Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)
Raspunsuri - Pagina 5
katiapam spune:
Nastasie-se vede cit e de fericit
ce-mi place mult la copii expresiile lor si cum isi arata fericirea
sa o conduca sanatos e frumoasa masina si cu nr de italia ![]()
fa-i si cu trotineta
Gina-Giulia acum e la somnic ca azi am pus-io putin mai devreme ca avem vizita pediatrica de control si sa apuce sa doarma putin ca tare imi pare rau ca trebuie sa-i stric somnicul
Mariaanna-adaptare usoara cu serviciul
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
addiana spune:
vin si eu la cafea daca mai e!
adriana ce fericit e razvan! are o masina super! cand iese la agatat fetitele?!!!![]()
mariaana servici usor! in fiecare zi!
ramy, asadar teo vrea sa faca poci!!! asta doar ca sa vezi cat de destepata e si ca stie ce e bine si ce e rau!!! hoata mica! 
katiapam spune:
noi ne pregatim de iesit la pediatru
sint cuioasa cit a mai crescut buburuza mea ![]()
noroc ca e la 5 minute de casa ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
nastasie spune:
multumesc mult, fetelor.asa e, este foarte fericit si se vede.am dat o gramada de bani pe ea, nu era in plan, dar stiu ca si-o dorea mult.se uita lung la ea de cate ori intra in magazin si am zis asta sa fie cadoul de paste in avans.ca si asa a costat mult.dar e draguta si isi merita totusi banii.mai am una in boxa de doua ori mai mare si de 5 ori mai grea.o am de la cumnata mea dar aia nu o poti misca.ca as fi scapat cu aia dar e enorma.
asta e.
gina,si noi am avut noroc cu cresa ca a fost deschisa.al meu a fost liber ca nu i-a picat tura cu summit-ul decat maine pe noapte este de tura.si nu e prin centru.eu una abia astept sa scapam de agitatia asta.
gata, fug sa pregatesc ceva de papa de seara, asa usor, o salata cu ceva cartofi.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
ramyteo spune:
Adianna asa e e mare bandita, ne invarte cum vrea ea![]()
Va
pe toate fara exceptie
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
adriana_m spune:
salutare. A venit si la noi un pic de soare azi. In sfarsit, ca toata sapt a plouat.
Katiapam Robert cu burtica parca e mai bine. Nu se mai plange chiar asa de des. Iar la gradi acum mananca tot, numai acasa nu mai prea mananca in weec.
Nastasie super masina. Si ce fericit e copilul. Si noi am vrea sa cumparam una dar sunt asa de scumpe si de mari, grele. Am vazut una in genul asteia care o ai tu dar era peste 200$. Deci in nici un caz nu o va primi de pasti. Ne gandeam acum la o bicicleta si o trotineta poate. Si poate la vara o masinuta dinasta dar sa aiba neaparat pedale ca altfel se puturoseste.
Mai iau si eu o cafea si pup pe toata lumea
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by nastasie
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/aprilie%202008/
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Mai dar ce mandru e el de masinutaaa........
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ramyteo spune:
Fetelor va doresc noapte buna si somnic usor, ficamea de doua ore si ceva devoreaza casa
mananca intruna ma mir ca mai intra ...aio...a mancat un blidut de ciorbita apoi un blidut de budinca de capsuni si acum mananca cartofi prajiti in diferite forme ca i-a facut Tibi si deja a mancat un cartof cat pumnul meu de mare...meiiiiiiiiiii unde mai intra? Ca e numai un pic omul si papa intruna...pfoai..
Va
pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
katiapam spune:
Dua cafeaua daca tot sint prima

la noi e o zi splendida cu soare 
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ramyteo spune:
Eu iau o
ca sunt a doua

O zi buna la toate!!!!!!!!!!
Teo
Perlute