*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)
Raspunsuri - Pagina 7
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Hai ca am vazut un filmulet cu batista aia,nu e asa horor cum credeam.Aspiratorul meu are max 2000w,minim nu stiu cati or fi,poate ca nu lesin de frica...Da sigur nu scoate si plamanii?!?
Poti sa-mi dai si mie link-ul cu filmuletul ? Ca eu nu prea stiu cum functioneaza, si ce am citit, cica se aspira "cu gura", nici vorba de aspirator.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
Multumesc Stancutza,iata datele bebeului mei si ale mele
07.02.2008 Milan-baiat, 38 saptamani,3360kg, 50 cm,scor Apgar 9,nastere naturala,Maternitatea Medlife
Ema,data nasterii 01.02.1977
Ema te-am trecut eu in listuta. Scrie mai repede primele 10 mesaje (care sunt moderate si nu apar imediat, si s-ar putea sa trecem fara sa vrem peste ele). Dupa cele 10 mesaje, putem discuta in timp real.
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
irlandeza spune:
Asa arata si aspiratorul vostru nazal ( batista bebelusului):http://e7.ro//aspirator-nazal-pr-7886.html
Poze de tot felul
Laura Ioana spune:
Irlandeza uite aici: http://www.overland.com.ro/
In dreapta vei vedea si filmuletul.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by irinouka
am pus si eu cateva poze noi...intrucat palugelu' a mai facut cunostinta cu un membru al familiei, venit de peste mari si tari ca sa-l vada, hihihi!
Tare scump e Rareselul! Sa ne mai pui poze!
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
honey79 spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Asa arata si aspiratorul vostru nazal ( batista bebelusului):http://e7.ro//aspirator-nazal-pr-7886.html
Irlandeza... pe-ala il am eu...si, sincer ma cam chinui cu el, mai ales daca mucii nu-s inm.uiati cu ser fiziologic.Daca sunt..lichizi.. atunci se extrag ..cam la a doua, a treia incercare... desi bebe isi misca capul intr-una..
Nu are mare putere de aspirare.
Plus ca..pretul pe site e..neserios. Eu l-am luat de aici cu 20 $... Ar veni cca...600 mii lei??Iar ei cer 1.700.000 lei????
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
gabrittza spune:
laura mi se pare mie sau in primele poze thea seamana cu daria?
gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
nemary spune:
Rugaminte pentru fetele din Bucuresti: puteti sa-mi recomandati o menajera care sa vina o data pe saptamana pentru a face curatenie (in zona Crangasi)? Daca stiti pe cineva de incredere va rog sa-mi trimiteti PM.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
LaLa_20 spune:
tinna...sunt super scumpici puiutii tai...si tu arati super bine mamico!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by honey79quote:
Originally posted by irlandeza
Irlandeza... pe-ala il am eu...si, sincer ma cam chinui cu el, mai ales daca mucii nu-s inm.uiati cu ser fiziologic.Daca sunt..lichizi.. atunci se extrag ..cam la a doua, a treia incercare... desi bebe isi misca capul intr-una..
Nu are mare putere de aspirare.
Plus ca..pretul pe site e..neserios. Eu l-am luat de aici cu 20 $... Ar veni cca...600 mii lei??Iar ei cer 1.700.000 lei????
Pai atunci ce-mi recomandati sa cumpar ? Sa fie si bun si sa n-o chinui prea mult pe Tzuca. Pretul, nu mai conteaza , numai sa fie bun.
Poze de tot felul