Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)
Raspunsuri - Pagina 20
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nastasie
buna, fetelor.am intrat sa vad dau o veste: a luat sotul examenul , este subofiter.al doilea pe lista cu 9.48.acum pe 4 mai pana pe 4 iulie face curs la pitesti si sibiu.suntem fericiti tot ca am terminat cu examenele.
va pup pe toate , multa sanatate
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Felicitari doamna subofiter!

Ma bucur pentru voi!Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Buna fetele.
Am intrat sa va zic ca vape toate si pe bebeii vostrii si sanatate la toate.
Kitzy nastere usoara si sanatate multa.
Anca
Kati
Adriana
NAstasie
Gina
Lena
Si nu mai stiu care cum sunteti darla toate si sa va mai zic ceva
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa toate mai vreti un bebe 2?
Nui corect.................................si eu mai vreau unul
Numai eu sunt asa? Mie frica de inca o nastere, de ce va fi cu bebe 2, ca la mine sunt probleme si nu ne riscam, da..............si Tibi a zis catre fata sa se inteleaga cu mine sa facem bebe 2 .............desii....si el e constient de greutati.
offfffffffffff
VApe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
Ramona, eu te inteleg foarte bine, dar poate cu ajutorul lui Dumnezeu, mai faci un bebe frumos si sanatos!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
eu mai stau un an -un an jumate si fac baiatul ,nu mi-e frica deloc
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Mama, ce planuri marete ai cuscra! Bravo! Esti curajoasa!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nastasie
ramy, si mie mi-e frica iar de nastere ca acu' stiu.prima oara nu stii ce te asteapta si mergi inainte dar acu ca stiu
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Ei, lasa ca trece repede. Daca vrei cu adevarat, poti!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

adriana_m spune:
Wow ce de fete mai vor bebe nr doi. Super. Asa nu o sa fiu singura si am cui ma plange. Si mie mi-e frica de bb nr doi pt ca sunt aici si nu prea stiu la ce sa ma astept. Ca aici am inteles ca e un pic diferit de acasa. Adica aici iti fac cam 3 ocografi si atat pe toata sarcina, pe cand in romania am facut multe sa fiu sigura ca totul e ok cu bebe. Nu stiu cum o sa rezist aici cu 3 eco. dar sa speram ca o sa fie bine. Am gasit o dr super de treaba, mi-a placut mult de ea. Mie imi e mai frica de ce urmeaza dupa nastere: nopti nedormite, plansete, singuri si il mai avem si pe robert. Dar sper sa ne descurcam daca ne ajuta D-zeu sa mai avem unul. Pe luna urmatoare trecem la treaba ca a zis dr ca s-ar putea sa nu mai raman din prima gravida ca si cu Robert. Poate avem de muncit un pic. Sa speram ca toate analizele sunt ok si ne putem apuca de treaba.
Pupici la toata lumea si curaj daca va hotarati la bb doi. Si nu stati asa de mult ca mine, sa fie diferenta mare intre bb ca greu mai iei decizia de a mai face unul cand e asa de usor acum cu unul.
katiapam spune:
salutare
eu sar peste bb 2 deoccamdata nici nu vreau sa aud ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
MikyP spune:
Fetita mea are doar 4 luni si deja ma tem de sitiatia din scoli. Ar trebui sa se faca o inspectie mai riguroaza a scolilor, pentru ca acolo se si "dezvolta" comportamentul acesta. Pentru se crede a fi "cool".
katiapam spune:
Mikyp-nici ca te-am inteles cu mesajul asta la ce te referi?????
vezi ca e capitol nou la subietul acesta nr 18
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai

Teo
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)