*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Imi dau palme,am facut salata de vinete si am pus ceapa in toata...Se simte oare in laptic?
Deci...cand ati folosit batista aia?Cand nu au dat rezultate pompita si betisorul?Nu trebuie recomandare de la medic?
Ma enerveaza meciul asta...

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

eu inca nu am scapat de lohii.banuiesc chiar ca a venit si menstruatia.maine tb sa fac molifta de 40 zile.ce fac,cum procedez?si luni ar trebui sa fac controlu de 6 sapt.se poate face?

Daca mai sngerezi sau mai ai lohii, nu poti merge la molifta chiar daca ai cele 40 zile, abia cand termini cu scurgerile astea poti merge.
Mie menstruatia mi-a venit la 8 sapt. si 2 zile, deci si eu cred ca inca sunt lohii.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ei...am vazut pozicile....
Irlandeza...v-ati distrat... ce fain!!
Ai... Gabritza.. ce frumoasa e printesa.Si ce cuminte sta ea la baita. Sa i-o arat si lui Andrew....poate ia si el exemplu. :))

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Imi dau palme,am facut salata de vinete si am pus ceapa in toata...Se simte oare in laptic?
Deci...cand ati folosit batista aia?Cand nu au dat rezultate pompita si betisorul?Nu trebuie recomandare de la medic?

eu am folosit-o azi prima oara, l-am trimis pe sot de urgenta sa o cumpere, azi noapte ne-am trezit ca nu mai putea bebe sa respire, mai mult horcaia, am incercat sa scot mucii cu pompita si nu a iesit nimic, in schimb cum am pus batistuta au iesit, nu toti, nu stiu de ce, dar au iesit oricum multi. nu-ti trebuie recomandare de la medic.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

eu nu am intrebat dr.au fost suficiente aprecierile de pe forum.aici am auzit de batista,aici a fost apreciata,aici am fost convinsa sa o cumpar.si crede-ma ca nu regret.aveam si pompita de nasuc de la chicco si urla fata cand vroiam sa o curat!si o chinuiam si pe ea,ne chinuiam si noi.

gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mai fetelor, deci chiar face treaba buna batista asta miraculoasa ? Sa o cumpar si eu. Din pacate azi-noapte Tzuca a tusit f. des si stranutat, iar de dimineata am mers la dr. Are putin rosu in gat si muculeti in nas. Ne-a dat antibiotic , 7 zile, CLONAMOX, e cu amoxicilina. Noroc ca e bun la gust. E ca un siropel mai gros si are gust de lamaie dule de tot.Lui Tzuca chiar ai place gustul, se linge pe buzite , saracuta.
Hai sa caut si eu pe Google.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Hai ca am vazut un filmulet cu batista aia,nu e asa horor cum credeam.Aspiratorul meu are max 2000w,minim nu stiu cati or fi,poate ca nu lesin de frica...Da sigur nu scoate si plamanii?!?
1-0 Rapid-Steaua!!!
Nemary,de unde ai luat-o,sunt bune toate sau conteaza firma?Si cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor nasica i-a adus cadou dariei un biberon anticolici.si nu ii place!!!il scuipa cat colo.

gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria

Mergi la inceput

Tzeapa!!!3-0 pt.Steaua!Ce neam de porci suntem!
Scuze,sunt microbista...Din fericire,dinamovista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Carmilia si al meu tot 2000w are, dar parca mi-e frica sa-l folosesc la capacitate maxima....il pun la putere cat mai mica, de zici ca se opreste, dar cred ca voi incerca un pic mai tare.
Irlandeza ce poze frumoaseeee! V-ati distrat, sigur! Iar pe Patricia iti vine sa o mananci, cat poate fi de dragalasa
Gabritza si Daria e o frumusete Ce buze frumoase are si ce faina-i poza in care-i cu catelul mai mare decat ea
Natalia mie mi-a recoltat numai 49 ml de sange, tampita! Mai, eu nu inteleg: doar nu era singura acolo, putea sa recolteze niste sange celalalt dr, mana a 2-a...dar nuuuuu, cica a trebuit sa se ocupe de uter ca sangera

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput