Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Nici io dar am crezut ca poate sunt io blonda.

Nana, sigur nu esti. Am vazut eu in poze...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

danielle- si va plimba si pe voi cu masina ei?printesei!
afibebe - wow, pai deja e baiat mare...bravos!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Multumesc inca o data de urari fetelor...

Noi am chefuit aseara la restaurant... vreo 3 ore jumate.. si cea mai in forma a fost Ioana.. care-si tragea zambete cu baiatul de la cuptorul de pizza.. intindea mainile sa apuce ori de cate ori trecea chelnerul pe langa ea... Apoi a chiuit vreo 5 minute cat putea ea de tare.. plus ca odata ajunse acasa eu am adormit inaintea ei

=====================

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina
[br
nana... eu nu stiu sa-ti zic de cantitati... eu pun cate putin din toate... o jumate de morcov, o jumate de cartof (mediu)... si tot asa... ca daca ramane are cine sa manance...Nu i-am dat niciodata zeama chioara... cand n-a vrut deloc piureul am diluat cu zeama si i-am dat cu biberonul...

=====================

Cam asta intentionez si eu sa fac, sa le blenduiesc dupa care sa le subtiez muuuullltttt cu zeama. Ai idee cat se poate pastra la frigider sau in congelator? 2 zile parca?

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Daniela mama.Mamica de buburuza ruza...de unde-ti veni ideea asta cu silicoane?
Dca tu ai nevoie de silicoane...io de ce mai am nevoie?

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nana si eu tot la fel ii fac.Supa din morcov,cartof,ceapa,dovelac.Le blenduiesc(fara ceapa) mai subtiez cu zeama si gata.Eu pastrez la congelator.In doua zile termina 2 cartofi,1/2 morcov si 1/4 doveac blenduite.

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NanaMotoc
Cam asta intentionez si eu sa fac, sa le blenduiesc dupa care sa le subtiez muuuullltttt cu zeama. Ai idee cat se poate pastra la frigider sau in congelator? 2 zile parca?

Noi nu le tinem in congelator... le face mama zilnic.. nici nu-i greu, ca fierb repede...
Eu zic sa incerci cu piure intai si daca nu vrea abia atunci sa le subtiezi... Ca parca Andrei nu mai vroia biberon.. nu de asta ii dai laptele cu lingurita?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Nana eu sunt la inceput cu diversificarea,nu prea stiu ce sa zic.dar cred ca 2-3 zile la congelator e ok.
Prietena mea care are 2 fetite facea supa cu de toate, o pasa la robot apoi punea in sticlute de teddy pt fiecare zi a saptamanii;asta era pranzul.In fiecare dimineata scotea sticluta o lasa sa se dezghete si o incalzea.

Afibebe,sa-ti traiasca umblaretul!
Danielle,super tare masina!Si-mi place ca Eboneee zambeste,a mea cum vede aparatul s-a dus distractia....

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Tomasa... motanul e nou venit in familie? Sau il aveai si la bloc?

=====================

Mergi la inceput

Tomasaaaaa, eu nu ma mai joc! Pai vreau si eu asa slabaaaa nu ca mine. Am vazut poze f frumoase in care se bradutul si dulcetica sunt frumosi si mariiii, iar tu o mamica asa tanara.
Carpatina Ioana. Am obsevat ca si Andrei, cand e lume multa tare fericit e. Noi nu prea l-am dus sa socializeze cat a fost bolnavior, din motive lesne de inteles. Acum, cum ies cu el afara chiuieeee.
Bebeka , sigur e bun si vasul de lut. E he he. Mama numai de jena avea pe timpul lui Ceausescu.
Afibebe papanashul plimbaret.
Gabitz, Elizuca mica si dulce.
Rox, super replica. o fetita inteligenta si frumoasa, Alex.
Dani, super masinuta iar Ebonee e in delir in ea. Si vb Annisiei: baga si la baba o

Asadar am pus masina la treaba, am hranit si adormit fluturasul dragalasul, acum ma apuc de supa dar inainte execut o , ca nu cred ca mai are Dani.

Mergi la inceput