Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gina, pe mine sa ma treci absenta saptamana asta.am bilanturile.nici nu am timp sa respir.sunt bagata in hartii si ma enerveaza ca are asa multe anexe si anul asta trebuiesc facute in excel nu mai sunt de mana.
asa ca nu stiu cat o sa reusesc sa intru ca vreau sa le depun sapt asta ca sotul pleaca sambata la examen si sta pana joia ailalta.macar de bilanturi sa scap si sa ramana declaratiile si statele.
va pup pe toate.
ramy,nici pe mess nu apuc sa intru.am zis ca intru aseara si am adormit instant.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Gina si ma gandesc ca pana de pasti poate reusim sa imi cumpar baterie la bucatarie de nu...iaca stau asa ce sa fac....?
Adriana pai daca ai sa vezi soarele vin pana la tine pe o raza, de aici imi dau drumul sa ma astepti cu o
Nastasie lasa mei ca se inteleg copiii nostrii pe mes nu ai vazut ce siau scris numai ca ficamea la un momentdat sia facut de lucru si a plecat dar sa laudat la tacsu ca a "volbit cu Lavan a lu Adliana"
Hai ca va pe toate fara exceptie

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
am venit la cafea
mai veniti??????
subiectul nostru e in pauza......nu prea mai scrie nimeni....

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

neata
Kati mersi de cafea.
Eu nu prea am mai intrat ptr ca luni am avut predare si cum prindeam 5 minute libere maiu lucram ceva,dar acum gata am terminat
Pup fetele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Vin si eu pe la voi ... ca-s multe fete dragi pe-aici ...

Deci, katia, cunosti datele ... daca vrei sa ma treci in catalog .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Anca-bine ai aparut
mai dau o cafą
Petcost-bine ai venit in grup
cum am putin mai mult timp te trec in catalog,acum mai trag cite un ochi intre treburi

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am reusit si eu sa intru acum.

Kati, mersi pentru , iau si eu una mare! Ce face Giulia scumpa?

Adriana_m, sa stii ca a dormit mai bine Razvan in noaptea aia! Si azi noapte, ca am fost la cumparaturi in Auchan si iar l-am obosit aseara, iar de azi iesim in parc pana seara, dupa cresa, cand e frumos afara! Robertel ce face?

Adriana (nastasie), lasa ca nu te pun absenta, ca ai motiv serios! Bafta, sa termini repede! Pupici multi lui Razvanel!

Ramona, si eu sper sa rezolvi cu bateria, dar mai repede! Pupici multi lui Teo scumpa!

Anca, bine ca te-ai mai eliberat! Ce nazbatii mai face nora-mea?

Petronela, bun venit in club! Sa-ti traiasca Silviuta, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Pupici la toate mamicile, gravidutele si la toti piticii naszdravani!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor, ma asteptam sa citesc cate 2-3 pagini dar voi....
Bun venit Petcost!
Am venit cu la voi si voi umblati lela
Va trimit cate o ,cate o si cate o poate veti avea mai mult spor la scris.

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ramy te astept cu drag si cu cafea si cu ce vrei tu. Sigur o sa vina soarele si pe strada ta, ai sa vezi.
Gina Robert e tot pe la gradi. Multumesc lui D-zeu e bine acum si cu burtica vad si cu racelile lui. Ii place tare mult la gradi si cu copii. Inainte sa mearga la gradi daca venea la el un copil mai mic ca el, poate cu un an mai mic, se speria de el si plangea. Era foarte speriat. Si in parc cand mergeam daca vroia sa se dea pe topogane trebuia sa ma dau cu el ca altfel nu se dadea ca ii era frica ca vine vreau copil la el. A fost foarte speriat poate si din cauza ca a stat numai cu mine acasa si nu a avut copii in jur. Dar acum de cand cu gradinita asta nu mai am nici o treaba. De ex, ieri in parc, a mers sa mangaie cu catel ca au mers toti copii. Si lui ii e cam frica de caini mai ales de aia mari. Dar daca toti copii au mers...
Bun venit pet.cost2005
Pupici la toata lumea si dau si eu o cafea aromata, cine mai doreste, cine mai pofteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Petro bine ai venit
Gina uite nu mai face nimic saracuta ,e morcovita ca ii dau dintisorii si nu prea ma mai inteleg cu ea.
Ginerele meu e bine?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput