Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

oooh, atatea poze frumoase, foarte, foarte greu de ales!

Carmen, sper sa castigi, imi esti si draga si mai ai si o poza minunata, combinatia perfecta sa-ti tin pumnii!

Si mie mi-au placut pozele enumerate pe aici, domnisoara (eu zic ca-i ingerul ganditor de la concursul trecut si culmea tot pe pagina cu una din pozele mele!), mama cu bebe in brate, aia cu lumina a lui Adelmi, pozele Sabinei, a Monicai, poza aia cu bebe cu aripioare de ingeras desi nu-i originala, oh si mai suuuut multe, multe!

Multumesc si eu din suflet celor care au votat pozele mele!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

multumesc si eu fetelor dragi care au votat pt Bia Veselia si pentru Surpriza iernii

superbe pozele, am votat mare parte, dar mai am

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by DianaR

poza aia cu bebe cu aripioare de ingeras desi nu-i originala,

Pt mine e insa!

EDIT: Sunt mai multe poze cu bebei cu aripioare, la care te-ai referit de fapt?!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by rhoneea
Waww Miha sigur o sa castigati tin pumnii

Multumim!
Multumim tuturor celor care ne-au votat! Cate o floricica pentru fiecare. Virtuala,din pacate.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am vazut atit de multe poze frumoase, copilasi cu ochi superbi... mai ca imi vine sa mai fac unul
Sigur mai trag o tura sa ma uit la poze, ca m-am cam uitat in graba, dar am votat vreo jumatate dintre ele

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mirela multumim pentru concurs.Noi nu avem pozici in concurs dar de votat am votat (o serie)si de admirat o sa le admir pe toate.

Mult succes tuturor participantilor!

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:

Carmen, sper sa castigi, imi esti si draga si mai ai si o poza minunata, combinatia perfecta sa-ti tin pumnii!

multumesc, .

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim din nou tuturor celor care ne-au votat

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:

poza aia cu bebe cu aripioare de ingeras desi nu-i originala,

M-am lamurit singurica, nu era vorba de ingerasul meu roz. (Mie oricum mi-au mai crescut 2 inimi - cum imi spunea o mamica tare draga mie - de cand am ingerasul pe prima pagina a DC-ului; multumim celui care ne-a ales-o!)

Toate pozele cu bebici sunt frumoase si pt fiecare parinte in parte "ingerasul" lui este cel mai frumos. Sa ne traiasca si sa fie toti sanatosi!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asa este Marunzikam sa fie toti sanatosi caci copil urat...cum zicea si olgutza eu n-am vazut

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput