Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
irinouka spune:
POVESTEA VACCINULUI
:-)
pt zuzele care le vor face copiilor vaccinul INFANRIX HEXA, iata de unde il puteti cumpara contra sumei de 182 RON.
mergeti la spitalul (institutul) MATEI BALS din strada dr. Grozovici. dupa ce intrati in incinta, mergeti drept cam 200 de metri si veti vedea choar in fata un pavilion nou, renovat, cu termopane albastre. intrati in acea cladire si mergeti la subsol. o luati pe holul lung peste care veti da acolo si va opriti la usa pe care e scris numele doctoritei RODICA BACUBAN (asa mi-a spus GATTA, dragos sustine ca numele ar fi BAHUBAN dar nu baga mana-n foc pt ce-a citit, oricum, cand vedeti numele scris acolo, va veti da seama ca ati ajuns unde trebuie). intrati, spuneti pt ce ati venit si vi se va completa o reteta cu care va duceti la casierie (va explica doctorita). de la casierie va intoarceti la ea, va da vaccinul si...sanatate.
sper sa nimeriti usor si, inca o data, multumiri gattei!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
alinaatudor spune:
Ema..acum am vazut ca pe bebele tau il cheama Milan...tare frumos numele..ai pus poze si le-am ratat eu..sau...
vrem sa vedem
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
Ellenuta spune:
hello zuzici,
eu acum m*am strans de pe drumuri .. am alergat cu tot felul de problemute .. nimic grav. pe zuzi am lasat-o cu socrella si cu lapte la biberon si cand am venit am gasit-o urland. nu a vrut sa pape bibe .. am schimbat-o si am pus-o la tzitzi pe care a prins-o din zobr .. era lesinata de foame dar n-a pus gura pe bibe .. nu stiu de ce ca i-am mai lasat asa .. in fine ..
irinukule imi pare rau ptr bubitele lui rareselu. sper sa-i treaca cat mai repede.
gatta uff .. nu mai trec problemele cu saratelu. lasa ca se face ea mare, stai linistita. am scris si la sf cap trecut .. si a mea a luat in 2 sapt 140 grame .. asta e .. dar vad ca s-a lungit. vedem cand face 3 luni cum sta ..
monica doc cum e serbanelu cu greutatea ca si voi erati in stagnare, nu????
zuzele
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
sweetgys spune:
Buna fetelor, noi suntem suparate si obosite. Uffff ieri a plans vreo 3 ore seara mititica si de dimineata iar, e f nervoasa ca nu reuseste sa elimine gazele, atata se mai screme si icneste si se strange....Nu stiu ce sa mai fac. Am mai ajutat-o cu termometrul, dar stiu ca nu e indicat prea des. Bebeii vostri cum stau la cap asta? Fac treaba mare usor? Si partzulici...???
Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
virgo spune:
Dragele mele , nici nu stiu cum sa va dau vestea , imi vine sa intru in pamant !
De azi dimineata umblu dispearata prin targ in cautare de Gaviscon ! Si tot ce gasesc este varianta pentru adulti , pudra si solutie . Dar cea pentru copii nu e si pace ! Cin'spe drogherii si tot atatea farmacii , cautat si in computer ... nu este inca in Olanda ! +*-=&%$tuuuuui !
Mai este totusi o varianta : pe 11 ajung la Briusel la nebuna de Miri . Va iau de acolo , dar asta inseamna cel putin doua saptamani intarziere . Va mai recomand si cumparatul online , care inseamna din Marea Britanie . Tot in doo saptamani ajunge pachetelul . Va caut eu niste site-uri .
Nici nu stiu ce sa mai spun ...
gabrittza spune:
buna fete si clopotei!
am facut poze ieri si azi si acum incerc sa le pun.
nu stiu ce e cu daria ca mananca intr-una de azi dimineata.
azi e o zi tare ciudata,nu stiu de ce.ne simtim amandoua tare aiurea.
ma apuc de poze si daca se culca pitica ma apuc si de povestea nasterii.
gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
gattasalvaje spune:
Irinouk , imi pare rau sa aud ca Rares are iar probleme cu pielea . Tu i-ai mai repetat vreo analiza sa vezi daca a disparut E-coli ?
Eu m-am speriat initial de conjunctivita...am zis ca o fi iar E-coli care s-a localizat la ochi, insa pediatra mi-a zis ca n-are cum. Vad ca , dupa 2 zile de antibiotic a inceput sa dispara.
Sunt happy , azi a mancat mai bine...m-am muls si i-am dat biberon si completare formula ( de fpt mai mult formula , ca lapticul meu e f. putin ) si mi-a luat intre 120 si 160 ml. la fiecare masa.Cred ca mai aplic tratamentul asta cateva zile sa vad daca ia in greutate.
Cu pusul la san ma pacaleam , ca eu ziceam ca mananca , insa ea tragea mult si bine , dar in gol.
Ea nu urla de foame , e sclifosita rau...si cu biberonul ma chinui o groaza pana o fac sa traga...initial il refuza , scuipa , trage capul si chiar incepe sa planga , dar daca insist , pana la urma n-are incotro si incepe sa suga.
Vad ca azi a dormit toata ziua , probabil este una din putinele zile cand e cu burta plina
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
anca.b spune:
fetelor, voiam sa va intreb voi ce ati facut fcu apa de la botez? mie mi-a dat cana respectiva aproape plina de apa cu busuioc. ma gandeam sa o folosesc la baita din seara asta...ca la noi botezul se face la fel ca la catolici, cu apa numai pe crestetul capului, nu se cufunda copilul in cristelnita.
voi ce ziceti?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
gatta uff .. nu mai trec problemele cu saratelu. lasa ca se face ea mare, stai linistita. am scris si la sf cap trecut .. si a mea a luat in 2 sapt 140 grame .. asta e .. dar vad ca s-a lungit. vedem cand face 3 luni cum sta ..
monica doc cum e serbanelu cu greutatea ca si voi erati in stagnare, nu????
zuzele
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta , tu te-ai mai muls sa vezi cum stai cu lapticul ?
Poate nu-i mai ajunge , de-aia nu ia in greutate...140 g in 2 sapt mi se pare extrem de putin. A mea a luat sapt trecuta 160 g si tot mi se pare prost.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Ellenuta spune:
gya off .. si a mea are probleme cu facut kk. si eu o mai stimulez cand sta cam 4 zile fara sa faca. nu e bine caci s-ar putea sa se invete copilu sa faca numai stimulat si nu isi mai dezvolta musculatura .. partzuri trage la greu. am inceput acum sa mananc fructe, poate poate o iesi si ea afara macar o data pe zi ..
gabritzza cred ca aveti niste pui de colici .. iar cu statul la tzitzi .. s-ar putea sa fie un prag de crestere si bebe isi creste si productia de laptic ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII