Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
stoisor spune:
si noi tot NAN din acelasi motiv,in maternitate a papat nan si am continuat si acasa insa nu am mai gasit in zona nan ha1 si am luat nan simplu si am innebunit copilu 2 zile ,trecerea a fost obligat fortata si ia facut rau bebitei dar acum e ok
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
anca.b spune:
Ufff! ce sa facem, cu economina asta!!!!
Glumesc, bineinteles. Ideea e ca pun ca de marimea unui bob de mazare la fiecare schimbat de scutec. fiind crema, se intinde f bine si nu e nevoie de mai mult.
quote:
Originally posted by stoisorquote:
Originally posted by anca.b
Stoisor, eu folosesc bepentene plus, crema, de doua saptamani si am consumat cam jumate de tub. deci ar trebuie sa-mi ajunga o luna un tub...quote:
Originally posted by stoisor
multumesc pt raspunsuri
noi o data la cateva zile spalam fata cu ceai de musetel si folosim doar ulei fiert a doua zi dam cu crema de galbenele si vit a cateva zile apoi ma plictisesc si o zi doua cu bepanten roz e unguent apoi iara o zi numai ceai de musetel si ulei si tot asa dar vroiam sa stiu voi cu ce mai cremuiti poponetele adorate....intredevar e scump bepantenu pt uz zilnic ,trebuie un tub la 4 maxim 5 zile
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
cum ai reusit???un tub o luna???
inseamna ca noi suntem chiar risipitoare ...o sa incerc sa folosesc mai putin
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
ceska777 spune:
Benji e azi in forma maxima... a dormit 30 min in geanta landou dupa plimbarea ratata si acum e treaz. Si-a potolit setea la san, e in scoica si se cearta cu jucariile atarnate de toarta scoicii...nganga, gheghe. Cred ca se si mai screme printre triluri....Am umplut azi un card la camera cu poze si filmulete..... sa vad poate le descarc si mai inregistrez "serenada" de la pranz a lui Benji!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
anca.b spune:
Ufff! ce sa facem, cu economina asta!!!!
Glumesc, bineinteles. Ideea e ca pun ca de marimea unui bob de mazare la fiecare schimbat de scutec. fiind crema, se intinde f bine si nu e nevoie de mai mult.
quote:
Originally posted by stoisorquote:
Originally posted by anca.b
Stoisor, eu folosesc bepentene plus, crema, de doua saptamani si am consumat cam jumate de tub. deci ar trebuie sa-mi ajunga o luna un tub...quote:
multumesc pt raspunsuri
noi o data la cateva zile spalam fata cu ceai de musetel si folosim doar ulei fiert a doua zi dam cu crema de galbenele si vit a cateva zile apoi ma plictisesc si o zi doua cu bepanten roz e unguent apoi iara o zi numai ceai de musetel si ulei si tot asa dar vroiam sa stiu voi cu ce mai cremuiti poponetele adorate....intredevar e scump bepantenu pt uz zilnic ,trebuie un tub la 4 maxim 5 zile
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
cum ai reusit???un tub o luna???
inseamna ca noi suntem chiar risipitoare ...o sa incerc sa folosesc mai putin
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
creata2008 spune:
Nu inca, am inceput cu capitolul asta, sunt de-abia la pagina 5, si mai am si din capitolul trecut. Dar bine ca e totul ok cu tine, nici nu ma asteptam la altceva. Ti-am zis ca nu ai de ce sa te sperii.
Acum cu apa... stii care e treaba? Cand nu esti sigura pe ceva, cauta pareri, exact ce ai facut tu. Ca si eu acum, la vaccinul de 2 luni, m-am dus cu intrebarile la pediatru legate de apa, ceai si diversificare. Ne-ai intrebat pe noi, mai citeste pe net despre setea sugarilor si pana la urma vei lua o decizie in cunostinta de cauza. E normal sa ne ascultam pediatrii, ca sunt doctori si se presupune ca stiu pe ce se bazeaza, dar parca uneori instinctul nostru de mame ne spune altceva. Corect?
quote:
Creatulin ma dispera doc astia...."sa i dai o lingurita doua de apa(binenteles fiarta si racita)ca se desidrateaza de sete pt ca formulele de lapte nu sting setea bebelusilor".....sunt zile cand nu i dau ,dar in rest i dau o lingurita doua toata ziua pt ca nu mi se pare ca ar avea nevoie
controlul a fost ok ieri...ai citit nu?am scapat si de asta gata
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Laura Ioana spune:
Eu folosesc bephanten unguent doar pt pasa si fundutz, dar de cateva zile am inceput sa o dau si pe fatzuca, ptc mi se pare ca ii mai inmoaie pielicica aia uscata. Oare nu fac bine?
Angi LauraD multumesc pt raspunsurile despre apa termala.
Aseara m-am dus la si, inainte sa plec, am vorbit cu gaza, mi-am luat ramas bun. Si a inceput, mei frate, sa "vorbeasca" cu mine TARE, imi raspundea la vorbe....imi venea sa o pap si sa nu mai plec de acasa! Pana acum gangurea asa mai usurel, mai delicat, acum parca vorbea sa auda si surzii
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
stoisor spune:
sper sa mai intru mai tarziu trebuie sa pregatesc "tata artificiala" ca papam pe la 16,poate facem bac pe mami la pc ,trebuie sa ne faca tati niste poze cum sta fata cu capu pe bratu lu mami si corpul intins pe tablia de la birou iar eu pe forum ,pe net ,fac conta,etc....e chiar comica situatia,asa cresc mai nou bebei la birou in fata la pc
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
godzila spune:
Salutare fetelor,
Tin pumnii celor 2 bolnaviori Sacha si Sara.
La multi ani fetelor sarbatorite in luna asta!
Eu scriu rar pt ca am putin timp insa va citesc destul de des...dar la tastarnita zuzelor nu prea fac fata sa citesc tot.
Noi suntem bine, deocamdata, la 2 luni avea 6100 grame,59 cm, alaptat natural. I-am facut vaccinul de 2 luni Infarix hexa...ca reactii un pic iritat toata ziua, fara pofta de mancare, ceea ce mi-a cam umflat sanii, dar a doua zi a fost exemplar..a dormit tot timpul.
Imi e tare drag de el, sincer mi se pare mult mai usor sa cresti al doilea copil decat decat primul si savurez momentele astea cu care nu ma voi mai intalni niciodata. M-a emotionat mult ceea ce a scris Anca Tudor atat legat de rasfat cat si de povestea cu hep B.
Si ca sa fiu pe subiect, eu ii tai lu fi-miu unghiile cand il alaptez, dupa baie si folosesc forfecuta cu margini rotunde...ii sprijin capul de perna si asa am mainile libere...pt ca atunci nu protesteaza...sau cand doarme cu scopul de a-l trezi sa pape bine inainte de somnul de noapte...dar i le tai cam la 2 sapt, maxim la una...mi se pare cam exagerat la 2-3 zile.
Va sarut si numai bine!
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ereenaquote:
Originally posted by gugushtiuc
Buna zuzici!
Revenim si noi dupa o absenta mai indelungata, sa ne fie cu iertare.. Suntem bine, si cam grasunei dupa parerea medicului, avem deja 7 kg la 3 lunite jumatate si drept urmare am primit ordin sa reducem numarul de mese.
GUGU de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
cat avea luca la nastere? matei s-a nascut cu 4300 si la 2 luni si o saptamana are 6700 si 65 cm dar nu ne-a zis ca e prea gras
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
asa ti-a zis ca e prea gras??off [pai noi avem 7 kg si inca n-am facut 3 luni... da nu ne-o zis doc ca e gras, ci doar ca e tare dezvoltat..oare si din cauza ca e mai lungan?avea 63 de cm la 2 luni, acum nu stiu cat are
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
grati.ela spune:
1. bebe Tudor are la 9 saptamani 5200gr si 60cm
2. fetelor cu bebei cu bubitze semnam si noi condicutza...iar ne schingiuie eritemul asta alergic...stiu ca trece cu Triderm dar nu e ok pt bebe asa ca spal doar cu cloramina fatzuca (doar acolo a aparut)...nu e la fel de rau ca data trecuta dar tare am vrea sa avem iar tenul curat!
3. ieri Tudor a fost extrem de agitat...a avut gaze la greu, nimic nu-i era pe plac, vroia tzitzi dar fiind prea des regurgita laptic branzit...temp masurata rectal 37.6 in toiul zilei si 37.3 dimineatza...seara insa a inceput sa fornaie si i-am aspirat secretiile din nasuc dar a trebuit sa repet operatia si la 5 dimineata si la 10...vad ca si acum are mucisori...din nefericire Ozi este racita si este atat de capoasa incat nu a vrut sa inteleaga sa stea la bunici zilele astea...
4. Tina la ce febra mare ai poate mai bine il chemi pe sotz sa stea cu copilashii si mergi la dr mai repede...Sanatate multa!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/