*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

stancuta , poza cu tine si bebelina nu merge pusa, trimite alta te rog

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Eris!
La multi ani Gatta!

Multumim Ereena pt album,o sa trimit si eu poze cat de curand.

Stancuta in curand o sa pape in mai putin timp,ia sa vezi!multumesc pentru raspuns si apreciere;si mie mi se pare lungut,dar la ult masuratoare acum vreo 2 sapt avea doar 61 cm.

Alina si Khalid mananca des in doar cateva min,cateodata chiar daca ii e foame dar vrea sa faca caca,suge doar de cateva ori si pana nu face caca si-l schimb nu mai mananca.Poate sa dureze si 20 min pana face.Sau trage de cateva ori,lasa sanul,se uita prin jur,iar apuca,e un alintat.Eu insist mereu.Dar nici el nu a prea mai ia in greutate.Poate la varsta asta e normal.

Poze
Poze Khalid

www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Ven , si la tine la fel , te rog cand ai timp mai trimite poze sa am de unde alege

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LA MUTI ANI SANATOSI SI FERICITI GATTA !!!!!

Ereena si mie imi place cum a iesit albumul. Am sa trimit si eu fotografii... trebuie sa trimit mail pe contul zuzelor sau PM tie ??
Eu apreciez munca ta cu atat mai mult cu cat eu abia ma pricep sa deschid/inchid PC-ul.... ca sa nu mai spun ca vorbesti o limba total necunoscuta mie... ex> slide, screensaver si multe, multe altele...

Alinutule, a mancat mai bine ana ? poate are doar o toana desi momentul de 2 saptamani este cam mare.... si eleni mananca uneori doar 40-50 ml la unele mese.... Mie imi vine sa nu o mai cantaresc... ca ba ma supar ca nu ia in greutate, ba ma sperii ca se ingrasa prea mult pentru ca ajunsese sa manance si 180 ml.... Mama nebuna!

Cretulina, LA MULTI ANI pentru iubita mariuca!!!! Vreau fotografii si o participare mai activa pe forum ca ne este dor de tine!!!! Daca te lasa mariuca, bineinteles!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

ANUNT IMPORTANT

multumesc pt poze si imi cer scuze ca nu am reusit sa le prelucrez pana acum .astazi am reusit ceva ceva .daca nu va regasiti numele in lista de mai jos inseamna ca nu am reusit sa folosesc pozele voiastre din diverse motive sau nu ati trimis pe mail . eu am trimis PM sau mail fetelor care au nascut inaintea mea , deci inainte de 24 ianuarie, apoi nu am mai avut timp .deci , pt cele care au nascut dupa aceasta data ,trimiteti va rog pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com trei sau mai multe poze cu puiutii vostri , una si cu mamica sau taticul sau toata familia, cum doriti si cum aveti . cred ca ma jumatate din poze , astept restul ca sa pot face un album . de la urmatoarele am poze , de la restul astept .

anca.diana
dana cu bb albert
ancasoare
gabrittza
adriana4you
camelia harjau
irlandeza
gugu
irinaL
mary_mary
kalosalina
zeriri louiza
gratiela
nemary
alina023
ellenuta
irinouka
miri
nadia giuca
baciu andradda
bdiana
creata
anca blaga
lorena andreianu
mitsu
eris
cristina samoila
georgescu luminita
breaz
miky baby
lala20
laura ioana
natalia
cati magureanu
adia grozav
munteanu monica
miki mamaica
dascalu simona
ange
gatta
ceska
veronica ivascanu

am sa trimit mesajul asta in fiecare capitol astfel ca cele ce intra mai rar pe forum sa stie despre ce este vorba........asa sa va fac curioase:-)))))sunt asa frumosi toti bebeii nostri

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

ereena, am gasit rapunsul... mail pe contul comun!
multumesc!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor!

In primul rand La multi ani Gatta!
...si cu putina intarziere, La multi ani Eris pentru ziua de ieri!
Fetelor sa fiti fericite si iubite langa puisorii vostri!

Ereena mi-a placut f mult prezentarea! Multumim frumos! O sa trimit si eu poze pe contul comun de mail, ca pana acum n-am facut-o...

Miri am vazut pozele cu voi! Sunteti niste frumosi! Tare imi plac pozicile voastre, sunteti asa de veseli si fericiti!

Fetelor bebele meu vad ca incepe sa-si indeseasca mesele... Pana acum parca isi facuse un program, sugea cam la 3 ore... De aseara insa vrea la 2 ore... O fi prag de crestere??? Maine face 40 de zile...

,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Si pentru ca am uitat zilele astea sa felicit mamicile pentru lunisoarele implinite de clopoteii lor, o fac acum!

LA MULTE LUNI SI ANI pentru clopoteii de Darene, Gatta, Ceska (care au deja 3 luni )! La fel si pentru clopoteii de 2 luni de Galaxy, IrinaL, Alinaatudor, Stancutza, Anca Diana, Irinouka, Creata, Beinazuta, Carmilia, Micsunea, Ereena!
...si bineinteles felicitari si pentru prima luna implinita pentru clopoteii de Honey si Isidora!

Ufff, sper ca n-am uitat pe nimeni ... daca da, va rog nu fiti suparici... ca n-a fost cu intentie... Oricum felicitari pentru toti clopoteii care au mai implinit o lunisoara in viata lor!

Pupici,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

am pus in mailul comun , in draft pozele voastre de pe slide ,le puteti salva

tina ,pupici pt tine ,multumim de urari .......hm , la 7 sapt din cate stiu e prag de crestere , cred ca asta e motivul meselor mai dese . la noi in schimb, s-a marit perioada de somn de la 9 30 la 3 dimineata

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Neatza! Noi suntem treji de la 7, dar pe la 8.30 ne-am bagat iar la nani. De doua zile David imi face surpriza: se trezeste dimineata si sta cuminte la el in pat aproximativ o ora. Si eu sunt superincantata ca inainte nu statea singurel nici sa-l tai! Plus ca aseara s-a culcat la 22.30, s-a trezit la 3.30 sa pape si apoi la 7! Deci si-a mai scos o masa! Sper sa ramana lucru permanent si sa nu fie doar o intamplare ca tare odihnita ma simt!

Ereena, albumul e superb, fata ca isi dedica din timpul ocupat noua! Tre sa trimit si eu poze ca inca nu am pus! Vrem si noi sa fim in album! Ai dreptate, e superb ca screensaver!

Voiam sa mai zic, dar am uitat, binenteles!
Va doresc o zi superba si o saptamana asemenea, cu bebici tot mai cuminti!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei

Poze David botez
Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput