Gravidute si mamici de Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 5
docdecap spune:
buna fetele!!
deiutz, o lasi singurica in patut si daca plange, te duci la ea la intervale din ce in ce mai mari (intai de 5 min, apoi 10 etc) si vorbesti cu ea linistit, ii spui ca trebuie sa adoarma singurica, pentru asta trebuie sa inchida ochii si sa se linisteasca. vorbesti calm si linisitit cu ea, nu te rogi, nu te scuzi.
daca e obisnuita in brate pune-i in patut un tricou purtat de tine ca sa aiba mirosul tau. eu ii pun la adormire un scutecel pe fata, si am observat ca il linisteste, inchide ochii cand i-i acopar si asa ii e mai usor sa adoarma.
adriana, pentru Bianca ta numai apreciaeri pozitive
e o draguta si o cumintica se pare!
eu azi am iesit cu bebe pana la o croitori, am draperie da' calareti aia de se pun pe sina nu sunt buni, mai stau o vreme cu ea impachetata :(
maine nu ies pe nicari ca imi ia tati masina (care serveste de garaj carucior), adica cel mult in port-bebe pana mai pe aici aproape..
ina, eu medicului de familie (o dna dr.) i-am dus la sf. de sarcina o floare in ghiveci, ca am vazut ca aveau mai multe acolo. si atat! si acum, cand o sa merg sa i-l prezint pe Serban, mai duc 2 buchete (dr si asistenta) si cam atat! nici la gineco nu am platit niciodata mai mult de cei 40 ron consultatia (ma rog, cezariana a fost treaba separata..) Si dr. pediatru i-am platit doar vizitele acasa. cu jena spun ca prima oara la cabinet nici o floare, dar eram singura cu bebe si mi-a fost greu sa ma misc.
Si oricum analizele si tratament mie mi-a dat gineco, MF imi dadea reteta comensata pentru Elevit.
am inceput sa scriu mesajul asta acum o ora..
a, si Adina, da' mai fa-ne cu mana si aici!!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Mirela79 spune:
Salutare fetele!
In primul rand vreau sa imi cer scuze ca intru atat de rar pe forum pentru ca nu mai reusesc sa le cuprind pe toate. Treaba in casa, mancare, copil, iar cand vine sotul de la servici parca am doi copii. Maria nu vrea sa stea decat cu mine si cu greu reusesc sa o duc in camera in care se uita taica-su la televizor ca sa se joace acolo. Si peste toate astea mi-am mai facut si blog de parca nu aveam destule de facut. Ma tot straduiesc de cateva zile sa pun si eu poze cu Maria aici dar nu am reusit pentru ca nu am avut timp.
Mirela79 spune:
Era sa uit ce vroiam sa scriu.
Deiutz si eu am patit la fel cu Maria. In primele luni nu vroia sa stea decat in brate. Cum o lasam jos cum incepea sa urle. Stateam ore intregi cu ea in brate. De abia asteptam sa vina sotul meu de la servici ca sa o mai tina si el. Nici la masa nu puteam sa stam impreuna. Mancam pe rand. Am incercat sa o las sa planga, dar fara rezultat. Plangea pana vomita. Cred ca si-a mai revenit cand a inceput sa stea in fund si sa se joace cu jucariile. Dupa aceea o mai puneam in premergator pe la 7 luni jumate. Cand a inceput sa mearga deja nu mai vroia ea in brate.
Tinna S. spune:
Salut salut!
Ce mai faceti fetelor? Noi tot cu nopti (si zile) nedormite, colici, papa la tzitzi la 2 ore (maxim 3), etc. ![]()
Azi bebe mic a facut 5 saptamani! Crestem mari, ce mai! Are aproape 4500g (la nastere avea 3000g), fara sa fi papat nici macar o picatura de lapte praf, ci numai laptic din productia proprie a lui mami. ![]()
Aaa, si sa nu uit, am mai pus si niste poze noi la linkul de la semnatura. ![]()
Ma duc sa mai citesc putin din urma ce ati mai scris, ca iar sunt in urma cu cititul... Si apoi ma duc la nani, ca sper sa apuc sa dorm un pic pana se trezeste teroristu' mic...![]()
toate fetele,
Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Vai, fetelor, daca ati sti cat imi e de dor sa pot sta mai mult pe net, dar asta este situatia, nu ma plang, bebita mea merita toata atentia mea si de aia lipsesc asa mult de pe aici....
am facut si noi botezul..va invitam sa vedeti poze, la semnatura, la "Eu sunt Bianca"
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Felicitari Adriana pentru micuta ta crestina! Am vazut si pozele voastre si este taaare scumpa si frumoasa!

Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
AndreB spune:
Sa vezi ca suntem un grupulet destul de mare. Mokika, Andicu, Angi, si eu merg in parcul de la tatrul de opera (din centru, pe Tomis). Cred ca am trecut unele pe langa altele de nu ne-am vazut pana acum... ce chestie...
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
Yannia spune:
Adriana, e o dulcica micuta voastra. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Sunteti o familie frumoasa. Mi-au placut mult comentariile pozelor, dar vezi ca la ultima, mami seamana cam mult cu tati...![]()
Docdecap, abia astept sa batem parcurile impreuna.As vrea sa venim in Ro cat mai repede dupa nasterea micutei, vrem sa facem botezul acolo.
Angi, imi pare rau pentru prietena ta. O avocata f buna e d-na Zamfir, a avut-o mama mea la divort. Problema e ca s-a intamplat cu ani in urma si nu-i mai stim nr de telefon. Dar daca vrei, ma pot interesa, poate-l aflu. E o tipa dura dar excelenta din punct de vedere profesional.
Eu cred ca inchei prematur odiseea. Azi am observat o scurgere de lichid rozaliu. Am sunat dr si zice ca e semn de travaliu prematur. Dimineata merg sa ma vada, daca nu ajung la urgenta in noaptea asta.
32+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
AngeliquedeS spune:
ce chestie, tot ma uitam pe prima pagina la DC sa vad povestea nasterii lui Doc si nu vedeam decat povestea veche cu Poveste de toamna din tara lui Mos Craciun. si acum m-am gandit sa accesez DC de pe Modzilla si aici imi apare. Cum naiba se poate una ca asta?
Yannia, sper ca a fost alarma falsa, daca nu inseamna ca bebitsa e mai grabita si vrea sa o cunoasca pe mami mai repede. oricum esti in sapt 34 si poate totusi va mai sta.
AndreB sa stii ca poate am trecut unele pe langa altele in parc!! dar uite ca nu se mai indreapta vremea odata sa ne intalnim si noi...
Adryana, fff frumoase pozele de la botez, sunteti o familie minunata!
Mada, asa e, am auzit si eu ca pierzi indemnizatia dc dai pe bb la cresa. dar in cazul tau, iei indemniz pt bb 2cu care stai acasa, tb sa te interesezi!
Nici eu nu am dus niciodata bani la med de fam, un carton de praji sau o sticla de suc si un buchet de flori dar fff rar, si cateodata ma simt de-a dreptul nesimtita pt ca e super si ca om si ca dr - VIDICAN RODICA se numeste.
Mav, Miruna, sunteti bine, da?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Mirela79 spune:
Azi mi-am facut timp sa pun si eu niste poze. Numai ca nu am stiut cum. Poate sa-mi spuna cineva?
roxanalucia spune:
buna, fetelor,
am zis ca citesc din urma, dar nu am reusit. sper ca sunteti toate bine.. eu nu prea mai ajung pe la calculator. in afara de bebe, care e cuminte, ne-am mai luat un copil, apartamentul, pentru care cam alergam amandoi, ca eu nu pot sa stau linistita, sa se faca lucrurile fara mine, eu trebuie sa vad tot
.
mi-am scos atele, lui bebe i-a cazut buricul ieri, exact cand a facut 7 zile. mancam si e la san si completare, cam 30-70, dar am auzit ca daca beau bere creste lactatia. numai ca nu stiu cam cata bere.
va urez numai bine tururor, mamici si bebei! 
roxana, mami de bebe Victor Costin
nunta
croatia voiaj de nunta
bebe Victor