Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)
Raspunsuri - Pagina 18
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am reusit si eu sa ma mai eliberez, ca mai am o gramada de treaba! 

Ia sa vad ce-ati mai scris de cand n-am mai reusit sa intru si revin.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
katiapam spune:
Gina-bine ca ai venit la apel ![]()
acum tre sa dai o cafea ca esti in urma
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
gina_butnaru spune:
Hai ca am citit si sa va raspund si eu.
Kati, pupici multi si de la noi. Am venit si eu mai la spartul targului, dar ce sa fac, ca nu prea mai am timp in ultima vreme. 

Kitzy, bine, mai las galeria sa se odihneasca macar pana dupa Pasti, sa petreci si tu sarbatorile linistita. Sanatate multa si de oscillococcinum vroiam sa-ti zic si eu, ca parca paracetamol in ultima luna de sarcina nu e bine sa iei. Pupici multi sa-ti treaca! 

Adriana (nastasie), si eu vreau sa-i mai fac analizele sa vedem ce mai iese, dar asa pare ca e bine, doar ca nu pune pe el. Si eu am fost foarte slaba cand eram mica, eu la 1 an aveam numai 7 kg, in clasa I aveam vreo 17 si am avut 42 kg pana pe la 24 de ani, asa ca ce sa cer de la el. Eu am inceput sa ma ingras tarziu, dar bine de tot, ca acum am vreo 72 si nu mai reusesc sa dau jos din ele. Pupici lui Razvanel al tau! 

Lulu, ce-ti mai place sa te plimbi! Dar unde gasesti tarile astea exotice? 

si mersi pentru
, e tare buna!
Adriana_m, pupici si de la mine, sa-ti treaca dorul de Romania! 

Anca, pupici multi norei mele si chiar ca s-au gasit astia doi! 

MIKYCRIS, pupici multi! Cum te mai simti? Ce face burtica si Deliuta? 

Ramonel, ma bucur ca esti bine si lasa cura de slabire ca nu esti grasa de loc, eu ce sa mai zic? 

multi tie si lui Teo!
Fetelor, va pup pe toate si pe toti bebeii, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 

kitzy spune:
Am sosit mai devreme de la medic, da n-am avut timp sa intru ca am avut de lucru pe la bucatarie.
Deci: monitorizarea a iesit super bine, la ecograf, dr a facut ochii mari, a zis ca nu respira ( nu va speriati!!!!) ii batea inima, dar nu mima respiratia, si-a zis ca in general cand se intampla asa, se pregateste de nastere si inimioara asa de frumos se vedea cum ii bate
Si plus cand i-am zis ca e cam agitata, a zis ca si asta-i un semn, asa ca ne pregatim incet incet, poate pe saptamana viitoare isi face aparitia si printesa mea.
39+ cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
adriana_m spune:
Am venit si eu la o cafelutza.
Katiapam multumesc de incurajari. Cam asa e, ca multi ar dori sa fie in locul nostru dar cateodata e tare greu sa fi pe aici asa departe de prieteni si familie.
Azi am fost pt prima data la control la ginecologie aici. A fost foarte bine, cu exceptia englezei mele dar m-am descurcat pana la urma. E un pic cam greu pe la medic ca au ei termenii lor si intelegi mai greu. dar a fost ok ca i-am spus dr ca nu inteleg tot in engleza si asa mi-a explicat bine cand nu intelegeam ceva. Am facut control si sunt ok pana acum. Mi-a dat de am facut si analize de sange pt tiroida ca cica aia e raspunzatoare de dereglarile hormonale din organism, pt ca m-am ingrasat destul de mult de cand am venit aici si poate aia e cauza. Sapt viitoare mai fac si un ecograf intern sa vedem cum stau cu uterul, ovare si toate cele. Si daca toate saunt ok apoi merg la dr meu de familie sa rezolv problema si cu stomacul si intestinele si dupa aia liber la concoput copil.![]()
Ce m-am extins, dar vad ca tot mai putin se scrie pe aici si nu stiu de ce.
pupici la toata lumea
MIKYCRIS spune:
am revenit fetelor![]()
pai eu sunt cand mai bine cand mai rau(atat cu sanatatea cat si cu starile mele depresive),Delia e mai bine,abia asteapta sa intre in vacanta,Dilara e cea mai tare dintre noi
loveste la greu si cere sa pape numai ce vrea muschii ei caci altfel nici nu pot baga in gura.cand ii spun Deliei // hai mama sa te scot putin cu rolele afara //,sa vedeti ce miscari incep la mine in burta
,asteia ii place sa fie plimbata si alintata.asa o fi si dupa ce se va naste?
29+
MIKYCRIS
katiapam spune:
Adriana-m-te inteleg cum te simti
si mie mi-a luat ceva timp,eram gata sa ma intorc inapoi
am plecat in lume la 23 de ani ce stiam eu....si in plus cu sotul am stat f putin si peroada mea de acomodare aici a fost cam plina cu de toate si acomodarea cu sotulplus restul
si sa iei doua persoane care nu se cunosc si sa-i pui sa traisca zi de zi nu e asa usor
toate au trecut,fi tare si bucura-te
vad ca te-ai decis cu bb 2,doamne ajuta sa vina cind iti doresti
Miky-pai iasa patinatoare si Dilara ![]()
cred ca nu iti e usor,ai fetitele care iti dau forta sa mergi inainte 

Kitzy-pai mai ai zile si-ti vezi printesica
nastere usoara si numai bine ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
adriana_m spune:
Katiapam se pare ca si tie ti-a fost greu de tot prin tari straine. Si mai ales ca nu ai stat cu sotul inainte sa pleci in tari straine ci numai acolo. Cred ca a fost groaznic de greu. E greu sa fi in tari straine , asa e. Poate daca stiam ca e asa de greu nu mai luam decizia sa venim aici. dar acum asta e. E si mai greu pt ca nu putem sa mergem in tara decat foarte rar cred. pana acum nu am fost deloc. Suntem aici din 2006 noiembrie, deci avem un pic pe aici. E si mai greu pana te obisnuiesti cu toate de pe aici. Nici acum nu putem sa zicem ca le stim pe toate. Pana te obisnuiesti cu oamenii, mancarea... Toate sunt foarte diferite de ce am fost noi obisnuiti, oamenii, stilul de viata, de gandire, sistemul in general din tara asta. dar cred ca odata ce ai "intrat in sistem" e mult mai bine. sa speram ca o sa ajungem si noi sa zicem asta si sa nu ne mai dorim asa tare sa ne intoarcem acasa si sa consideram aici ca fiind acasa (cu toate ca nu prea cred ca asta se poate intampla).
Pupici la toata lumea.
Si da, ne-am hotarat la un al doilea bb dar mai avem un pic pana acolo. Sa speram ca totul va fi ok si o sa avem si un bb nr doi.
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Vad ca azi am fost harnica si am intrat prima.
Haideti la o
buna!
Kitzy, ma bucur ca bebelina e bine in burtica si asteptam vesti, nastere usoara! 

MIKYCRIS, e bine ca Dilarei ii place sa fie plimbata inca de pe acum, inseamna ca o sa-i placa si dupa ce se va naste. Pupici multi Deliei, bebelinei si tie! 

Kati, Adriana_m, imi inchipui ca va e tare greu printre straini, mai ales cand va apuca dorul de cei de aici, dar poate ca asta este destinul vostru, poate ca e mai bine acolo departe pentru voi. 

Adriana_m, iti tin pumnii cu bebele2 si eu ma gandesc din ce in ce mai mult la un bebe2, dar mai stau un pic, sa mai cresca Razvan putin, poate la anul il concepem. 

Eu sunt prin zona, ca azi nu prea am chef sa muncesc din greu. ![]()
Fetelor, va pup pe toate, fara exceptie si pe bebeii vostri! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena