Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)
Raspunsuri - Pagina 12
lulu_boches spune:
Neatza!
ii pregatita
Gina - pe fiica mea o cheama Luana(Lulu)
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
ramyteo spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!
Poftiti la
ca e dimineata!
Va
pe toate fara exceptie si pe prichindeii vostrii
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ancadragoman spune:
Neata
Am venit la cafeluta ...
Bag si eu o masina la spalat si revin
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Gata, am intrat si eu, am reusit sa ma eliberez mai repede azi.
Ramonel, mersi mult pentru
. Faza cu tuica e cea mai tare! M-ai si gasit pe mine sa beau tarie!

Lulu, mii de scuze, m-am uitat eu aiurea, dar te-ai prins tu! 

Anca, dar cam cat iti ia sa bagi masina de spalat? Ca de azi dimineata n-ai mai dat pe-aici? Glumesc!
Ce face nora-mea? Am votat pozicile! 

MIKYCRIS, Diana, Adriana_m, kitzy si celelalte gravidute, mamici si toti piticii! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Fetelor a inceput din nou votarea la concursul foto.
Gina ei na acum nici eu nu beau nimic da...virtual merge![]()

Anca

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
nastasie spune:
si eu pe fuga.am mai scapat de o parte din hartii de depus.de maine ramanem singurei, pleaca tati la examen.nu stim cat va sta.luni mai am o parte de depus si cred ca si marti, poate si miercuri.
zau, ca m-as lasa si maine.
va pup pe toate.
miky, cu intarziere si de la mine la multi ani, sanatate multa si tot ce-ti doresti.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
ramyteo spune:
Nastasie mei mai gata din treaba ca te epuizezi la maxim, ehei lasa ca noi trimitem
ca sa ai putere si sotului transmitem succes!
Anca voi ce mai faceti?
Teo
Perlute
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
ancadragoman spune:
Acum am vazut si eu ca se voteaza iar 
Gina multumim ptr voturi ....am bagat masina la spalat si am plecat la baby expo![]()
Ramy unde votez pozele voastre?
Pup
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ramyteo spune:
Noi avem pozele din concurs la semnatura mai jos, trebuie doar un clic pe ele si gata![]()
Si noi o sa votam la cine vedem , multumim de voturi
Teo
Perlute
Vrem si noi cate un vot
katiapam spune:
salut ![]()
cum e cu voturile fetele?
de ce se voteaza o tura apoi se incep din nou?
nu prea ma pricep ca nu mi-ambaga nasul dar nu e concursul pe o perioada se voteaza si gata? in mai multe faze se voteaza?
pup fetele toate
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai