*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ereena, e frumos... Dar pozele sunt oarecum "taiate"... Nu se poate face alt model? Cum era initial, de exemplu? Nu mi-o lua in nume e rau... Nu stiu ce am azi, gasesc nod in papura la toate cele...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

In ordinea numerelor de pe tricouri , adica a orelor la care au nascut in acea zi minunata de 23 ianuarie, le felicit pe Carmilia, Irinouka si Beinazuta, si le strang - virtual - micile comori in brate: Alexandru, Rares si Beatrice. Este incredibil ca au trecut deja 2 luni si noi ii tinem in brate in fiecare zi si ne bucuram de ei.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ereena, e frumos... Dar pozele sunt oarecum "taiate"... Nu se poate face alt model? Cum era initial, de exemplu? Nu mi-o lua in nume e rau... Nu stiu ce am azi, gasesc nod in papura la toate cele...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

daca are altcineva timp de un alt model pt mine e ok .programul pe care l-am folosit nu imi permite sa modific asezarea pozelor , stiu ca nu e perferct dar ca gest ar trebui apreciat ,oricum noi ne stim fiecare bebe in parte ,dar mi se pare dragut sda avem ceva comun. mi-a trebuit mai mult de 2 ore ,timp pretios pt mine (dupa cum vezi sunt treaza la ora asta , ma mulg ) , te rog frumos sa nu ma descurajezi, am facut asta cu mare placere

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

Se pare ca sunt cea mai matinala astazi...adevarul e ca dupa masa de la 6 mandra mea nu a mai adormit, si mai e si nervoasa din pricina asta...iar la 9 va avea urmatoarea masa, pentru ca la 11 suntem programati la pediatru. Si cum ei ii ia aprox o ora ca sa manance...

Apropo de asta, citeam cum bebeii vostri au perioade lungi de activitate in timpul zilei...si la noi nu numaram asa mult...Pe urma am socotit ca ea are doua somnuri de noapte, unul de 6 si unul de 3 ore, si inca vreo doua somnuri de zi de 2-3 ore. Iar in rest...mi-am dat seama ca noi petrecem aprox. 7 ore pe zi mancand! Adica cele 7 mese ale ei. Ok, unele pot fi mai scurte, dar seara de ex dureaza mai mult. Nu cred ca am cum s-o fac sa-si scurteze mesele, si nici nu cred ca e bine s-o fortez in vreun fel. Dar cateodata ma gandesc cu jind la mesele de 5 minute ale falcoselului belgian ...ehe cat timp liber as avea daca Sofia ar avea pranzuri asa scurte!!!

Ereena, buna treaba ai facut cu prezentarea, intr-adevar unele poze apar taiate dar vorba ta noi ne stim clopoteii! Eu una m-am emotionat privind slide-urile alea...O sa retrimit si eu poze, cred ca primele nu au mers la incarcat.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Stancutza, idem here :)
Mandrul meu s-a culcat la 21:30 aseara si s-a trezit pt. papa la 06:00. Dupa care, ciu-ciu somn......o ora m-am chinuit sa-l 'aburesc' cu mine in pat sa mai adoarma putin, dar fara succes. Asa ca l-am luat in brate la PC, unde a adormit instant :)) asta dupa ce eu ma spalasem si-mi facusem deja cafeaua :(
Asta este, noi sa fim sanatosi :)

Ereena, foarte frumos albumul, multumim tare mult pt. efort! A iesit o treaba tare buna. Ti-am trimis PM, ca m-am trezit si eu ca Bula ca vrem si noi in albumul de zuzici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Ce mai faceti, fetelor?
Eu am facut-o lata, dar ... din greseala. Am fost la controlul de 6 saptamni, si am zis sa ma fac si eu "frumoasa", asa ca m-am depilat pe picioare in fuga cu aparatul de ras, ca nu am avut timp de scos aparatul de depilat, sau de mers la cosmetica, bebe plangea,,, Si peste 2 zile m-am trezit cu o alergie de imi vine sa urlu, m-am speriat prima data, am crezut ca am luat ceva de la spital, apoi mi-am dat seama ca e alergie de la metal, am mai patit-o dar nu asa de rau, si nu de la aparatul de ras, ci de la o bratara, chiar la nunta mea! Din pacate nu pot lua nimic, nici macar cu crema nu ma pot da, toate sunt pe baza de hidrocortizon si se excreta in lapticul lui bebe
A patit vreuna dintre voi asa ceva?
Incerc sa ma tin tare, sa nu imi fie afectata "productia" de lapte, dar e groaznic, ma mananca de mor si arata hidos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Oooofff Raluk, imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu nici un sfat... Incearca sa te speli cu niste ceaiuri: musetel, galbenele. Sper din suflet sa-ti treaca repede.

Ereena, pupam fata! Multumim mult pentru album. Si nu fii suparici pe Mitsu. Sunt sigura ca nu a spus-o cu rautate si sunt sigura ca si ea apreciaza mult efortul pe care l-ai facut pentru noi. In mod normal orice critica e binevenita, constructiva si face tare bine. Acum este o exceptie pentru ca suntem mamici si stim ce inseamna sa ai bebe mic, iar un asemenea efort este cu atat mai mult apreciat.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata!

Simona-Gatta pt cei 33 de anisori

Eris cu intarziere pt ieri si scuzele de rigoare

Noi ne-am trezit de la 7 ca in fiecare dimineata dupa ce de la 5-6 l-am plimbat in brate prin casa plangand de mama focului - el, desi imi venea si mie sa plang de oboseala Cred ca a fost unul din ultimele episoade de colici Acum plecam in vizita la o prietena de-a mea.

Ereena, mi-a placut ff mult prezentarea!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

ma bucur tare mult ca va place ....si sa punctez rapid ca bb s-a plictisit singur
-am facut slide-ul cu mareeeeeeeeeee drag fara sa ma astept acum la multumiri ci vreau doar sa ma bucur ca va place
-nu sunt supi pe mitsu dar la 3 dimineata ,somnoroasa pasarea si cu pompa tragand de anume tzitzi meu asta am avut de zis
-astept poze de la toate fetele ,unele nu mergeau deloc puse aratau groaznic de "taiate" , altele nu s-au incarcat in mail probabil cand le-ati trimis
-daca vreti sa mai schimb cate ceva la poza vreuneia dintre voi trebuie sa trimite-ti alte poze
-am sa pun pe mail ,cand am timp, pozele sa vi le salvati ,arata grozav ca screensaver
-v-am pupacit

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Ven , si celelalte fete care mai au de trimis poze, oricand , va roggggggggggg trimite-ti , cand am timp le pun in slide ,k? trei sau mai multe poze cu puii vostri ,una cu mami , cu tati , frati surori ce mai aveti pe acasa. si ca sa le pot pune e de preferat ca in una din poze sa fie4 caputul lui bb sau al cui este in poze mai aproape de marginea de sus a pozei ca sa se vada. precizez , programul folosit nu ma lasa sa le asez cum vreau eu

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput