*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Madalina28, mersi pt. raspuns. Chiar daca o s-o doara trebuie sa-i fac gaurele, mai bine acum decat cand e mai mare.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Ancab. tu intrebai de colonoscopie.......Sotul meu a facut, dar aici. I s-a dat un praf ce trebuie baut in seara de dinaintea colonoscopiei. Nu mai ai voie sa mananci sau sa bei. Lui i s-a facut anestezie generala, nu a simtit nimic, cand s-a trezit era doar putin ametit. In schimb, a facut si la Cluj "un fel de colonoscopie", dar fara camera din cate stiu eu, pe viu, si a durut ca naiba. Si nici nu a fost multumit de rezultate.Asa ca el a zis ca nu mai merge decat unde i se da si anestezie.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Kalosalina, multumim pt. urari.

Miky, am vazut ca esti ingrijorata ca luca a luat doar 400 gr. in 2 sapt., Nu te ingrijora, si Tzuca mea a pus acum cateva sapt. tot la un interval de 2 sapt. 270 gr., dr. a zis ca e destul de putin, dar sa nu-mi fac probleme, a recuperat in urmatoarea sapt.

Mitsu, pana unde zbori cu aceste companii lwcost ? Nu ai avut probleme ? Mie imi e frica sa zbor cu asa ceva. Avem si noi aici, RYANAIR, dar nu indraznesc sa zbor cu ei, lowcost = servicii low.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by nicole_es

neata zuzici
imi cer scuze ca nu prea am intrat,dar nu prea mai am timp.despre noi:suntem bine,ne cam omoara noptile colicii,dar tragem speranta ca vor trece curand.azi face Alessia mea 1 LUNA.parca ieri am nascut,iar acum iata ca avem si o luna.
fetele,am si eu o intrebare:ce picaturi dati voi bebeilor pt colici,ca pleaca cineva in Rom maine si il rog sa-mi aduca si mie pt bebe,dar nu stiu ce ar fi mai bun.
am reusit si eu sa-mi deschid cont pe flickr,sa incarc foto,dar va rog mult ajutati-ma si pe mine sa le pun la semnatura ca nu stiu,nu ma prea pricep.
NICOLE,MAMI DE ALESSIA LUCIANA(19.02.2008)

NICOLE,MAMI DE ALESSIA LUCIANA(19.02.2008)

la cat mai multe luni si ani
eu i-am dat SAB SIMPLEX si au avut efect asupra ei, de fapt i-am dat doar vreo saptamana si apoi nu a mai fost nevoie, decat rar, rar de tot, inca de vreo doua ori, cred.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca.b

eu nu m-am mai dus la spital pt problemele mele cu hemoroizii. colonoscopia presupunea sa beu o solutie pt golirea intestinului - deci nu as fi putut alapta pt ca i-ar fi provocat diaree si lui bebe. plus anestezia cu pricina. si mi-a fost frica de faptul ca o pauza de 2-3 zile ar fi insemnat pt mine sfirsitul alaptarii. si asa nu am prea mult lapte. mai suport macar o luna...pina atunci incerc toate chestiile naturiste...poate trece asa...

Ai putea sa te mulgi ca sa nu-ti pierzi laptele si sa-i dai 2 zile formula, mai ales daca-i urgent.......

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Seara buna zuzici!

Iar intru repede sa va spun cum ne-am "distrat" noi intr-un mare fel de aseara pana acum....in spital cu Ana...

Aseara am plecat la Ikea cu ganduri mari sa spargem niscaiva banuti si sa ne rasfatam cu papica suedeza. Dupa cca 2 ore de plimbari, cand ne pregateam sa mergem sa mancam, a apucat-o pe Ana plansul. Plans e putin spus...urlatul, tipetele, Doamneeee cum putea sa faca... Si au tinut-o 2 ore, timp in care am reusit sa ajungem la Medlife. Si aici a tinut-o inca jumatate de ora. Diagnosticul....gaze fff multe. DAR problema a aparut in momentul in care s-a constatat ca ea a luat doar 200 g in ultima luna. S-a decis sa raman cu ea cca 2 ore sub supraveghere in spital (tot la ei, la Memorial). Acolo a vazut-o alta doctorita careia i-am spus ce ma ingrijora de cateva zile si anume ca mi se parea ca face pipi putin si rar. Asa ca a fost suspectata de infectie urinara si am ramas internate.
I s-a recoltat sange si i s-a pus branula. Nu va pot spune cat au chinuit-o si cat m-am straduit sa nu plang ci sa vorbesc calm, bland cu ea ca sa o consolez cat de cat. I-au scos 3 eprubete de sange :((( A fost groaznic. Azi i s-a facut si sumarul de urina la care a parut sa fie o usoara infectie urinara insa pana cand nu e gata urocultura nu va primi tratament.
La analizele de sange a aparut ceva ciudat si anume transaminazele crescute. Medicul de aseara a zis ca trebuie sa le tinem sub observatie si sa repetam analizele peste 2 luni, medicul de azi a spus ca sunt doar putin peste 100 si nu reprezinta motiv de ingrijorare. Cine sa mai stie ce e bine sa facem??? Si ce reprezinta cresterea asta la un bebe????
Pe mine ma ingrijoreaza ca nu ia in greutate. Tot medicul de azi, care este si seful de la Memorial, mi-a spus ca a luat f bine in primele 2 luni si e posibil ca acum sa ia o pauza. Dar totusi....200g intr-o luna????? A ramas sa imi iau un cantar si sa-i monitorizez greutatea timp de inca o luna si sa fac si o proba a suptului. Apoi sa luam o decizie in consecinta.

Cam asta a fost la noi. Acum am ajuns acasa si ne bucuram sa fim iar cu voi. La spital serviciile si conditiile au fost excelente (preturile pe masura) dar tot mai bine e acasica.

Va pupacim!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Alina, biata Anuta si biata de tine, ca a trebuit sa vezi cum iti chinuie puiul! Habar nu am ce inseamna cresterea asta, nu ma pricep defel, dar sa speram ca nu-i nimic grav. Cat despre luatul in greutate, sigur are o perioada in care creste mai incet! Multa sanatate
Aaa, am mai intrebat mai devreme daca tu ai primit rezultatul de la cordbloodcenter si erau celule pt o greutate de 22 kg? Ai pastrat sangele? Mergi mai departe cu criogenarea? Eu nush ce sa fac. Mi-a venit rez pt 36,4 kg....mi se pare f putin si as renunta, dar nush daca se poate.

LalaD eu i-am dat antibiotic doar 3 zile, asa mi-a recomandat dr. si i-a trecut (avea rosu in gatut si temperatura).

Lala20 io stiu ca se poate face si al 2-lea copil si al 3-lea...trebuie o atentie deosebita din partea dr; daca la prima nastere a facut nush ce vaccin, chiar nu mai are nicio problema.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara fetele!

Azi noapte am prins doar vreo 4 ore de somn, nu stiu de ce dar pitik a fost agitata, ii tot trebuia mancare (sau doar supt?) si pe urma nu putea sa adoarma - insa era vesela. De dimineata tot ea ne-a trezit cu niste chiote, scoate sunete noi si le tot experimenteaza. Se asculta singura, si pare incantata :-)

Din albastru inchis, in doua zile i s-a schimbat culoarea ochilor in gri-verde, tot destul de inchis. Urmatoarea culoare va fi caprui cred, pentru ca toti avem ochii asa in familie in afara de bunicul din partea tatalui care ii are verde deschis. Dar, nu sper eu la asa minunatie .

Vroiam sa le multumesc lui Miri, Natalia si Doc pentru trimiterile la materialele legate de greutate. Am gasit si eu site-ul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, cu aceleasi grafice. Gazuta noastra e pe una din curbele inferioare, dar e acolo si se tine de ea.

Iata aici linkul: http://www.who.int/childgrowth/standards/en/

Mai citesc din urma, si sper sa revin repede. Azi, adica

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laurici, da noi am primit rezultatul cu greutatea maxima de 22 kg. Am decis sa pastrez oricum celulele pt ca se cerceteaza in prezent posibilitatea de a se inmulti aceste celule in conditii de laborator. Si chiar daca nu s-o reusi chestia asta...le pot oricand dona unui copilas care are nevoie de ele si este compatibil. Daca tot am plecat pe calea asta...nu ma imbogatesc cu banii pe care ii platesc. La tine cu atat mai mult le-as pastra. Sigur ca decizia iti apartine.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Buna zuzici!
Dariutze de Nemary, Gabrittza si a mea bineinteles sa fiti sanatoase, destepte si frumoase si sa ne aduceti numai bucurii!!!
Ramona dunga de pe burta o am si eu si dr mi-a spus ca poate sa dureze si un an pana dispare, asa ca...rabdare . Eu nu-mi fac probleme din cauza ei ci din cauza vergeturilor care le am pe fund si piciare, ca de astea nu mai scap niciodata...
Anca chiar vrioam sa te intreb cum a decurs colonoscopia, dar am citit ca nu ai mai facut-o (cred ca e mai bine pt moment). Si eu trebuia sa fac o colonoscopie din cauza de dureri de colon, dar am preferat sa raman mai repede insarcinata ca imi doream f mult un bb. O sa vad cum mai evolueaza lucrurile si totusi sper sa nu mai fie nevoie...
Virgo, Natalia, Stancutza imi pare rau ca treceti prin asa momente grele...sa dea Dumnezeu sa va refaceti cat mai repede...
Ereena incerci sa-mi trimiti si mie te rog filmuletul pe mess? A incercat Anca Diana si nu a reusit...poate am mai mult noroc de data asta...id-ul este aceelasi

Ieri am trecut printr-o sperietura...si inca sunt cu inima cat un purice. Daria nu a umplut pampersii de pishulica cum o facea pana acum. Erau aproape uscati...Si pe langa asta avea momente cand avea mainile ff reci si transpirate rau. Am sunat-o aseara pe dr si mi-a spus sa-i cantaresc astazi pampersii si in privinta manutelor transpirate a spus ca poate fii hipocalcemie. Ce parere aveti?
Azi dimineata m-am mai linistit putin ca i-am gasit pampersul pliiin, dar sa vedem cum o fii si in timpul zilei...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

la multe aniversari si voua! noi anul acesta nu se serbam pt.ca inca nu suntem botezate, dar de la anu' nu mai ratam nicio onomastica.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput