Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 19

carpatina spune:
Duamna Teodora... si v-a placut viata in 4? Cred si eu ca da.. ca ati incercat cand copilu' era maricel, trecut de colici si alte cele... Si am vazut ca si lui Stefan i-a placut.. Sim.. n-a plans cand l-ai luat acasa?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

afibebe spune:
quote:
Originally posted by bebeka
Nana eu sunt la inceput cu diversificarea,nu prea stiu ce sa zic.dar cred ca 2-3 zile la congelator e ok.
Prietena mea care are 2 fetite facea supa cu de toate, o pasa la robot apoi punea in sticlute de teddy pt fiecare zi a saptamanii;asta era pranzul.In fiecare dimineata scotea sticluta o lasa sa se dezghete si o incalzea.
Afibebe,sa-ti traiasca umblaretul!
Danielle,super tare masina!Si-mi place ca Eboneee zambeste,a mea cum vede aparatul s-a dus distractia....
Bebeka,mamica fericita deREBECA-MARIA(15.09.2007)
multumim mult

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/user/afibebe?vhost=community&vhost=community

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by NanaMotoc
Cam asta intentionez si eu sa fac, sa le blenduiesc dupa care sa le subtiez muuuullltttt cu zeama. Ai idee cat se poate pastra la frigider sau in congelator? 2 zile parca?
Noi nu le tinem in congelator... le face mama zilnic.. nici nu-i greu, ca fierb repede...
Eu zic sa incerci cu piure intai si daca nu vrea abia atunci sa le subtiezi... Ca parca Andrei nu mai vroia biberon.. nu de asta ii dai laptele cu lingurita?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Ba da, nu vrea. Dar nu te gandi ca mi-am facut vise sa-i dau cu biberonul. Nu nu. Prestam la lingurita insa piure i-am mai facut si nu a vrut asa ca incerc iar dar sa subtiez mai mult, poate daca e mai lichid ii place.
Nana,

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

bikmaria spune:
NANA spor la treaba ,eu pun si un picut de unt ,sper sa pape ANDREI tot .
DANI super masinuta ,super soferita ,sa o stapaneasca sanatoasa
GABITZ mult succes la interviu ,tinem pumnii stransi .
AFIBEBE ce baiat mare are mama .
PRISI unde esti?

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by devylla
Daniela mama.Mamica de buburuza ruza...de unde-ti veni ideea asta cu silicoane?
Dca tu ai nevoie de silicoane...io de ce mai am nevoie?
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
am vazut atatea gagici faine cu silicoane de muream de ciuda,imi era ciuda pe mine bineinteles :(((
vreau si eu sa arata ceva ceva mai bine na...:(((
_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

danielle02 spune:
nana,nana,mai am,stai asa si nu misca....
multumesc fetelor de aprecieri,ma bucur mult ca va place masina fetii,cand o sa creasca o sa ii cumpar din aia de Barbie,pana atunci e ok si asta,
ii place pozata de moare,mereu se zambileste la mine cand ma vede cu aparatul de fotografiat in mana,e tare comica :))
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

devylla spune:
ei lasa daniela ca asa o sa mori de ciuda din orice.Pune-ti pofta in cui,las silicoanele si vezi investeste in ceva mai serios domne'...
De ex:jucarii pentru copii...sau uite pe la umanitare...Atatia copii au nevoie de ajutor
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

sim_stoian spune:
Carpatina, a cam marait el la plecare ce e drept . Niste poze nu ne arati si noua?
Nana, si eu pun la fiert cate putin din fiecare, apoi scot legumele si le pun in paharul de la mixer, pun putin unt si adaug zeama de la fiert dupa nevoie, pun cate putin pe masura ce mixez ca sa vad consistenta. Sper sa pape Andrei.
Bebeka, si la noi e la fel cu adormitul seara si in timpul zilei daca il adorm eu. In we l-a adormit taica-su si a adormit cu pijamalele lui in gura, il cauta si pe el de tzitzi . Cred ca e bun si vasul ala roman, dar dureaza mult pana se face papa in el. Am si eu, dar il folosesc pentru noi.
Myral, asa e, era vorba de tati de Mihnea.
Tomasa, ce maricica e Maria. Tudor un delicat, asa cum e de obicei. Am vazut si pozele cu casa, felicitari pentru tot ce ati realizat acolo.
Afibebe, felicitari pentru Cristi umblaretz.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

sim_stoian spune:
Danielle, am vazut masinuta si stapana ei zambareatza. Cat despre silicoane, Sabina are dreptate, o sa mai vezi atat de multe lucruri ce or sa iti starneasca ciuda...
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

sim_stoian spune:
Gabitz, bafta la interviu. Sa ne povestesti cum fu. Sanatate Elizei, sa scape de tot de probleme
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc