Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
creata2008 spune:
Sincer, eu nu am auzit de brand-urile de care vorbesti tu. Dar nici nu cumpar eu lapte, asa ca e posibil sa fiu putin pe langa subiect. Nici de Topfer nu am auzit, si asta e clar in Romania, ca Laura ii da Theei. Daca vrei, ma pot uita pe cutie, sa vad daca scrie ca are amidon. Dar stii ce cred eu? Nu ar exista pe piata niciun fel de lapte care i-ar face rau copilului. Asta e parerea mea. Plus ca Humana si Milumil sunt de cand lumea si pamantul... De cand ne-am nascut noi... Probabil ca unii dintre noi am mancat un brand, altii celalalt. Sau Robebi.
Daca nu ma insel, Milumil 1 este pana la 5 sau 6 luni, dar nu stiu sigur. Adica nu cred ca are legatura cu diversificarea, ci cu varsta copilului.
quote:
Originally posted by ceska777
Creata,
Mariuca a papat de la inceput Milumil nr 1???? Noi am inceput tot cu Milupa dar Aptamil, intai HAPRE in caz de vreo alergie acum primeste completare APTAMIL PRE.... si mi-a recomandat moasa macar pana diversificam sa ramanem la PRE. O sa intreb dr ce recomanda.... Dar numerele contin cica amidon si asta ar ingrasa.....
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Lala_D spune:
Milumil 1 este pana la 4 luni . Pe cutie nu am gasit scris de amidon.
Cu privire la cosmetice eu folosesc Mustela si crema de galbenele . La baie folosesc ulei ( inainte) si lotiune de corp ( dupa ) Mustela , la scutec crema de galbenele dar nu la fiecare schimbare. Puiul are si a avut mereu "pielea de bebelus".
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
creata2008 spune:
DAAAAA, colici clar!!! Incearca cu un prosopel incins cu fierul de calcat sau cu aer cald pe burtica sau cu sare incalzita la microunde si pusa intr-un prosop sau cu malai incins la microunde si pus intr-un prosop.
Trebuie sa o alini, sa ii canti, sa ii distragi atentia... pentru ca durerile sunt ingrozitoare. Aceste chestii "calde" fac ca bulele mari de aer din intestine sa se sparga si apoi sa se elimine mai usor. D-asta nu mananca, pentru ca are un disconfort major. Nici tu, cand ai dureri de burta, nu ai chef sa mananci. Daca da partulici este excelent, ca inseamna ca se elimina bulele de aer. Mai poti incerca si cu multe ragaici - o tii in sus, pe pieptul tau, pe burta si cu un masaj pe spate, piele pe piele. Ideea e sa elimine gazele, pe gura sau pe fund. Presiunea si caldura fac acest lucru. Poti incerca sa ii pui si unul din zecile de produse contra colicilor. Iti pot spune cateva brand-uri: Gripe Water (asta merge excelent la Mariuca), Sab Simplex, Bonisan, Espumisan. Sau clasicul ceai de anason si chimen. Daca vezi ca numai seara si dimineata reactioneaza asa urat, poti incerca ca la mesele de la orele 15, 18, 21 si de noapte, sa ii dai aceste produse, ca sa apuce sa isi faca efectul cand o apuca pe ea crizele. Eu ii dau de 4 ori pe zi Gripe Water (maxim de picaturi) si de 2 ori Espumisan. Dar le-am incercat pe toate. Pot sa te incurajez: la maxim 4 luni dispar de la sine, ca se acomodeaza stomacelul.
quote:
Originally posted by sweetgys
Buna fetelor, ma scuzati ca abia am intrat si deja incep vaicarelile, dar nu mai pot. Spuneti-mi si mie va rog daca ati mai vazut asa ceva. Toata ziua e cuminte Vanessuca mamei, ne jucam , papam , dormim cat dormim, iar pe seara cand vine ora mesei, asa pe la 7, 8 dupa ce trage un pic (ii dau numai san), se pune pe un plans, de nimic n-o mai poate alina. Si se enerveaza ca ar mai manca, dar nu poate, parca o arde laptele si se foieste, se incordeaza da din manute, picioruse. O tine asa vreo 2 ore si apoi se linisteste ca prin minune si poate iar papa linistita, dormi.. etc. Eu nu inteleg, astea sunt crizele de colici, sau ce-o fi? Noaptea doarme bine, numai dimineata mai are niste reprize de agitatie din cauza partzulicilor. VA ROG MULT, lamuriti-ma si pe mine care stie ca nu mai pot s-o vad cum se chinuie la san.
Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
miki_baby spune:
Buna, fetelor!
Am fost la asistenta, si acum dam raportul: 6330g si 60 cm. Saara n-a zis nici pas la vaccin!! Mi-a zis asistenta inainte sa-i faca vaccinul sa-i dau putin lapte,ca are zahar si atenueaza durerea, apoi am tinut-o in brate, i-am tinut piciorul cu o mana si asta a fost tot. Vad ca este putin maraita. Sper sa nu faca febra! Imi poate spune cineva inca o data cum se pune supozitorul?? Please
Peste o luna o sa-i faca si vaccinul pentru hepatita A si B, pe care il cumparam de la farmacie.
Va
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
creata2008 spune:
Sincer? Daca imi da 85% din salariu, as sta 2 ani acasa!!!!!!!! Nu sunt chiar atat de "workaholica"... plu sca m-ar scuti de bone, camere de supraveghere si alte nebuneli de genul asta. M-as ocupa de acasa de diverse job-uri si la 2 ani as da-o direct la gradinita, fara sa imi bat capul.
Dar altfel... 1 septembrie ma paste pe mine. Din pacate. Ca nu prea am chef. Dar 6 milioane... complicat rau!
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Louiza, welcom back !!!!
Imi pare rau ca a trebuit sa incepi serviciul asa de repede. Te voi urma in curand... la 1 iunie voi incepe si eu. Asta daca nu iese pana atunci legea noua care ne-ar da si noua 85% din salariu... In acest caz as sta pana in septembrie acasa si as putea fugi vreo luna si in grecia la socrela mea...
Ma bucur totusi pentru ca, daca ai inceput serviciul - poate vei fi din nou mai activa pe aici!
Ceva pozici noi cu Yasmin?!
Cum a fost circulatia pe DN 1 cu celebrul culoar unic?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Da, ca aseara i-am pus unul. Daca e gros, il tai pe lungime, ca sa fie mai subtire. Cam cat 2 bete de chibrit, asa. Il iei de capatul mai gros, ii tii piciorusele, i le tragi spre cap, i le cracanezi, apoi ii bagi supozitorul pana cand nu il mai simti afara. Ai grija sa ai unghiile taiate. Apoi ii apropii bucutele si i le tii strans lipite cam 1 minut, doua. Si dupa aia gata!
quote:
Originally posted by miki_baby
Buna, fetelor!
Am fost la asistenta, si acum dam raportul: 6330g si 60 cm. Saara n-a zis nici pas la vaccin!! Mi-a zis asistenta inainte sa-i faca vaccinul sa-i dau putin lapte,ca are zahar si atenueaza durerea, apoi am tinut-o in brate, i-am tinut piciorul cu o mana si asta a fost tot. Vad ca este putin maraita. Sper sa nu faca febra! Imi poate spune cineva inca o data cum se pune supozitorul?? Please
Peste o luna o sa-i faca si vaccinul pentru hepatita A si B, pe care il cumparam de la farmacie.
Va
Miki
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Schimba medicul... e cea mai buna solutie.
quote:
Originally posted by madalina28
M-am umplut de nervi nu stiu unde am gasit eu medicul asta de familie pt Sofia dar mare greseala am facut in alegerea ei, vreau sa-i fac galustii vaccinul Infanrix hexavalent iar ea nu vrea zice ca fac experiente pe copilul meu, ea nu stie ca experientele s-au facut deja acum cativa ani cand s-a scos pe piata.Ce imi mai zice nu ar fi bine sa-i dai apa? sau nu mai bine ai incepe sa-i dai cate un bibe 2 de lapte praf pe zi????????in conditiile in care Sofia are 5900g la 2 luni si o alaptez exclusiv.
toate fetele.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
miki_baby spune:
Creata, multu'! Sper sa nu fie nevoie!
Miki
creata2008 spune:
E cu dus si intors... daca te-ai plictisit tu... nu prea conteaza. Nu ma intelege gresit, dar daca vezi ca ii merge bine cu o gama, ar fi bine sa mergi in continuare pe ea. Ca dupa aia, insamna ca incepi exprimentele. Tocmai mi-a spus o prietena ca cel mic al ei a facut o iritatie urata de la cosmeticele schimbate.
Pe de alta parte... eu nu as vrea sa o invat pe Mariuca numai cu un produs, ca la prima schimbare (cum vrei tu sa o faci acum), imi face cine-stie-ce pe corp. Si as prefera ca orice iritatie sa o faca cat este mica, ca o controlezi mai usor. Ti-e mult mai simplu, de exemplu, sa o impiedici sa se scarpine.
Asa ca nu i-am luat de la inceput aceeasi gama pentru toate produsele. Dar am mers mai mult pe Sanosan. Nu ma intreba de ce.
quote:
Originally posted by sweetgys
Fetelor voi ce spuneti care gama e mai buna Mustela sau Sanosan? Eu am folosit Mustela pana acum si sunt multumita, dar parca m-am plictisit ...Sau nu e bine sa le schimbi bebeilor produsele cosmetice cu care s-au obisnui, ca asa am mai auzit? Voi ce stiti?
Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Si eu sper sa nu fie nevoie. Eu sunt adepta lucrurilor firesti, naturale. Adica mi s-a spus sa ii pun preventiv un supozitor, ca sa nu faca febra. Eu nu i-am pus. Una e sa ii dau, preventiv, cu glicerina in gurita, si alta e sa ii pun medicamente in corp. Prefer sa evit orice fel de medicament, evident, pe cat e posibil. Da, poate tragi mai mult DUPA ce face febra, dar... asta e decizia mea. Si uite ca Mariuca nu a avut nimic, nici macar indispusa nu a fost.
In alta ordine de idei, Saara e marisoara, ii merge bine! Felicitari si la mai mare!
quote:
Originally posted by miki_baby
Creata, multu'! Sper sa nu fie nevoie!
Miki
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona