Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ramy-ce buna e cafeaua

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Kati hai ca mai dau o daca ai laudato asa de bine
Anca am votat o singura poza si mai am dreptul sa votez numai , dar Kati tu ai poze in concurs? Ca nu mai stiu

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ramy-nu am poze in concurs dar intrebam asa cum e cu votarile ca e voteaza apoi dupa un timp incep din nou votarile
de ce se face asa?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

PAi din cate am inteles au fost gasiti cei care trimiteau mesaje pentru ca sa fie votati si din cauza asta sa reluat votarea pentru dreptate, no alceva nu mai stiu
Castigul pentru acest concurs este o camera de filamt , dar nu avem sperante ca sunt multi cu multe voturi inainte si votarile se termina in data de 20, aaaa si inca ceva nu ai dreptul numai la 50 de punte de vot, nu stiu cat exact vine asta adica cate voturi exact ce stiu ca mai am 10 puncte si ma gandesc ca mai am dreptul la un vot si pana la urma cred ca am sa votez pe a lu Anca.

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic

Mergi la inceput

Apai asa am si facut am votat si cea de a doua poza a lu Anca.
Acum stiu 5 puncte e un vot.

Teo
Perlute

Vrem si noi cate un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor cred ca m-ati dat disparuta..n-am mai semnat in condica de muuult ..iaca am venit si eu dar iar tb s aplec..ce sa-i faci mai vroiam s va povestesc despre noi.. nu e mare lucru doar asa cam ce poate face un copilas de aproape 4 lunitze.. unele dintre voi aveti idee dar eu acum iar nu am timp..si imi propusesem sa mai bag si alte foto lqa semnatura...
salut ca s-a trezit..daca v-a sta buna..voi reveni....acum bolboroseste ..nustiu cu cine se cearta..da' a invata sa scuipe nustiu de la cine

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Noi avem pozele din concurs la semnatura mai jos, trebuie doar un clic pe ele si gata
Si noi o sa votam la cine vedem , multumim de voturi

Teo
Perlute

Vrem si noi cate un vot

Am votat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Apai asa am si facut am votat si cea de a doua poza a lu Anca.
Acum stiu 5 puncte e un vot.

Teo
Perlute

Vrem si noi cate un vot

multumim ptr voturi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Stefi banui ca de la tine a invatat copchila sa sciuipe
Anca mersi de voturi
Noi de abia ne-am adunat acasa am umblat lela acum imi cam pica ochii in gura de somn
A zis ficamea astazi ca ii era somn si a zis "am ochii mici, mi-au picat in gula" no asa si eu

Teo
Perlute

Vrem si noi cate un vot

Mergi la inceput

Buna dimineata, ce faceti fetelor ?
Se pare ca nu mai prea dati pe aici ..hm....poate cand am sa scot biciul sau boata o sa aveti ce sari de cur in sus..hm...
Mei am o cumnata care va naste astazi de azidimineata e in travaliu de la 4 e la spital acum , astept
Va pe toate si pe prichindeii vostrii multi

Teo
Perlute

Vrem si noi cate un vot

Mergi la inceput