Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Neata fetelor,

Hai la o buna!

Ramona, Kati, sanatate multa! Sper ca va simtiti mai bine azi!

Diana, si la noi ploua intr-una de 2 zile si colac peste pupaza azi asu deviat astia singurul tramvai cu care il duceam pe fii-meu la cresa. Acum trebuie sa mergem pe jos pana la metrou si cu ploaia asta e foarte frumos. multi printeselor tale!

Adriana (nastasie), vad ca vreti sa va apucati de renovat prin casa. Si eu ma gandesc cu groaza, ca baia nu am facut-o cand am renovat toata casa, ca trebuia sa nasc si n-am mai avut timp. Dar sa vedem, plus ca Razvan n-are camera lui, dar poate reusim pana la urma sa ne luam 3 camere si sa-i facem si lui camera. Spor la treaba!

Adriana_m, Stefania si celelalte gravidute si mamici, va pup pe toate si pe pitici!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salut
Gina-multu de cafea tare buna e
nu pomeniti de case si camere ca iar imi vine si mie offfffuuulllll
si eu imi doresc casa mea si sa fac camera fetitei da.......pina una alta e bine si asa......
ma bucur pt voi
salutari la toate,care veniti la cafea?????

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Iaca am venit la o si va pe toate.
O zi buna va doresc la toate!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Mai fetelor, dar vad ca nu prea va inghesuiti sa scrieti, ce s-a intamplat? Vedeti ca incep sa fac prezenta!

Kati, Ramonel, pupici multi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare si de pe la noi. Am venit sa semnez si eu condica ca sa nu ma puneti absenta.
Noi am fost tot pe afar si de aia nu am mai stat pe forum. A venit si la noi in sfarsit caldura asa ca o sa fim tot pe afara. Plus ca mai am si de invatat. dar tot imi fac eu timp sa trec pe aici sa mai semnez condica si sa mai vad ce faceti.
Va pup pe toate fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata!
Poftiti la o oare pe unde umblati?
Apai noi am avut un we cam aiurea, ni sa stricat ddvd-ul, ni sa spart bolul de la filtrul de cafea, ni sa spat ceva la bateria de la ghiuveta din bucatarie si trebuie alta noua si ca sa fie totul pe bune i sa rupt si bratara fetei de aur.
Deci aiurea, aiurea....
va pe toate fara exceptie si pe puii vostrii

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Am intrat si eu un pic, ca iar am avut si inca mai am treaba.

Ramona, mersi pentru , e tare buna!

Adriana_m, pupici multi si de la noi!

La noi de ieri s-a modificat traseul tramvaiului cu care mergem la cresa si la mama si acum ocolim mai mult si aseara, ca nu mai venea masina cu care trebuia sa ajungem spre casa, am luat-o pe jos vreo 2 statii si ne-am oprit pe la niste leagane. Asa mult i-a placut lui Razvan acolo, ca nu mai vroia sa plecam acasa si a mers singurel pe jos aproape tot drumul si e ceva de mers.

Fetelor, va pup pe toate!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Buna dimineata!
Poftiti la o oare pe unde umblati?
Apai noi am avut un we cam aiurea, ni sa stricat ddvd-ul, ni sa spart bolul de la filtrul de cafea, ni sa spat ceva la bateria de la ghiuveta din bucatarie si trebuie alta noua si ca sa fie totul pe bune i sa rupt si bratara fetei de aur.
Deci aiurea, aiurea....
va pe toate fara exceptie si pe puii vostrii

Teo
Perlute

Of, Ramona, numai si numai belele pe capul tau! Sper sa se rezolve pana la urma cumva!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Salutare si de la mine
Va invit la

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Gina cum sa nu le placa la prichidei la topogane si leagane. Daca a mers asa de mult probabil ca era foarte obosit seara si a dormit ca bustean azi noapte.
Ramy m-ai lasat fara cuvinte. Ce multe ti s-au intamplat in weec. Probabil ca au fost zilele voastre negre. Of. Dar sti cum se zice ca DD da mai multe probleme si necazuri la cei care ii iubeste mai mult. Pana la urma o sa vina "soarele" si pe strada ta, sigur, si o sa straluceasca asa de tare de o sa-l vad si eu de aici.
Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput