Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

'Neata fetelor, Gina
Am vinit la o ,mei sa stiti ca eu am deja 5 zile de tratament si deja ma simt mai bine si asta datorita Ginei
Adriana la noi si fratele meu cel mare a avut ulcer dar a ajuns ca ii facea spalaturi sau ceva de genul era nasol de tot ca de mai statea...Doamne feri, soramea mai mare si ea are ulcer de doua feluri, acu "moa" dar in fine bine ca mi-e mai bine ca mai luasem eu cate o ranitidina dar sunt mai slabe iar la ulcer nu prea isi fac efectul dar astea care le iau sunt super de bune ca e ca un pansament pentru stomac si la rana o acopera si cand trece mancarea pe acolo nu mai freaca, am explicat asa in termenii mei
Mai fete toata lumea se plange de mancare? Mai eu cand sunt in pana de idei il pun pe Tibi sa faca si face ca nu are in cotro fac ceva cat sa manance cand vine de la lucrui si apoi il las la bucatarie da nu profit prea mult ca dupaia ...am scoatere de ochi asa mai rarut ca-i mai dragut

LAs cate o pentru fiecare si trimit cate o la fiecare si asa de primavara cate o

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Ramonel, pupici multi, ma bucur ca esti mai bine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare, salutare
Ramy ma bucur ca esti mai bine dupa medicamentele astea. Eu nu mai incep nici un tratament pana nu merg sa vad un dr. Asa m-am hotarat eu. Si cred ca luna asta ma "paste" o vizita la dr sa vedem ce parere are el despre durerile astea. Dar pe mine foarte putin si rar ma doare dimineata stomacul. Mai mult de foame, iar dupa ce mananc ceva dimineata am scapat de durere. Pe mine cel mai rau ma doare seara. Aseara am fost la scoala si nu stiam cum sa plec mai repede de acolo si sa ajung acasa ca ma durea de numa-numa. La mine e mai mult ca o balonare si crampe. Simt cateodata ca imi plesneste, dar daca stau un pic linistita pe pat si intinsa (vreo 3 ore cateodata) si beau un ceai cald ma mai lasa si apoi ma culc si uit. Nasol cu stomacelul asta.
Si la noi e urat rau azi afara, dar de maine cica se incalzeste si o sa scapam de ploi. Sper, ca asa m-am saturat de ele.
Iau si io o cafelutza ca de la poaia asta as tot dormi.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut gagici
scuzati apsenta da nu ma simt bine deloc
orice maninc ma doare burta si ajung la diaree,scuzati cuvintul dar iau si medicamente si mincarea imi vine inapoi tare nasol e
va pupsi numai bine

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eu nu mai pot!!! ploua ploua si iar ploua!!! de 5 zile.... vreau soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor dau cate o ca am cam absentat astazi dar am fost plecata.
Adriana pai nu e acelasi lucru cu ce am eu chiar trebuie sa mergi la dr. ca nu sunt aceleasi simptome, pai eu dimineata daca beau lichide sau mananc asa de tare ma taia in stomac chiar aici sus la baza de ma indoia in doua , de fapt iti vine sa te pui in genunchi si sa te gheia o pauzasti toata, no si imediat mi se facea rau sa vom. E groaznic!!!
Acum de cand am inceput tratamentul vad ca deja nu ma mai doare, dar o luna tre sa fac tratamentul. Ce am eu e ulcer gastro ...nu mai stiu cum , mai e un fel de ulcer asta e deja cand vomiti dar e mai nasol , de fapt ulcerul e urat ori cum ar fi el ca daca nu il tratezi ajungi la complicatii si...Astazi imi spunea fratele meu mai mare ca tatal meu a avut , Fratele meu a avut , o alta sora de a mea are acum am si eu, cred ca e mostenire de familie Cand i-am zis ca ce patesc a zis "Ii bun, te-ai aranjat" da no acum e mai bine.
Adriana fugi la dr. ca poate e o colita si sa iti dea ceva. si sanatate multa
Katia aio nici nu mai vreau sa aud de dearee ca am suferit destul zau, incerca sa bei zilnic 2-3 pliculete de "Smecta" ca regleaza tranzitul si nu da voie sa te deshidratezi , ajuta la mucoasa stomacala deci e foarte buna, e bun si pentru constipatie "Smecta" cine are probleme ,incerca! si sanatate multa
Adianna la noi e destul de placut doar ca acum sa cam iinorat afara si sper ca sa nu ploaie ca pisici vreau sa plecam astazi sa profitam de tati ca vine mai repede acasa
Gina

Ficamea astazi nu vrea sa doarma de amiaz , nu stiu ce tot face ca in we nu prea doarme de amiaz doar in cursul saptamanii doarme cate 4 ore
Ne mai vb maine va pe toate fara exceptie!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

sal! azi n-am semnat condica.... suntem si noi pe aici ..una maraita alta obosita..dar ne taraim asa ce sa facem de-acum...

va

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by slimatei

sal! azi n-am semnat condica.... suntem si noi pe aici ..una maraita alta obosita..dar ne taraim asa ce sa facem de-acum...

va

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Am venit sa semnez si eu condica macar.
E nasol Ramy cu ulcerul asta. sper sa nu am si eu pana la urma si sper sa merg si eu la control pana la urma. sper sa-mi fac curaj.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare
azi m-am simtit bine si toata dupamasa am fost la plimbare prin centrul comercial
o duminica frumoasa

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la noi.semnez si eu condica de we.va ofer o cafeluta calda si aromata.
noi raportam ca suntem bine.ieri ne-am suspendat si noi tv din dormitor ca era asa multa mobila ca am mai aerisit un pic.la vara vreau si eu sa ma apuc de santier.sa maresc un pic dormitorul si holul si sa indrept putin peretii din sufragerie si dormitor, sa schimb usile din casa.sincer, mi-e groaza de moloz si praf, dar trebuie ca imi sta pe suflet.iar la anu sa-i fac camera lui razvan.are sotul un coleg care face mobila si le-a facut finilor mei un sifonier super.si ne-am hotarat sa facem asa cu pat sus si dedesubt birou si ce mai trebuie sa ocupam cat mai putin loc.dar ne-am hotarat sa facem cu 2 paturi ca sa fim pregatiti.
va pup pe toate si va doresc o duminica placuta.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput