Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Miki..nu..ma refeream la epiziotomie..nu stiu dc merge la vergeturi..este un produs pe baza de sange de animal..ceva de genul..derivat deproteinizat din sange de vita...habar nu am dc merge la vergeturi/...desi nu cred ca reface fibra de colagen deja rupta...poate gasesc prospectul pe net..

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miky finland , saru'mana de gandurile bune. cred sincer ca nu e grav la palugel si ca o scoatem la capat repede. SIMONA-GATTA e insa mult mai ingrijorata...iubita, am observat si eu mici variatii ale poftei de mancare dupa vaccin, dar au tinut doar o zi. bine, rares n-a facut febra si banuiesc ca starea febrila, cat de mica o fi, nu are darul sa indemne un bebelus sa manance. imi pare tare rau ca te amarasti atat si ca dai dintr-o ingrijorare intr-alta. desigur, niciuna dintre probleme nu este cu adevarat grava sau fara solutie...daca nu mai e lapte, exista formula, febra trece, conjunctivita, la fel (eu i-am dat picaturile numite OPHTAMESONE-N, timp de 5 zile). nu ma intelege gresit, nu vreau sa bagatelizez...spun doar ca problema cea mai mare mi se pare ca s-au adunat toate si asta are darul sa te faca sa simti ca cedezi. sper sa treaca perioada asta cat mai repede fata si pe saratelul mic si simpatic!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

AAA..uitasem sa va reamintesc ca ABIA ASTEPT SA VIN IN TARA!! ABIA ASTEPT SA NE VEDEM!!!

Va pup...ma duc sa golesc masina de spalat vase

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

AM TERMINAT ALBUMUL
adica am pus toate pozele gasite in mail ,daca nu va gasiti ,trageti-ma de urechi sau trimiteti poze :-)dupa caz
acum imi pun si eu poze in album , vi le arat si apoi trec la citit ce am pierdut saptamana asta

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

da..pai si ingerasul meu a fost tare trist dupa vacc..statea asa..trista si suparat..si nimik nu o inveselea..starea asta a tinut toata ziua respectiva..
cred ca e destul de nasol sa nu vrea sa manance..zic sa o stimulezi prin joc..sa o obosesti..sa facecti gimnastica ..sa o pui pe burta sa munmceasca..si poate asa..isi creste nevoia de mancare..zic si eu..altfel nu stiu.. fetele si sa fiti sanatoase..

Irinouka..sensibilos palugelul..lasa ca se face el mare...poate il caleset vremea..sa il duceti ma munte si la mare..sa schimbe aerul..
eu am sesizat ca de la praf fata mea se infunda pe nas..dar nu asa orisicum..ci pana la stadiul in care nu mai poate respira..serios..si da senzatia ca se sufoca..nasol tare..bag batosta ..dar ce scot ma ingrozdeste..aiurea..cred ca bucurestiul asta le creeaza probleme mari..si la pielicica siu la respriratie

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Alinatudor credeam ca numai eu stau cu bebe in brate toata ziua, caci dupa cateva minute de stat la orizontala, cu toate jocurile posibile, tot se plictiseste si vrea in brate sa il plimb prin casa sa-i arat camerele, sa il tin la oglinda in baie etc.
Si intr-adevar cu hepatita B nu e de glumit, cunosc cazuri.
O fata de pe forum, nu imi amintesc numele, scuze, spunea ca a procurat vaccinul Infantix hexa de la spitalul Matei Bals la un pret mai convenabil si promitea ca revine cu detalii de unde anume din spital se poate cumpara.O rog sa vina cu info daca vede mesajul.Multumesc frumos.Mai avem o saptamana si facem doua lunite si avem de facut vaccinul si noi, de aceea intreb.
Sanatate voua si la bebei!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Ereena.,..Multumim...wow..super...super..multumim inca o data..

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Irinouka, am uitat sa va pup ..

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaatudor

Irinouka, am uitat sa va pup ..

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

alinucule

irina de bebe rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emabucuresti

Alinatudor credeam ca numai eu stau cu bebe in brate toata ziua, caci dupa cateva minute de stat la orizontala, cu toate jocurile posibile, tot se plictiseste si vrea in brate sa il plimb prin casa sa-i arat camerele, sa il tin la oglinda in baie etc.
Si intr-adevar cu hepatita B nu e de glumit, cunosc cazuri.
O fata de pe forum, nu imi amintesc numele, scuze, spunea ca a procurat vaccinul Infantix hexa de la spitalul Matei Bals la un pret mai convenabil si promitea ca revine cu detalii de unde anume din spital se poate cumpara.O rog sa vina cu info daca vede mesajul.Multumesc frumos.Mai avem o saptamana si facem doua lunite si avem de facut vaccinul si noi, de aceea intreb.
Sanatate voua si la bebei!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

ema, io eram. scuze, vin imediat si detaliile.

irina de bebe rares

Mergi la inceput