*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu n-am avut timp sa intru ieri caci a fost sora mea pe aici cu bebelu ei care e un scump si un frumos. am stat la palavre, am iesit in parc. stefanutzu are o dermatita atopica si i-a dat tratament doctorul.

apoi, dupa-amiaza a venit dr sa-i faca vaccin lui bitzi .. a urlat saracuta cand i l-a facut dar diupa aia s-a linistit .. seara au venit viitori nostri fini. apoi a venit baitza lui bitzi, a fost cuminte cuminte .. si cand a venti vremea sa-i dau sa pape din ras si buna dispozitie s-a pus pe un urlat de nu a mai tacut o ora .. apoi a papat si a adormit bustean pana la 3.30 diminmeata .. am observat ca daca nu ii este foame si ii bag tzitzi in gura se pune pe urlat de nu o mai potolesc cu nimic .. greu se linisteste ..

fetelor eu nu am notat cresterea in greutate in fiecare saptamana .. am notat-o lunar ..

1 luna - 1000 grame
2 luna - 760 grame

acum o saptamana avea 6060 grame si 62 cm ..

azi ma duc sa duc si eu pozele lui bitzi la procesat ca s-au strans o gramada.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

irinuka depinde cum ati specificat in cerere. madat postal, cont curent sau postasul .. cred ca ar trebui sa mergi la primarie sa duci un extras de cont si sa va bage banutii direct pe card.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor...
Isidora dece sa nu porti fuste scurte...mai da imbracate cum iti place tie si cum te simti tu bine...cui nu-i convine sa se uite mai intai la el...k sigur nimeni nu e perfect...
Mai sotului meu ii place sa ma imbrac ma sexsi asa...si acum knd m-a vazut mama cu bebe...la plimbare...imbracata cu colanti si fusta mini de blugi(care acuma e si mai mini...k m-am latit mult...a si sa spun ca fusta asta am cumparat-o knd eram gravida...ce eu ma simteam bine cu burtik)..mi-a zis ca nu sunt femeie serioasa......un nene ma opreste pe strada si-mi zice ce-ti trebuie tie copil la 15 ani........ce ti-e si cu lumea asta

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata,fetele!
HELP,Tzamburica al meu stranuta intruna de juma de ora!Ce asa fac?!?L-am infofolit mai bine,dar tot isi scoate manutele din patura!
Ce sa fac?I-o fi frig?N-are febra.Sa deschid caloriferul extra?Avem 23 de grade in casa!

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , sa nu ma dati la disparuti , incepand de azi nu mai am net ! Pana la noi ordine ... Vodafone a decis sa-mi ia cardul demo pe care l-am folosit pana acum . Testul s-a incheiat .

Deci ne auzim cand o fi sa fie .

Pupici la mamici si bebei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Carmilia uita-te in nasuc ca s-ar putea sa aiba un mucisor care il gadila. Dc vezi ceva poti sa-l scoti cu un betisor de urechi. La Daria asa se intampla cand stranuta. In nici un caz sa nu-i faci caldura mai mare ca va produce si mai multi mucisori.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

Multumesc de raspunsuri fetelor...
Isidora dece sa nu porti fuste scurte...mai da imbracate cum iti place tie si cum te simti tu bine...cui nu-i convine sa se uite mai intai la el...k sigur nimeni nu e perfect...
Mai sotului meu ii place sa ma imbrac ma sexsi asa...si acum knd m-a vazut mama cu bebe...la plimbare...imbracata cu colanti si fusta mini de blugi(care acuma e si mai mini...k m-am latit mult...a si sa spun ca fusta asta am cumparat-o knd eram gravida...ce eu ma simteam bine cu burtik)..mi-a zis ca nu sunt femeie serioasa......un nene ma opreste pe strada si-mi zice ce-ti trebuie tie copil la 15 ani........ce ti-e si cu lumea asta

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Vai ce m-a enervat si mama ta si boul ala de pe strada!!!

Carmilia, vezi sa nu fie vreo sursa de praf in apropiere ca dc stranuta nu stranuta de frig.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

"Neata!

Carmilia - pai bb stranuta adeseori si de la secretiile din nas, nu e neaparat de la frig, iar la 23 de grade nu prea are cum sa-i fie frigut. Curata-i nasucul si vezi daca apoi mai stranuta

Alina - sper sa fie bine Anitza ta! pup fetele!

Laura, Alina si fetele care v-ati mai recoltat celule stem- de curiozitate, voua cat sange v-a recoltat de au iesit asa de putine celule stelate? Mie mi-au recoltat 155 ml si au iesit celule stem suficiente pana la o greutate de 126,7 kg...sper sa nu fie niciodata nevoie de ele!!!!

Despre mine si cusatura mea: aseara am mai fost la o tura de tortura - cauterizare - acum nu pot sta decat pe-o buca :( iar maine tre sa merg sa ma coase...sper sa scap cu aceasta ocazie!!!

Azi tre sa merg cu Stefi la vaccin - sper sa fi trecut rosul din gat!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

la bitzi au recoltat 132,1 ml sange si merge la un receptor de pana la 102,5 kg. Doamne fereste sa nu fie vreodata nevoie sa le folosim!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Tie Ellenuta deja ti-a venit rezultatul la celule stem? Mie inca nu mi-a venit, desi am nascut inaintea ta...sau nu ai recoltat cu Cordbloodcenter?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput