-are rost... Asa ca poate te razgandesti si vii cu pitica la intalnire.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Pupici si LA MULTI ANI pentru Caaaaaati si Giiinger!!! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati in fiecare zi de ei!!!!

[blue]LA MULTE LUNI PENTRU BEBE SACHA!!!![/RED]

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Laurici, DA, DA, DA! Esti prima pe lista, apoi urmeaza Eleni si Dimitris. Normal ca tu si Alinus veniti si cu cei mari, auzi ce intrebare!! Eu de-abia astept ziua de 11 aprilie, pentru ca vreau sa le cunosc pe fetele pe care nu le stiu decat din poze (Angi e un bun exemplu), dar cel mai mult vreau sa va cunosc piticii. Asta e cel mai important. Sa ma uit la fiecare in parte si sa uit de voi, mamele. Sa ii admir, sa le fac multe poze, ca sa avem amintiri si apoi sa ne tragem si noi in poze, de data asta fara burtihane.

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Ginette, nu inteleg la ce te referi cand ai intrebat de masa cu lapte praf a bebeilor, daca venim cu ei la intalnire. In ce sens cum facem? Eu am iesit cu Mariuca des inainte de botez, am avut 5 zile in care am stat si 6 ore plecate. Am luat ditamai geanta la mine, unde am avut, pe langa pampersi, schimburi, servetele umede, si 2 biberoane, o cutiuta cu laptele deja portionat, o sticla de apa plata si Gripe Water-ul. La inceput i-am dat cu apa de la termperatura camerei (ma rog, masinii ), apoi mi-a adus prietena mea termosul ei. Cand ii e foame, pregatesc laptele, intru in masina, ca sa nu fie curenti de aer si zgomot mare, mananca, ragaie si apoi inapoi in carut. Usual stuff. Sau tu te referi la altceva si nu m-am prins eu?

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

quote:
Originally posted by ceska777

Creata,
Mariuca a papat de la inceput Milumil nr 1???? Noi am inceput tot cu Milupa dar Aptamil, intai HAPRE in caz de vreo alergie acum primeste completare APTAMIL PRE.... si mi-a recomandat moasa macar pana diversificam sa ramanem la PRE. O sa intreb dr ce recomanda.... Dar numerele contin cica amidon si asta ar ingrasa.....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Si noi am inceput tot cu aptamil pre,dar scrie si pe cutie...si mi-e mi-au spus foarte multi doc...ca la un copil de peste 4 kg nu se mai da...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

tinna imi pare rau ptr mastita ta. sper sa-ti treaca repede repede si sa nu afecteze lapticul. eu stiam ca nu ai voie sa alaptezi la temperatura asa mare .. angi stie mai bine, ea a trecut prin asta.

cretulinoo nu intri tu des dar si cand intri umpli paginile .. cand pui si pozute de la botez???

noi am fost in parc vreo 3 ore .. a dormit bitzi dusaaaa. acum cred ca doarme iar .. ieri a facut scandal rau, a plans dupa amiaza de nu mai stiam ce sa fac .. cred c-o doare burtik caci ma-sa a mancat in fiecare zi ditamai salata cu de toate .. salata vrede, rosii, ceapa, ridichii, castravete .. trge eva niste parzuri de se sperie si ea .. gata nu mai mananac salata .. desi mi--e o poftaaaa

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Laurici, DA, DA, DA! Esti prima pe lista, apoi urmeaza Eleni si Dimitris. Normal ca tu si Alinus veniti si cu cei mari, auzi ce intrebare!! Eu de-abia astept ziua de 11 aprilie, pentru ca vreau sa le cunosc pe fetele pe care nu le stiu decat din poze (Angi e un bun exemplu), dar cel mai mult vreau sa va cunosc piticii. Asta e cel mai important. Sa ma uit la fiecare in parte si sa uit de voi, mamele. Sa ii admir, sa le fac multe poze, ca sa avem amintiri si apoi sa ne tragem si noi in poze, de data asta fara burtihane.

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

sau cu burdihane mai mici... ca n-am nicio sansa sa scap de burta in urmatoarele zile...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gugu, sa ne lamurim, luca e pe lapte praf sau pe laptele tau? ca daca e pe al tau, aurnca-ti doctorita la cos. si ia-te dupa valorile de pe curba, nu dupa cat zic unii ca e maxim sau minim.

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Zuzici, bebelicu' meu e ceva de groaza. Era sa-l scap din pat. a invatat dragul de el o metoda de deplasare care ii place la nebunie. Se impinge cu calcaiele in salteaua patului cand sta pe spate si face ture, i-a si curba cu mare arta. La schimbatul pampersului e si mai si, nu sta o secunda locului, il tine tati de picioare ca sa nu "fuga".

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ottilia spune:

Ca tot veni vorba de lucru,as avea si eu o intrebare,poate stie cineva de pe forum sa-mi raspunda...eu as vrea sa mai fac un copil si nu stiu daca trecem dintr-o indemnizatie in alta mai primim acele 6 milioane?Eu oricum mai vreau un copilas peste un an-doi dar sunt curioasa daca statul ma mai ajuta in cazul in care nu am mai cotizat?
Ottiliade Daniel(07.02.2008.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna zuzici nu stiu daca va mai aduceti aminte si de noi caci nu am mai postat de un car de ani,oricum nici inainte nu era eu prea vrenicuta la scris mai mult citeam.Am citit si eu asa cum am putut caci aveam nevoie uneori de cate un sfat si gaseam raspunsul pe la voi.Oricum noi suntem si mai micute abia avem o luna voi v-ati botezat,v-ati vaccinat sunteti clopotei maricei majoritatea.Ce sa va zic Bianca mea nu a dormit bine si tot a plans de cand am nascut.Am dormit majoritatea noptilor timp de o luna cam 2 ore pe noapte,ziua eram ocupata cu una alta,am avut noroc ca a venit mama sa ma ajute ca altfel picam.Ajunsesem sa ma ia ameteala cand urcam scarile de nesomn si nemncare caci din cauza colicilor practic nu mai stiam ce sa mananc.Am incercat infacol dar nu i sa potrivit fetei dupa care am luat colief care a mai ameliorat situatia cat de cat.Acum ca a implinit o luna am sa ii dau gripe water caci am auzit ca ar fi foarte buna.Ultimile zile au fost calvar nici nu stiam ce sa mai fac nici eu nici mama si ce sa credeti ca s-a mai intamplat in ultima saptamana nu a mai luat nici in greutate.Eu normal o alaptez la san si lua in greutate ca lumea,astazi cand ma duc cu ea sa o cantaresc la dispensar ca asa se procedeaza aici,a pierdut in greutate sa mor.Nu stiu ce sa cred eu am vazut-o ca nu mai manca asa dar am zis ca o doare burtica,i-am dat mai des dar se pare ca ea nici nu se satura.Inainte sugea cam 20 de minute,acum o lasase la 10 minute si probabil sugea doar ce era la inceput laptele mai apos,cel bun zice ca este cel de la urma.Oricum bine ca aici mergi cu ea la dispensar in fiecare saptamana daca vrei sa ti-o verifice,cantareasca asa iti dai seama se se inatmpla.Asa ca acum am fost sfatuita sa ii dau san si dupa aceea in completare 60ml de formula.Sper ca se va mai ameliora situatia si la noi sa mai duce colicii astia ca m-au inebunit si sa incepem sa luam in greutate acum.Cam asta am facut noi de nu am mai dat semne de viata.O si sa nu uit vreau sa multumesc mult fetelor care m-au felicitat cand am nascut,abia acum am citit si eu din urma cate ceva.
Deasemenea va punem si noi cateva pozici cu mezina clopoteilor,caci cre ca noi suntem cea mai micuta pe aici.
la toate mamicile si clopotei
A si sa nu uit toate aveti niste bebelusi superbi,iti e mai mare dragul sa ii privesti iar albumul este foarte frumos.
http://good-times.webshots.com/photo/2457705220103063595ihMvMz

Mergi la inceput