*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)
Raspunsuri - Pagina 15
nemary spune:
quote:
Originally posted by remiclea
am venit si noi de la vaccin si a fost puiul mic destul de cuminte. speram acum sa nu faca febra. si acum va intreb pe cele care dati Vigantol la bebei. ce doza le administrati?
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
poze botez
cat am crescut...
pana la 5 kg se dau 2 picaturi pe zi, apoi se creste la 3 picaturi pe zi. la o luna dupa ce ai desfacut sticluta, o arunci si incepi alta. se da pe reteta gratuita de la medicul de familie.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miri_mik spune:
alina! nu-mi vine sa cred! mama ce peripetii! bine totusi ca ai fost inspirata si ai ajuns la timp la medic! m-au trecut fiori:( tin pumnii sa primiti rezultate linistitoare si anita sa se faca repede bine!
falcosul sacha e crescut cu lapte de la mine. sa fie din cauza tampeniilor car ele mananc?:))) oricum imi studiez laptele la frigi... e grasun de grasun si el. dar...multumim pt aprecieri:)
angi! te ador in fustitele tale scurte! io... inca n-am gasit una care sa stea calumea pe mine. tot ce are fermuar in fata... nu ma avantajeaza. cu unul pe lateral n-am gasit. au astia o moda aiurita la bruxelles... grrr. dar am fost pana in germania. acolo mi-a palcut. dar ramasesem fara bani:)
si da, totul tine de atitudine! eu sunt in faza in care nu prea ma iubesc - e mama aici , ce rea sunt! - dar vine ea vremea mea! un sex ar remonta moralul. dar cum ziceam, cu mama in casa...
dar promit ca am sa pun un mini cat de curand:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miky_mamica spune:
Buna seara,
Am reusit si eu sa citesc din urma si vad ca mai multe persoane au scris ca greutatea bebelului meu e ok asa ca multumesc frumos lui miri si irlandezei pt sfaturile lor si mai ales ca m-au linistit ca deja intrasem la idei. Sper ca n-am uitat pe nimeni dar se trece atat de repede peste mesajele scrise incat cateodata simt ca nimeni nu citeste ce am scris....
Oricum stiu ca sunteti aici si daca ar fi ceva grav ati sari imediat pe mine si s-ar rezolva cumva situatia.
Lucutza a facut vaccinul abia marti (a tusit dupa botez si dr nu a vrut sa riscam nimic asa ca am mai asteptat putin ca sa treaca ...) si a fost super pt ca a plans f f putin si pe urma a fost chiar haios pt ca avea chef de gangurit. A facut putina febra dar nu a plans si chiar a dormit mai bine decat de obicei.
In ceea ce priveste Vigantolul mie doctorita lui mi-a recomandat la inceput 2 picaturi, iar acum la ultimul control 1 picatura pe zi pt ca fontanela este destul de mica. Cred ca depinde si de evolutia bebelului....
Multi pupici
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
nemary spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
http://community.webshots.com/album/562764410sXQgpk?start=12
poze nooooi!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ouuu, pupici pe obrajorii grasi lui Sasha si pe parul cret lui Bruno. ce se iubesc ei doi , iti vine sa-i mananci.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Eliza spune:
Azi am implinit si noi o luna, nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede. Am fost si la medic, avem 4.290 kg(cu 1 kg mai mult decat cand am iesit din spital) si 54.6 cm. Am inceput sa dormim mai mult noaptea si s-au rezolvat si problemele cu lapticul. Am facut in schimb bubite. Medicul a zis ca trec de la sine, voi ati trecut prin asa ceva, i-ati dat cu ceva?
Virgo si Natalia, imi pare rau ca treceti prin asa ceva, eu inca nu am fost la control, peste 3 saptamani abia si sper sa fie bine pentru ca si eu am avut o epiziotomie f mare si urata.
Va citesc aproape zilnic dar nu am timp prea mult sa si raspund.
Va pup.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii
LaLa_20 spune:
Eliza...la multi ani lu bebe...defapt la multe luni si la multe kg...
VRoia sa stie daca ar prob cu sarcina sau(ea asa stie)...sanse mari sa iasa bebe cu handicap...vaccinu parca retin k nu l-a mai facut ..a facut ceva analize si au zis doc ca nu are nevoie de el...parca asa retin eu...oricum multumesc de raspuns Laura I
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
stancutza spune:
Emabucuresti, bine ai venit alaturi de noi!
Esti abia la primele mesaje...apar mai tarziu...dar treci de primele 10, si o sa poti posta in timp real. Pana una alta, ca sa fii "zuza" cu acte in regula, avem nevoie de date;le tale si ale bebelui tau - sunt cele pe care le gaseti pe prima pagina a capitolului, la fiecare din noi.
Referitor la Vigantol, se da in functie de dimensiunea fontanelei. La noi e mai mare (2 pe 2 zicea dr) si luam catre 3 picaturi pe zi in lunile de iarna si 2 picaturi in rest. Din cate stiu eu nu trebuie intrerupt nici macar vara.
Virgo, Natalia, nasoale probleme, iar voi niste curajoase...LauraIoana, nici la tine nu suna prea bine cu firul ala...bine ca v-a scapat dr de el.
Doc, sa stii ca Serbanutu tau pare intr'adevar avansat, cu dialogul lui cu tati...noi obtinem asa ceva sporadic, si nu dureaza prea mult! Cred ca te-ai jucat mult cu bebe...eu de multe ori ma bucuram ca Sofi e linistita in leganut si o lasam asa, in loc sa vorbesc cu ea vorbeam cu zuzele .
Gatta, vroiam sa iti spun ca mi se pare ca gagalicile noastre seamana cumva! Ai poza aia in care tati o tine sa scoata aerul, si asa are fatzuca si Sofia cand o plimb prin casa ca sa o distrez...mai ales la biblioteca ii place, face okii maaaari si isi lungeste gatul, asa cum face si Saratica scumpa in poza respectiva!
Mitsu am citit despre ingrijorarea ta cu mierea...te inteleg, si eu m-as fi panicat probabil. Dar nu prea inteleg cum de i-ai data asa ceva, tu care esti asa informata? Ma rog, nu mai conteaza acum, o sa fie bine!
Matzgravidut, imi pare rau ca ai trecut prin momente asa grele dupa nastere...oricum e greu atunci, numai depresie nu-ti mai trebuia! In ceea ce priveste hainele, suntem multe aici care nu prea mai incapem in nimic, garderoba mea se reduce la cateva trente dintr-un dulap intreg...asta e, suntem mamici nu dive...deocamdata, pana ne revenim. Mai important e sa ne fie clopoteii sanatosi, ca topim noi grasimile mai tarziu!
Si eu am ramas cu dunga maro, eu m-am procopsit cu o dunga bej in luna a noua, si dupa nastere pielea se strange, prin urmare si dunga respectiva apare mai pronuntata. Dar nu-mi fac griji, eu oricum port costume de baie intregi din motive de alunite care nu trebuie expuse la soare.
Alerta! Masa de ora 12! Fug, ne vedem maine...adica azi de fapt...dar mai tarziu!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
LaLa_20 spune:
fetele v-am mai intrebat...si nu mi-ati raspuns sau nu am vazut eu(din lipsa de neuroni)...a mai facut...careva gauri la bebe cu cercei chirurgicali?cat se tin???o sa facem si noi in curand si vreau sa stiu si eu cat se tin?
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
isidora spune:
Mda,cine ma lauda pe mine....Angi care tot timpul e o sexoasa si o frumoasa.Imi vine sa-ti cant:'' pretty woman walking down the streets''... frumusica!
Si ai mare dreptate :totul tine de atitudine!Ori mie imi lipseste cu desavarsire.De aici o groaza de complexe....nu ca as avea cum sa ma vad altfel la 1.57 cm dar totusi....Miri dar la mine de ce nu se regleaza cu sexul self esteem-ul asta? Sau sunt defecta?Adica se regleaza doar pe moment...sau ar tb. sa fiu nimfomana?!
So ,eu nu port fuste scurte ca am paranteze...imi sta bine doar cu unele f. scurte ,cele pana sub fund aproape -dar unde sa merg cu ele ?si cele midi.
MIRI,ce poze faine....Mama ta are ochii albastri? Imi place de mor de Bruno in pulover,de buclisoarele lui,de ochii superbi-ce culoare au pana la urma?...Iar de Sacha ce sa mai zic?Dar pot sa zic ca-mi place de mor putzulica lui?Am voie?Sunt obsedata sexual daca zic asta???!!!A lui Ioan nu e asa pronuntata,desi e dotat si el ...zic eu...hac!....Se mai face,nu?
Nu va zic ce cosmar mi se parea in primele zile sa-l schimb de scutec...Si ca sa fie tot tacamul ,barbatul meu imi striga in ceafa ca-i omor outele,sa sterg mai usor....Oricat stergeam tot mai gaseam un cotlon ....iar de pipi nu mai zic ...rar scapam nepisata pana m-am prins ca tb. sa-i pun o carputa intre picioare pana ma miscam eu ...in reluare de obicei...deh, mama de fata ce sa-i faci....
Stancutza ma bucur mult ca esti mai bine!I told you so!
Camelia ,Galaxy,pozele mele cu Ioan sunt pe mailul comun la mamici si bebelusi,iar cele de la semnatura nu se mai vad ca se cer schimbate pe flickr probabil...nu-s de ce...
Doc,crezi ca te lasa ingineru' sa ma ajuti sa -mi transfer pozele pe flickr?SAu mai bine ma ajuta el,nu?La cat de precoc e?
Nu-s de ce ti-a zis tie dr. sa cresti productia,ca tu lapte aveai oricum,dar daca tte ajuta am o cutie de galactogil in plus..adica pot sa ti-o ofer daca ai nevoie... fata!
Laura Dimitris ,imi place la nebunie faptul ca grecii spre deosebire de romani sarbatoresc fiecare sfant din calendar...in fiecare zi...il amintesc,il omagiaza cumva...Cum crezi ca am gasit eu icoana cu Cuvioasa Isidora?
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan 3 sapt.
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
Alina sanatate Anei!Sper sa nu fie nimic serios!Doamne ajuta!
Eliza,la multi ani pt. luna implinita!
Numai eu mai bantui pe aici?Mitsule pe unde esti?
Ioan are colici...incepand de ieri....dar il tin mai toata ziua.....acum miraculos doarme...eu nu, ca-mi astept barbatul sa plece pt. inca 5 saptamani...astept sa inchid poarta si sa ....nu =s ce ma fac fara el...Experienta nasterii lui Ioan ne-a apropiat mai mult-poate si faptul ca a stat cu mine cele 2 zile in maternitate-nu stiu...dar o sa-mi lipseasca tura asta mai mult...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan 3 sapt.
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi