Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

'Neata fetelor, Gina
Am vinit la o ,mei sa stiti ca eu am deja 5 zile de tratament si deja ma simt mai bine si asta datorita Ginei
Adriana la noi si fratele meu cel mare a avut ulcer dar a ajuns ca ii facea spalaturi sau ceva de genul era nasol de tot ca de mai statea...Doamne feri, soramea mai mare si ea are ulcer de doua feluri, acu "moa" dar in fine bine ca mi-e mai bine ca mai luasem eu cate o ranitidina dar sunt mai slabe iar la ulcer nu prea isi fac efectul dar astea care le iau sunt super de bune ca e ca un pansament pentru stomac si la rana o acopera si cand trece mancarea pe acolo nu mai freaca, am explicat asa in termenii mei
Mai fete toata lumea se plange de mancare? Mai eu cand sunt in pana de idei il pun pe Tibi sa faca si face ca nu are in cotro fac ceva cat sa manance cand vine de la lucrui si apoi il las la bucatarie da nu profit prea mult ca dupaia ...am scoatere de ochi asa mai rarut ca-i mai dragut

LAs cate o pentru fiecare si trimit cate o la fiecare si asa de primavara cate o

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
si eu la cafea.
Am primit o veste buna care mi-a inseninat ziua.
A nascut o prietena de-a mea de la Baia Mare un beietel de 4 kg.
E doamne am fost asa emotionata de parca eu nasteam.
Pupicei tuturor.

Anca 32 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Ancina o
Sa ii traiasca si sa fie sanatos!!!!
DAr ai grija cu emotiile astea ca nu prea fac bine .
Te pe burtica

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Am vrut sa scriu Acina scuze ca am scris Ancina

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

teo si mie vreo 7 cafele ca's rupta ..tu stii motivul.. e copchilu' domle'fug la somn... si adorm cu tot cu cafea bauta... revin cand am mintea mai lucida..va

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

MAi Stefi ia o da fugi si dormi cat mai ai timp si apoi mai vorbim , de la noi

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Noi suntem bine, Diana un pic mai agitata, nu-si mai gaseste locul, e tot pelviana, nu prea mai am sperante sa se intoarca, cred ca nici in timpul travaliului si cezariana la cerere nu se face unde nasc eu si dupa cum m-am documentat, nici nu vreau cu programare, e mai bine sa inceapa nasterea normal si sa nu am probleme nici eu nici Diana.

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kitzy

Noi suntem bine, Diana un pic mai agitata, nu-si mai gaseste locul, e tot pelviana, nu prea mai am sperante sa se intoarca, cred ca nici in timpul travaliului si cezariana la cerere nu se face unde nasc eu si dupa cum m-am documentat, nici nu vreau cu programare, e mai bine sa inceapa nasterea normal si sa nu am probleme nici eu nici Diana.

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Poate se intoarce in umltimul moment
la burtica
Eu eram nascuta deja la saptamanile tale dar no Teo s-a intors la 5 luni cu capul in jos
multi si sanatate multa

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu pe aici.nici eu nu mai stiu cu mancarea.oricum la mine e nelipsita ciorba, ca razvan fara zeama e distrus.seara mancam mai usor, eu stiu un ceai cu paine pe tabla, o salata.si sotul tot asa cu ceva carnita pe langa.
culmea razvan nu se omoara cu cartofii prajiti.eu sunt moarta fara ei.macar o data pe saptamana si tot imi fac.
in rest nimic nou de aici.sunt bagata in hartii, afara la cta e innorat.
va pup pe toate, pe copii si burticile.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

La noi e frumos afara cel putin era cand am iesit noi afara sper ca sa fie tot asa
Nastasie

Teo
Perlute

Mergi la inceput