Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

quote:
Originally posted by gina_butnaru

Buna fetelor,

Am intrat si eu acum, am fost azi cu piticu' la dr. si era doar o alergie pana la urma, dar mi-a zis ca e foarte slab si sa-i facem analizele. O sa ne ducem marti la analize, sa vedem cum ii mai ies de data asta.

Onix, incepem sa-ti facem galerie! Pupicei multi si iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si sa-ti tii cat mai repede bebelina scumpa in brate!

Kati, asa e, chiar m-am speriat, acum sa vedem ce-i mai iese si la analize ca noi dam mereu dintr-una-ntr-alta. Te asteptam in Romania! Pupicei multi Giuliei!

Anca, of, numai probleme si la voi! Si eu am tot alergat cu al meu de cand era mic: nu i-a cazut buricul la timp, pentru ca avea un granulom, pe urma fimoza si suspect de hernie, apoi la cresa: raceli, enterocolite, afta, acum alergie si petrecerea continua! Dar pana la urma se fac ei mari si trec toate! Pupicei multi norei mele si sanatate multa!

Ramona, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa! Ma bucur ca ti-a placut cafeaua de la mine. Pupici multi tie si lui Teo!

Va pup pe toate fetelor, fara exceptie si pe piticii vostri!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

gina, bine ca a fost numai alergie.e bine sa-i faci analizele sa vezi de unde e problema.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Salutare
Va invit la un ceai

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare fetele. Am venit sa mai semnez si eu condica ca am vazut ca v-ati gandit si la mine katiapam .
La noi abia de ieri a venit caldura asa un pic. Nu stiu cat o sa mai tina asa vremea asta ca e groaznic asa. In weec a si nins si au fost tot vreo 0 grade afara iar acum iar s-a facut cald.
Eu am mai invatat si sapt trecuta am fost cam suparata si nu am mai intrat nici pe net. M-a apucase iara dorul de casa, de romania, si cand ma apuca asa ma tine vreo cateva zile si nu sunt buna de nimic. acum incet, incet imi revin si sper sa-mi revin de tot cat mai repede. In rest suntem bine cu totii.
Pupacim toate fetele si toti copilasii dragalasii

Mergi la inceput

Adriana_m

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Buna dimi!

Sa aveti o zi buna!
-ici

Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Am venit la cafeluta
Gina ti-am zis eu ca avem numai belele cu cuplatii astia
Pup fetele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata
Lulu
-mersi de cafea
Adriana-m-te rog cind ai asa momente mai bine scrie
vezi avem noroc cu fetele din ro ne mai alunga dorul de casa
te inteleg ca esti f departe si neavind pe nimeni e greu si duci lipsa tuturor,dar nu uita bucura-te de ce aveti acolo sint multi care ti-ar lua locul sus moralul
o zi frumoasa tuturor

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Eu am racit stranut, nas infundat, nas care curge, ma duc sa bag un paracetamol.

39 cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Kitzy mai bine bagi o aspirina saracului si rezolvi doua lucruri odata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Kitzy-sanatate sa te faci bine repede
mai ai putin si iti vezi printesa

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput