Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)
Raspunsuri - Pagina 17
kitzy spune:
Anca, Kati 
Am fost la farmacie si mi-am luat oscilococcinum.
39 cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
lulu_boches spune:
quote:Ma relaxez
Originally posted by MIKYCRIS
Neatza!
am venit si eu la o
LULU da ce faci mey,tot in Bahamas esti?
MIKYCRIS
Tu cum mai esti ?
Impreuna pentru Emma
katiapam spune:
Neata
am venit si eu la cafea
Miky-ce ne mai spui? cum te mai simti?Delia?burtica?
Lulu-chiar asa te relaxezi
du-te si prin alte parti ![]()
la noi vad ca acum se innorat pina acum a fost super frumos,poate isi revine,aici e frumos pt ca in 2 minute e innorat si in 2 minute vine soarele se schimba timpul asa repede
cine mai vine la cafą????
Marianna,Gina,Ramy,Kitzy,Nastasie toate la apel cu voi
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ancadragoman spune:
Neata
Eu vreau cafeaaaaaa!!!!!!
Pupam fetili si o zi buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ramyteo spune:
Buna fetele,
la toate.
Kitzy sa ii dai drumul la spital si sa nu ne mai ti in suspans, sa vi cu bebele sanatos si mare si sa nil prezinti , clar!!!!!!!!!!?????
Noi suntem bine, am scapat de durerea de stomac, noroc ca am luat pastilele ca ajungeam rau, deja ma durea si daca mancam, ceea ce nu e bine , acum pot sa mananc si sa beau lichide de dimineata
mai am tratament cam jumatate din cat am luat pana acum, dupa ce am sa il termin am sa incep o cura, ca nu mai tine mei mam ingrasat 5 kg, pentru mine e mult 55 kg ca inainte sa o am pe Teo aveam 47 kg
dar nu tin asa sa imi distrug stomacul, niciodata nu am facut asa, iau niste pastile pentru reglarea organismului care la mine siau facut efectul.
In rest ce sa va mai zic , de abia astept sa imi tin nepotica in brate, e mica, mica , am pozica cu ea, nu stiu daca viam zis ca are 3100gr si 51 cm
mie mi se pare mica acum
, bine Teo a avut 3400gr si 51cm, deci diferenta nu prea mare dar mi se pare mica pe langa boamba mea![]()
toti pruncii si mai revin
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
katiapam spune:
Ramy-prezinta-ne si noua nepotica ![]()
Lulu-da ce tari mai gasesti![]()
colinzi lumea 
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
lulu_boches spune:
quote:katiapam -macar asa, daca altfel nu ma tine "bugeagu"
Originally posted by katiapam