Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Gina pupici ptr ginerele meu
Adriana ma bucur ca totul este bine si succes ptr bb...mai stau si euy un an si ma apuc iar de treaba
Miky o sa fie mare sportiva aia mica
Pupicei la toate fetele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gina, Kati merci mult! Sa vedem acuma cat o fi de usoara nasterea, astept sa se declanseze ceva. Acuma nici nu mai pot pleca departe de casa, nici n-are cine ma insoti, asa ca cel mult pana la mall mai merg care e aproape de mine, in rest pe acasa, sa fiu pe faza

39+ cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.am intrat sa vad dau o veste: a luat sotul examenul , este subofiter.al doilea pe lista cu 9.48.acum pe 4 mai pana pe 4 iulie face curs la pitesti si sibiu.suntem fericiti tot ca am terminat cu examenele.
va pup pe toate , multa sanatate

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Adriana felicitari ptr sotul premiant!!!!!!!!

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetele.
Am intrat sa va zic ca va pe toate si pe bebeii vostrii si sanatate la toate.
Kitzy nastere usoara si sanatate multa.
Anca
Kati
Adriana
NAstasie
Gina
Lena
Si nu mai stiu care cum sunteti dar la toate si sa va mai zic ceva
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa toate mai vreti un bebe 2?
Nui corect.................................si eu mai vreau unul
Numai eu sunt asa? Mie frica de inca o nastere, de ce va fi cu bebe 2, ca la mine sunt probleme si nu ne riscam, da..............si Tibi a zis catre fata sa se inteleaga cu mine sa facem bebe 2 .............desii....si el e constient de greutati.
offfffffffffff
VA pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ramy, si mie mi-e frica iar de nastere ca acu' stiu.prima oara nu stii ce te asteapta si mergi inainte dar acu ca stiu

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

eu mai stau un an -un an jumate si fac baiatul ,nu mi-e frica deloc

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Neata
Gina pupici ptr ginerele meu
Adriana ma bucur ca totul este bine si succes ptr bb...mai stau si euy un an si ma apuc iar de treaba
Miky o sa fie mare sportiva aia mica
Pupicei la toate fetele

poze si filmulete

povestea nasterii

Hi, hi, si voua, multi pupici!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Da la mine au fost probleme si inca mai sunt, am dus greu sarcina , cand la spital cand acasa, si plus de asta am si RH-ul negativ, vaccinul de dupa nastere nu mia zis nimeni de el si nu am stiut, nu lam facut. Apoi dr. a zis ca sa imi vad de treaba mea ca am o fetita sanatoasa si sa nu ma mai risc.
Ca sa zic ca raman gravida si imi depisteaza ca are probleme la varsta mai inaintata adica sa zic 4,5,6 luni si mai in colo si imi provoaca avort, ei si atunci nu te zgarii pe ochii? Nu o sa sufar ca nebuna? Ca mi-a zis ca daca apare ceva pe loc imi provoaca avort indiferent de varsta, si zau ca nu e placut, am avut o vecina tot asa a patit, si ia depistat fetita cu probleme la 6 luni si ia provocat nasterea si nu a trait dar era primul copil si cat a suferit saraca.....

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Gina, Kati merci mult! Sa vedem acuma cat o fi de usoara nasterea, astept sa se declanseze ceva. Acuma nici nu mai pot pleca departe de casa, nici n-are cine ma insoti, asa ca cel mult pana la mall mai merg care e aproape de mine, in rest pe acasa, sa fiu pe faza

39+ cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Asa e, kitzy, ce sa faci? Dar mai ai putin si iti vezi bebelina scumpa!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput