Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Nastasie-ce frumoase poze
parca e pe pista de formula 1,bine ti-ai scris la titularachiar asa e
si zinteti toti zimbareti tare
eu nu am mai facut pozici recent
Anca-unde trebuie sa mergi pt angiom? ce e?
ticker
mamicąde
GIULIA
mai dire mai
angioamele sunt niste vase de sange iesite la suprafata si este ca o pata pe piele ,insa acum a inceput sa supureze si asta nu e bine deloc,maine mergem la chirurg sa vedem ce spune
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
gina hai ca ai tras si tu o spaima pe cinste....copii astia chiar se potrivesc![]()
Onyx hai ca de acum poti sa nasti oricand ca este considerat la termen,iti tin pumnii.Cum nasti?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ramyteo spune:
Buna fetelor.
Am o nepotica de ieri de la ora 12 , Andrada , are 3100 si 51cm mititica
E sanatoasa si are o piele alba, alba. nu am vazuto da am poza cu ea![]()
Va
pe toate
Katia ce sa zic despre mine? Acum sunt mai bine ,nu ma mai doare stomacul, in sfrsit beau si eu apa dimineata si pot si eu manca. Inca mai am tratament. Teolina e sanatoasa a cam avut contact cu raciti dar vad ca iam stabilit imunitatea si sper ca de acum sa nu mai avem treaba cu racili
.

Gina
e buna
trimisa de tine, gustoasa

Anca sanatate multa printesei 

Onyxg sanatate 

burtica, eu eram deja nascuta deja, 36 sapt.,
deci sa stai mai mult pe acasa
multi
Va
pe toate fara exceptie dar mei cu Katzy oare ce face?
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu acum, am fost azi cu piticu' la dr. si era doar o alergie pana la urma, dar mi-a zis ca e foarte slab si sa-i facem analizele. O sa ne ducem marti la analize, sa vedem cum ii mai ies de data asta.
Onix, incepem sa-ti facem galerie! 

Pupicei multi si iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si sa-ti tii cat mai repede bebelina scumpa in brate! 

Kati, asa e, chiar m-am speriat, acum sa vedem ce-i mai iese si la analize ca noi dam mereu dintr-una-ntr-alta. 

Te asteptam in Romania! Pupicei multi Giuliei!

Anca, of, numai probleme si la voi! Si eu am tot alergat cu al meu de cand era mic: nu i-a cazut buricul la timp, pentru ca avea un granulom, pe urma fimoza si suspect de hernie, apoi la cresa: raceli, enterocolite, afta, acum alergie si petrecerea continua! 

Dar pana la urma se fac ei mari si trec toate! Pupicei multi norei mele si sanatate multa! 

Ramona, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa! Ma bucur ca ti-a placut cafeaua de la mine. Pupici multi tie si lui Teo! 

Va pup pe toate fetelor, fara exceptie si pe piticii vostri! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
kitzy spune:
Eu inca n-am nascut, maine implinesc 39 de saptamani, bebelina cica nu vrea sa iasa inca ![]()
Ieri a fost foarte agitata, cred ca facea curatenia de Pasti in garsoniera si azi se odihneste ca ma lasa si pe mine sa suflu ![]()
38+ cu
Diana
AMR max 2 saptamani!!!
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Eu inca n-am nascut, maine implinesc 39 de saptamani, bebelina cica nu vrea sa iasa inca
Ieri a fost foarte agitata, cred ca facea curatenia de Pasti in garsoniera si azi se odihneste ca ma lasa si pe mine sa suflu38+ cu
Diana
AMR max 2 saptamani!!!
kitzy, hai ca incepem sa-ti facem si tie galerie! Nastere usoara si sa ne tii la curent cu ce face bebelina nazdravana!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
katiapam spune:
Salutare
am venit la o cafea
cine da?
Kitzy-ce putin mai ai....cred ca abia astepti
si noi ![]()
Gina-pupici multi si voua
Ramy-pitica mea cite o zi manincabine cite una nuprea si tot asa,la ultimul control a luat putin in greutate sper sa isi revina si la urmatoarea vizita sa nu avem iar surprize
Adriana-m-nu ai semnat condica demult,cred ca a venit caldura pe acolo
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
Ramy-sa va traiasca nepotica sa aiba o viata serena si frumoasa si sanatate 
refacere rapida cumnatei
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
kitzy spune:
Gina merci de galerie, dar mai lasa un pic agitatele la odihna, ca parca nu as vrea sa se intample saptamana asta ![]()
Kati chiar ca mai am putin....cand ma gandesc.....
Va las, mai vb maine ca trebuie sa-mi termin mancarea ca imediat intra sotul pe usa.
Va pupacesc!
38+ cu
Diana
AMR max 2 saptamani!!!
nastasie spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Buna fetelor.
Am o nepotica de ieri de la ora 12 , Andrada , are 3100 si 51cm mititicaE sanatoasa si are o piele alba, alba. nu am vazuto da am poza cu ea
Vape toate
Katia ce sa zic despre mine? Acum sunt mai bine ,nu ma mai doare stomacul, in sfrsit beau si eu apa dimineata si pot si eu manca. Inca mai am tratament. Teolina e sanatoasa a cam avut contact cu raciti dar vad ca iam stabilit imunitatea si sper ca de acum sa nu mai avem treaba cu racili.
Ginae buna
trimisa de tine, gustoasa
![]()
Anca sanatate multa printesei
Onyxg sanatateburtica, eu eram deja nascuta deja, 36 sapt.,
deci sa stai mai mult pe acasa
![]()
multi
Vape toate fara exceptie dar mei cu Katzy oare ce face?
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
ramy, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si bebelina si mamica.
adriana&
razvan 01.11.2004varsta lui razvan