*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)
Raspunsuri - Pagina 17
irinouka spune:
anca, asta cu ciclul difera de la o femeie la alta. nu e anormal sa-ti fi venit. si poti alapta linsitita pe durata lui. de afectat, nu-l afecteaza nicidecum pe copil. am citit ca este posibil ca gustul laptelui sa i se para mai altfel, deci, daca face niste mutrite, insista acolo, ca se obisnuieste el. dar sa-i faca vreun rau, nici poveste!
ange, foarte frumoasa mamica-n fusta scurta! mi-ai facut pofta, ca sa zic asa. de fusta, adicatelea. :-)))
alinush, imi pare rau c-a trebuit s atreci prin asa momente urate cu anita...stiu ce spui, cu luat sange si montat branula...dar bine ca ati fost la un spital cu conditii excelente. sper sa scapati repede de neplaceri si va pup cu tot dragul.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by isidora
Mda,cine ma lauda pe mine....Angi care tot timpul e o sexoasa si o frumoasa.Imi vine sa-ti cant:'' pretty woman walking down the streets''... frumusica!
Si ai mare dreptate :totul tine de atitudine!Ori mie imi lipseste cu desavarsire.De aici o groaza de complexe....nu ca as avea cum sa ma vad altfel la 1.57 cm dar totusi....
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan 3 sapt.
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
Si eu am 1,59 dar zic ca am 1,60 ca da mai bine. Asa ca nu tine de cm. Si mereu zic - mai bine ca sunt miniona, daca lesin pe strada mai usor ma ia iubitul in carca si fuge cu mine la spital decat dc as fi mai inalta... deh, strugurii sunt acri daca nu ajung la ei... Si cum adik unde sa porti fustele scurte???? Peste tot! Stai la mare, fata draga, daca nici aici, apoi unde???
Sa stii ca ma doare sufletul pt tine ca iti pleaca iubitul... dar te rog nu plange... o sa treaca repede si se intoarce.
LalaD ff interesant ce ai scris despre exudate si antibiotic, am bagat la cap!
Ereena, curaj, nu s-a intamplat din cauza plimbarii, crede-ma, eu l-am scos si in ian, pe ger si nu s-a intamplat nimic. mai mult ca sigur e un virus de care nu ai cum sa il feresti!
Mitsule, de venit in Buc vin sigur la Baby Expo. Totul e sa gasesc stupina stationara Nu stiu de ce dar ma umfla rasul de expresia asta desi e ceva perfect normal.
LaLa20, nasa me-a le-a facut gauri la amandoua fetele cu cercelusi chirurgicali si a fost super ok. Iti doresc sa ti se implineasca visul!!! Pup fata mare si fata mica!
Anca.b stiu ca mai sunt fete carora le-a venit ciclul desi alapteaza, dar nu afecteaza gustul laptelui.
Ceska, ninge???? Wow!
Alina, ce m-am speriat cand am citit de Anita! Pup fetele!!
Miri, de curiozitate, cat mai sta mama ta?
Cand e Pastele catolic, duminica asta? Stie cineva?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
irinouka spune:
tina, uelcam in clubul bebeilor care nu prea dorm ziua. sunt o multime. :-)))
irina de bebe rares
irinouka spune:
miri, sacha pe falcutze si bruno pe zulufi! bruno e o figura iar sacha, fiind asa rotunjor, pare f bonom, foarte asezat si caaaaalm. :-) parca-i un om mare deghizat in bebel.
irina de bebe rares
Ellenuta spune:
virgo, lala, honey da stiu ca herpesul e periculos la bebe .. Doamne fereste .. acum sta la coltul ei .. fetele
natalia offf ce patimesti si tu .. multa sanatate si sa treaca problemele repede!
carmilia si a mea cand plange scoate niste sunete pe care eu le asemean cu maa .. ma ma .. dar poate mi se pare ..
ereena fiecare bb creste in ritmul lui .. nu te apuca de formula ca vin cu shalpii .. a mea o saptamana nu a pusa nimic .. dar a recuperat dupa aia ..
adryana dulce dulce si frumnoassa bia ta!!!
virgo offf .. tampitii de doctori .. nici pe acolo nu-s mai breji ..
adina am vazut pozele cu bb ioan .. tu esti superba si bb este un frumos .. semana cu mami a lui!
alina alocatia nu se acorda ptr luna in care s-a nascut bebe .. romania de kko .. ce sa mai spun ..
angi sexy mama esti .. eu ti-am mai spus-o!
miri no comment .. ai doi copii de revistaaaaaa!!!!
alina Doamne saracuta Anita .. sper sa fie totul ok cu bebelina!!
irinuka ptr a primi alocatia pe card trebuie sa duci un extras de cont .. sa-l anexezi documentelor ptr alocatie iar pe fisa aceea pe care o completezi sa scrii banca si contul ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
irinouka spune:
ellenutz, si daca nu e sa fie pe card, cum vine? mandat postal?
irina de bebe rares
christina-m spune:
Buna dimineata
Si eu am rh negativ dar am facut vaccinul la primul copil. Dar cunosc muulte cazuri in care nu l-au facut si au 2, 3 copii super normali. Si oricum in perioada sarcinii dr te trimite in fiecare luna la monitorizari de anticorpi si vede daca e ceva anormal.
anca.b spune:
Irinouka, alocatia iti vine in functie de cum ai depus cererea. daca ai specificat ca vrei in cont si ai dat si nr acestuia, banca, etc, iti vine incont. daca nu, atunci vine cu postasul. doar sa fii pe faza, sa nu-l ratezi!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
Ellenuta spune:
am uitat sa va spun ca acum doua zile am vorbit cu creataa. sunt bine, mariuca creste si este o frumoasa dar au ramas fara net .. tot i*au bombardat pe astia de la romtelecom si au descoperit ca de vina era modemul. miercuri s-a dus tatal ei cu el l-a reparat dar nu stiu ce a rezolvat, probabil ca nu caci altfel dadea ea de veste. am stabilit sa ne vedem prin gradina botanica intr-o zi frumoasaa.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
irinouka spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Irinouka, alocatia iti vine in functie de cum ai depus cererea. daca ai specificat ca vrei in cont si ai dat si nr acestuia, banca, etc, iti vine incont. daca nu, atunci vine cu postasul. doar sa fii pe faza, sa nu-l ratezi!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
multzu!
cererea a completat-o/depus-o dl. sotz, d'aia nu stiu pe ce lume sunt. ;-) dar sigur nu a specificat ca am vrea in cont, ca nu stie datele si nici nu m-a sunat atunci sa ma intrebe de ele. so, waiting 4 the mailman. sper ca va suna de doua ori. :-)
irina de bebe rares