Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)
Raspunsuri - Pagina 6
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
In sfarsit am reusit sa intru si eu sa vad ce faceti, ca sunt prinsa iar cu treburi, dar stiti ca nu pot sa nu dau macar un semn de viata.
Kati, mersi mult pentru
. E tare buna! Pupicei multi Giuliei! 

Ramona, pupici multi! 

Adriana (nastasie), ce bine ca ati scapat si voi de nebunia cu summitul! Pupici lui Razvan! 

Anca, pupici multi lu' nora-mea! 

Piticul meu e mai bine, nu-i mai curge nasul asa tare si de tusit, mai tuseste putin.
Sunt prin zona!
Fetelor, va pup pe toate si pe piticii vostri! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by addiana
si eu...si eu...si eu vreau cafea!!!
ginasi spor la treaba!
vape toate!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Pupici multi si o
buna si de la mine! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

adriana_m spune:
Am venit si eu la cafelutza.
Azi trebuie sa fac mancare. Voi nu va saturati asa cateodata sa mai tot faceti de mancare? Eu asa ma satur cateodata si am impresia ca fac acelasi fel de o mie de ori. Adica le tot repet.Of
Spor la treaba la fetele care mai muncesc inca si pupici la toata lumea.
gina_butnaru spune:
Adriana, si eu sunt la fel, nu mai stiu ce sa gatesc, dar nici timp n-am prea mult. Eu stau acasa numai cateva ore si cand dorm noaptea. In week-end fac ce apuc. 

Fetelor, hai ca va las, ca plec sa-mi iau piticul de la cresa! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

addiana spune:
idem! nici eu nu mai stiu ce sa fac de mancare!! si mai am si mofturosi, mazare nu, bors mai rar, carne de vita nu, de porc oricum nu prea mancam, ...si tot asa! denisa ar manca cartofi prajiti in fiecare zi, iar sotului nu trebuie sa-i lipseasca carnea!! eu si raisa ne multumim mai cu orice!![]()
adriana_m spune:
Addiana exact la fel e si la noi. Sotul mananca orice dar sa fie cu carne totusi. Adica si legume ar manca el daca sunt cu carne. Iar Robert e tot cu cartofii prajiti. Ar manca toata ziua. Dar fac foarte rar ca eu am probleme cu stomacul si la sot nu-i mai plac ca cica a mancat destui in studentie de acum nu-i mai plac. Si nici nu i-as da lui Robert foarte des cartofi prajiti ca eu cand am fost mica si in adolescenta am mancat non-stop cartofi si mai putin ciorbe si tacanite si uite ca am probleme cu stomacul. Si nu mostenesc pe nimeni din familie cu asta ca nimeni nu are probleme cu stomacul numai eu din familia mea.
Lulu_Boches dau eu o cafea ca tocmai am facut.
Pupici la toata lumea. Acum am facut ciorba de salata si tocanita de cartofi. sa vedem cine mananca.
gina_butnaru spune:
Neata fetelor,
Hai la o
buna!
Diana, Lulu, Adriana_m, Ramona, Kati, Adriana (nastasie) si celelalte fete, va pup pe toate si pe piticii vostri, fara exceptie! 

Fetelor, eu sunt prin zona, vorbim.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

si raisa (05.03.2006)