Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Ariel_7000...1,2,3 si pushhh
"La Multi Ani!" -Alexandra Maria (printesa de ariel_7000)
(Amandoi copii nascuti in aceasi zi???vreau si eu "reteta" )

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

"La Multi Ani!"
Mikycris

(Miky-cu nervii si rabdarea sunt la pamant)

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Buna dimineatza!

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mikycris LA Multi Ani!!!!!!!!!!!!sanatate multa si multa fericire!!!!!!!!!!

Ariel La Multi Ani !!!!!!!!!!sanatate multa si multa fericire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fetelor va astept la o

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ciao
Miky-
Ariel- Alexandrei

pup tot grupul

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

NEATA FETELOR!
,multumesc frumos pentru urari!
eu am uitat ca azi e ziua mea si cand colo eu m am trezit deja cu cadoul la usa desi ma pregateam sa fac pachete pentru impartit (pentru sotul meu) caci eu tin ziua de joi deoarece el a murit intr o zi de joi.
scuze ca nu am mai scris desi asa spusesem .
ma pregatesc ptr azi ,maine si luni cu pomenile caci luni fac de 40 de zile.sper sa intru mai des dupa ziua de luni.
inca o data va multumesc pentru urari si va doresc multa,multa sanatate!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu, in sfarsit, ca am avut o zi... Dar destul cu problemele mele.

La multi ani, MIKYCRIS! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos! Imi dau seama prin ce treci, dar Dumnezeu o sa te intareasca sa treci peste toate greutatile!

La multi ani, Alexandra Maria (Ariel)! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare!

Ramonel, pupici multi lui Teo!

Anca, stiu cum e cu dintii, dar lasa ca trece pana s-o marita, nu? Ginerele tau face din ce in ce mai multe prostioare.

Adriana_m, ma bucur ca Robert e bine si ca a prins mai mult curaj de cand e la gradi. Sa stii ca si al meu la fel era de fricos, dar de cand e si el la cresa si ii vede pe ceilalti copii, s-a schimbat si el. Asa sunt piticii astia!

Lulu, pupici multi Emmei!

Kati, pupici multi Giuliei!

Noi ne-am saturat de stat in casa si aseara am iesit in parc. L-am dus la leagane pe Razvan si zicea intr-una sa-l duc la "uta", apoi am fost la masinute si s-a dat de 2 ori, ca nu mai vroia sa plece de acolo, a fost super, dar imi pare rau ca nu am avut aparatul foto la noi, sa-i facem poze sau film, ca era asa haios cum conducea el masinuta si apasa pe toate butoanele. La un moment dat i s-a desfacut centura care il tinea si se chinuia el acolo sa si-o prinda, mie mi-a cam stat inima, imi era sa nu se ridice sa cada, dar el nu, se chinuia sa o prinda si i-o arata lui Tibi ca s-a desfacut si nu reuseste sa si-o prinda si Tibi ii zicea sa o lase, sa invarta de volan, sa apese pe butoane. Pe urma, la a doua tura l-am pus in alta masinuta si acolo a stat prinsa centura.

Va pup pe toti si pe toate, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Miky La multi ani cu sanatate!!!!!!!!!
Uite ca am vb azi cu tine si nu ti-am zis, dar iti scriu aici un pic cu intarziere, sper sa nu te superi pe mine.

38+ cu Diana

AMR max 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

La multi ani! Miky si Alexandra sa fiti sanatoase si fericite!

n-am primit nici o absenta???
eu nu reusesc sa ma organizez deloc...nu reusesc sa termin nici curatenie nici mancare...nu stiu ce-i cu mine, nimic!!!

bun venit pet.cost!

am avut si noi cateva zile frumoase, iar de azi a inceput iar sa se strice vremea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Miky sa fi sanatoasa si sa ai un bebe sanatos. sa-ti dea DD multa sanatate si sa te intareasca sa le poti face pe toate.
Ariel sa cresti mare si sanatoasa.
Salutari la toata lumea. Si la noi s-a stricat vremea rau de tot. Si asa o sa fie si pe weec, nasol, dar speram sa vina si la noi primavara aia odata.
Pupici

Mergi la inceput