Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 21
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by devylla
Pai vezi DanielaLasa ca nu conteaza marimea bustului prea mult in societatea noastra.
Alina eu zic ca este ok cat a mancat.Usor va manca din ce in ce mai mult.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
da da,
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
devylla spune:
Cand am vazut pozele cu Tomana tocmai eram cu o farfurie de prajituri in fata.Mi-a venit sa arunc tot.
Esti foarte slaba.Arati f bine.
Uite asa mai vreau sa slabesc si eu 2-3 kg...ce bine ar fi.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Nana, cum grasa, mai??? Esti la fel de "slaba" ca mine, din cate am vazut eu in poze asa mi se pare. Tu nici gravida nu te-ai ingrasat, erai fff bine si atunci, doar burtica aveai.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Deci daca toata sarcina am luat aproape 15kg, dupa ce am nascut am dat jos doar 6kg, asa incat acum am vreo 8 in plus, ca s-a mai dus 1kg pe drum. Deci 8kg am extra si toate sunt numai la burta. O sa intru la dieta. La mine da randament Dieta daneza la care folosesc pui in loc de vita, dar asta dupa ce trece postul. Pana atunci ma mai suport asa insa sunt tare beahhhh.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Pauza. Fac capitol nou.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Pinacolada spune:
Bernix-multumim pt inf despre mango, o sa-i dau si eu combinat cu mar sau para! si nu in ultimul rand multumim pt complimente:)!
M-am intors de la cosmetica, mi-am incarcat mainele cu fructe, legume etc de la Angst si vin-o acasa repejor, pe scurt pauza s-a terminat, capu' la fund, conform bancului!