Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
Ramy-e tare buna cafeaua acum o beau
nastere usoara cumnatei,sa ne zici cum se simte si bbeul
asteptam vesti si noi cu tine

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/aprilie%202008/

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata si multam de cafea
Gata am venit de la pediatru ,el este de parere ca nu are nimic la sold dar ptr linistea mea m-a trimis la eco pe care o facem maine.Pentru angiom ne-a trimis la chirurgie dar azi dr era in operatie si a ramas sa ne ducem tot maine,iar ptr eczemele de la coate ne-a dat advantan milk ,zyrtec si sa schimbam laptele (o sa ii dau NAN HA 2).
o zi buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by nastasie

http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/aprilie%202008/

varsta lui razvan

mai dar ce zambeste el cu toti dintii

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

da, anca, cu "toti" dintii care nu-i mai are.4 sunt lipsa sus.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Nastasie-ce frumoase poze
parca e pe pista de formula 1,bine ti-ai scris la titulara chiar asa e
si zinteti toti zimbareti tare
eu nu am mai facut pozici recent
Anca-unde trebuie sa mergi pt angiom? ce e?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Neata fetelor,

Ramonel, sa-ti traiasca nepotica sau nepotelul, sa fie sanatos! Recuperare grabnica cumnatei tale!

Adriana (nastasie), super pozele cu Razvanel! Am si eu niste poze, dar n-am avut timp sa le descarc. O sa le pun cat de curand. Ieri am fost prin parc si am facut mai multe poze.

Anca, sanatate multa si sper sa fie bine! Pupici multi norei mele! Si noi am tras o spaima azi, vezi ce-am scris mai jos.

Kati , pupici multi Giuliei.

Eu am tras azi o sperietura cu piticu' meu, ca am crezut ca a facut varicela, dar era numai o alergie la ceva ce a mancat. Si era sa-l tin acasa, dar l-am dus pana la urma la cresa. M-a speriat mai mult cumnata-meaca m-a sunat aseara ca i-au aparut si lu' nepota-miu niste bubite. Aseara al meu n-avea nimic si azi dimineata avea si el pe talpi si in gura. Noi am fost cu ei sambata la Baby Expo si au mancat niste iaurturi de la Humana si niste banuti de ciocolata cu echinaceea si propolis. E posibil sa fi facut de la alea, ca e prea mare coincidenta. Mai nasol e ca Tibi deja plecase la serviciu si eu ziceam sa-l tin acasa, sa ma duc la dr. cu el, dar tocmai la 3 putea aia sa-l vada. Si cumnata-mea ma suna ca ea l-a dus la cresa, ca nu mai are nimic acum. Cand am auzit, m-am si suparat, ca m-a bagat in alerta degeaba, am mai ramas si acasa cu copilul, si tramvaiul e deviat, mai si ploua. Si am vrut sa iau un taxi si nu vroiau sa ma ia, ca e destul de aproape si nu se deranjeaza ei. Si pana la urma am asteptat cu copilul in brate si cu bagajul lui pentru cresa pana a venit un taxi care vine la noi la serviciu. M-a dus cu el la cresa si m-a adus si la serviciu. Dar m-am certat cu ala care n-a vrut sa ma ia, ca m-a vazut si cu asta mic in brate si il doare undeva. Am stat o jumatate de ora ca proasta cu el, bine ca se oprise ploaia, acum iar ploua.Imi pare rau ca nu i-am luat nr. sa-l fi reclamat la sefii lui dar nu-mi mai statea mintea la asta atunci, eram un car de nervi.

Ramo, mersi mult pentru , chiar aveam nevoie de una mare!

Va pup pe toate, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetele,

sper ca nu m-ati uitat!
Ce mai faceti? Noi, bine, cu regimul, cu insulina, cu contractii din cand in cand... Eh, nu mai este mult! Mariuca avea vinerea trecuta 3 kg, sa vedem vineri acum cat s-o fi ingrasat. Mi-au zis ca nu ma lasa pana la sfarsit, ca o sa-mi provoace nasterea daca nu incep eu mai devreme. Asa ca AMR din ce in ce mai mic. Abia astept s-o strang in brate pe bebelina mea draga, care sta numai in coastele mele.
Sper ca sunteti toate bine.
Miky

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

38+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Onixg-ce bine mai ai putin si iti ti comoara in brate
abia asteptam s-o cunoastem si noi,hai curaj ca mai ai putin
cum nasti cu epidurala sau fara? e la moda pe acolo? aici nasc f multe cu ep printre care si eu

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Gina-te cred ca te-ai speriat,bine ca ai rezolvat in final
cred ca ai o gramada de treburi pe cap
eu mai incolo merg putin in ro

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput