Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

tomasa, ce mult m-a bucurat postrea ta !
V-am admirat pe toti patru, sunteti foarte frumosi ! Iar tu arati betoooon Iar Maria a crescut si seamana cu Tudor ( si cu mami )
Va doresc sa aveti parte numai de momente fericite in casa cea noua !

gabitz, tinem pumnii pt interviu !

Nana, pofta buna fluturashului la supica !

danielle, f frumoasa masinuta, se vede ca-i place si micutei soferitze, hehehe. Iar tu scoateti din cap silicoanele, ca zau n-ai nevoie

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by devylla

ei lasa daniela ca asa o sa mori de ciuda din orice.Pune-ti pofta in cui,las silicoanele si vezi investeste in ceva mai serios domne'...
De ex:jucarii pentru copii...sau uite pe la umanitare...Atatia copii au nevoie de ajutor

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

sa stii ca m-am uitat pe la umanitare,mai mult pe la "pijamalutze" unde se fac donatzii ptr copilasi,hainutze si de toate,nu mi-au scapat mie subiectele astea,ma mai uit si pe la povestiri adevarate unde sunt cazuri ce ma rup la inima,era o fetita micutza necajita si mama ei avea o tumora la fata,cand ma duc acasa le-am promis ca trec pe la ele fiindca tare vreau sa am grija de fetita ceea,nu are nici o vina,si sa vad cum poate fi rezolvata problema mamii,le-am cumparat un tv cu DVD si multe CD-uri cu desene animate sa se poata uita micutza si multe jucarii si hainutze ca sa o poata da la gradinitza,
eu am zis asa,de flori de mar ca vreau silicoane,cine imi da mie 4000 de euro???doar in visele mele :((

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Vreau si eu . Nu mai sunt chiar zombi ca zilele trecute, Teutzu a dormit ceva-ceva mai bine. I-am dat siropel CALMA BABY de le ErbaVita. Nu va imaginati ca e extraordinar, ca altfel dormea tun. S-a trezit, regulamentar, sa pape la fiecare 2- 3 ore.
Am inceput si noi de o saptamana diversificarea, seara papa cereale cu laptic formula, papa 90-100 ml. Oare e ok? Mai mult nu vrea.
Si e a 3a dimineata cand il incerc cu mar si nu vrea. Primele 2 zile i-am pregatit mar ras... am vazut ca nu vrea... apoi am pus si cereale... nici asa nu a vrut. Azi i-am copt mere, am pus si putina scortisoara... nici asa nu a vrut. Parca ii puneam kk pe limba, facea niste grimase de greatza, si se ineca cu aer.
Sfatuiti-ma ce sa fac, maine il incerc cu altceva? Morcov sau tot un fruct (para)?

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Danielle, am vazut masinuta si stapana ei zambareatza. Cat despre silicoane, Sabina are dreptate, o sa mai vezi atat de multe lucruri ce or sa iti starneasca ciuda...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

multumesc sim
da stiu,dar de imi starneau ciuda pe acele lucruri,dar mii ciuda pe mine :(((

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, cum grasa, mai??? Esti la fel de "slaba" ca mine, din cate am vazut eu in poze asa mi se pare. Tu nici gravida nu te-ai ingrasat, erai fff bine si atunci, doar burtica aveai.
Bikmaria, multzu. Maria nu papa cine stie ce, tot sanul e de baza dar ii dau si cateva lingurite de legume sau fuct la borcan (para si piersica deocamdata), numai cat primeste cu placere. Nu fortez deloc, cand isi pierde rabdarea o trec la san. Ea e inca mica oricum, nu are nici 6 luni implinite, cu frate-su am inceput tot procesul dupa ce a implinit, dar ea e mai pofticioasa si pregatita sa pape asa ca ii dau cate un pic pt. ca sa-si formeze gustul macar.
Ieri mancam o para cu ea in brate si mi-a luat-o ca sa o molfaie cu gingiile.
Carpatina, motanul e pisica si il aveam(e batrana deja), insa era al parintilor mei, care stateau separat in alt apartament. Acum ne-am mutat impreuna si fireste si-au luat animalul cu ei. Copiii sunt innebuniti dupa ea, si Maria chiuie cand o vede. Nici nu stiam ca apare in poze, am fost surprinsa ca m-ai intrebat . Ma bucur ca ai petrecut asa bine de ziua ta si ca ai fost vesela.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sim, banuiam eu ca esti co-provinciala. Si eu mi-s de la Moldova. Cred ca de asta bucatarim mai mult.

Rox, efortul tau de a gati e de apreciat si faptul ca ti-ai satisfacut pofta e cel mai important.

Nana, e o placere sa citesc cum postezi ca altadata. Ce ma bucur ca Andrei recupereaza bine. Si stai linistita, eu nici nu am inceput diversificarea la Tudor, sa nu crezi ca ai fi in urma cu asta. Oricum, are Andrei timp sa manance solide toata viata.

Bebeka, idem si la fel. Tudor adoarme NUMAI la san. Rareori adoarme pe umarul meu, cand avem oaspeti si il tin acolo sa fie cumintel. Sotul meu e probabil invidios pe modul cum adoarme fii-su.

Fug acum la odor. Se joaca singurel pe covorasul de la centru de activitati de vreo jumatate de ora. Nu va spun ca nu mai are sosete in picioare, pantalonii si paturica sunt trase de pe el si supte bine...e asa haios, ma duc sa-i fiu partenera de joaca. Va tzuc!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Luy, Sim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Pai vezi DanielaLasa ca nu conteaza marimea bustului prea mult in societatea noastra.
Alina eu zic ca este ok cat a mancat.Usor va manca din ce in ce mai mult.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Sim, sa vezi ce repede o sa fie si casuta voastra gata. La anul pe vremea asta o sa ma uit la pozele tale din casa noua asta daca nu o voi vedea pe viu, la o cafeluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Daniela-mama ce-ti veni cu silicoanele? Personal pt mine CANCER DE SAN scrie pe silicoane. Pe bune, si asa introducem in noi prin alimentatie tot felul de substante, crezi ca ne mai trebuie si un corp strain? E ff mare pericolul de infectie, respingere.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput