Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

va multumesc din suflet pentru voturi! Nu sunt6 in Bucuresti...si am venit la internet cafe pt mail. Am, deshis DC-ul, si subiectil asta...si nu-mi vine sa cred, va multumesc mult de tot!Nici nu stiam ca a incaput votarea:)
cand ajung am sa rasfoiesc si eu cu atentie toate paginile, am deja cateva poze preferate, dar trebuie sa vad ce s-a mai adaugat!
Mie mi-a fost foarte greu sa aleg intre poze....asa ca am ales una inainte de nasterea lui Gheo (Cupleg fericire)si cea cu amandoi copii care stau la "povesti nemuritoare"
:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim si noi pt. voturi

Da, f.f.f. frumoasa si poza cu domnizoara, si intre flori, si poza cu piticii in "galean" .. si nu mai stiu care... sunt multe...

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

A cui e "pisicuta"? e tare dragalasa si in plus, e nascuta intr-o zi cu fetita mea

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mama mia ce de poze frumoase!
abia astept sa ajung acasa sa votez, acu tre sa fug, imi expira minutele.

Daca doriti sa ne votati...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Balbina

A cui e "pisicuta"? e tare dragalasa si in plus, e nascuta intr-o zi cu fetita mea

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Nu stiu a cui e "pisicuta*, dar cu ajutorul cuscrei mele, am descoperit care era poza ta

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

mama mia ce de poze frumoase!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Si ale voastre sint frumoase

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Danelutza, in ziua de azi nu faci nimic fara publicitate. Cum i-am zis Mihaelei care e poza mea, la scurt timp s-a marit numarul de voturi.

------------------
Numai bine,
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:

Danelutza, in ziua de azi nu faci nimic fara publicitate.

asa e,

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

Danelutza, in ziua de azi nu faci nimic fara publicitate. Cum i-am zis Mihaelei care e poza mea, la scurt timp s-a marit numarul de voturi.

Vezi ca am promis cate un tort la fiecare.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

M-am prezentat sa iau tortul, ca deh, miine e pastele catolic si n-am timp sa fac

Cuscra dar daca nu da Natalia tortul, vin la tine

Mergi la inceput