Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by stoisor

Ereena te inteleg Sara si Matei sunt frati?daca nu i cuplam ca sunt la fel .....acum e pe umaru meu si zana mea

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

ce ne facem cu ei ?????????????? matei la 2 luni si o sapt are 6,5 kg deja ma rupe........ cred ca ne asteapta o cearta din partea lui miri:-)

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Honey, Angi, Danybv, multumim frumos de aprecieri!

Alinatudor, sunt perfect de aord cu tine in privinta vaccinurilor. Eu i le fac lui Stefan pe toate, inclusiv cel pt rotavirus (care da enterocolita). sincer, daca pot sa-l scutesc de niste probleme f grave in viitor, nu ma dau inapoi! cel mai important e sa fie protejati de cit mai multe boli, ca vedeti si voi in ce lume traim, cit e de mizerabil totul si cite boli colcaie in jurul copilasilor.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

uffff nu am mai gasit aceeasi versiune a programului de trucat poze si asta nu mi le aseaza ca primul,pozele din album vor fi asezate altfel . credeti ca e ok?

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salutare, zuzici si clontzopei!

bebe rares doarme si am profitat sa deretic prin casa si sa imi pun mancarea la incalzit, ca de dimineata am prestat doar un croissant, iaurt si muuuulta cafea, fie ea si decaf. asta-noapte bebe a revenit la programul meu favorit, cu prima trezire la 4:30, si vad ca si in cursul zilei da semne ca va fi civilizat. doamne-ajuta!

pe la 6 il duc la doctor, am facut programare la dermatolog pt ca i-au aparut chestii noi pe piele. sunt niste pete rosii de marimea unghiei de la degetul mare. are bratele pline si incep sa ii apara si pe piept. iar pielea de la axile, chiar unde sunt cutisoarele, este rosie toata si mi-e ca dintr-una dintre cute incepe sa supureze. ce mai incoace si-ncolo, e de mers la dermato, n-am de gand sa astept sa treaca si, de fapt, sa se inrautateasca.

mi-e tare mila de el ca patimeste atat cu pielicica. si mi-e ciuda, mai ales ca am grija de el, il ung de doua ori pe zi, de fiecare data cu alta crema (ambele prescrise de medc), ii fac baie seara de seara iar dimineata cand il spal pe fata cu apa fiarta si racita il curat inclusiv pe la cutisoarele de la picioare si axile, si sterg bine si astept sa se usuce...dar asta e, nu e vina mea ca e atat de sensibil la faza asta.

ma bag sa temrin de citit din urma. insist insa si scriu aici ca MIRI si VIRGO sunt doua cucoane foarte chipese si spicy, asa. :-) sa va fie de bine intalneala si va pup cu tot cu familioanele voastre frumoase!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

CameliaH, sfatul cu laptele in ochi e cat se poate de valabil. eu i-am dat lui Stefan si pe bubitele de pe fata. dupa ce se usca il curatam cu ser fiziologic. am scapat de ele. acum mai avem doar o zona cu piele aspra, la tample, de care cred ca voi scapa cu crema de galbenele. o sa incep din seara asta si va zic cum evolueaza!

Ereena, sincer nu cred ca se va supara cineva ca nu sunt pozele la fel arajate. multumim mult pt efort.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ereena..eu zic ca e ok..

la mine ori merge greu netu/./ori siteul..ca pana se incarca o pag..mor pe tastatura:(

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaatudor

Ereena..eu zic ca e ok..

la mine ori merge greu netu/./ori siteul..ca pana se incarca o pag..mor pe tastatura:(

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

hai ca incarc repede pozele .am reusit sa fac doar trei , dureaza ,trebuie descarcate din mail , puse in folder , puse in program facut colaj , redenumite ,salvate , incarcate pe webshots:-))))este si colajul tau

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, zuzici! Multumesc pentru raspunsurile la intrebarea mea in legatura cu vaccinul antihepatita b. O sa-l facem si noi, clar!! Nu stiam cat de raspandita este in Romania...si vorba Alinei, nu stii nicodata cand ai nevoie de spitalizare sau transplant de sange...iar noi cum calatorim asa mult...

Anyway...Alina..cand ai spus cicatrici te refereai la VERGETURI?? Daca da..de unde ai cumparat crema, ca vreau si eu :)) Eu am folosit o crema de la The Body Shop..foarte buna..dar acum as vrea sa incerc EUCERIN...

Anca b..ti-am vazut printisorul!! Foarte frumos, sa traiasca!!

Angi! Sunteti superbi! O familie tare frumoasa! Mai, nu stiu de ce, dar eu cand ma uit la sotul tau, citesc in ochii lui ca e un om tare bland care va iubeste enorm!!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

IRINOUK si GATTA, imi pare asa rau ca iar aveti probleme cu bebelacii. Sa dea Dumnezeu sa fie bine curand! Va pup si ma gandesc la voi!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

am sunat doc si mia spus sa continui so dau co glicerina si de data asta miam taiat unghia pana in carne la degetu mic si m-am spalat bine ,am pus solutia si am dat-o prin gurita .......asta e nu pot nici bu betigas nici cu pan steril aplicat pe deget efectiv cu degetu gol .....stiti ce tare musca cu gingiile astia micii??
doarme in brate evident nu?eu nici nu am mancat nimic pe ziua de azi ,am gasit o cioco in sertaru dew la noptiera si pe aia am halito ca sa nu vb ca este acolo de cand zaceam in camera in pat gravida ........acum nu mai am timp sa mananc atunci nu puteam misca din pat.....ce ti viata asta

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

Mergi la inceput