Gravidute si mamici de Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Vai, fetelor, daca ati sti cat imi e de dor sa pot sta mai mult pe net, dar asta este situatia, nu ma plang, bebita mea merita toata atentia mea si de aia lipsesc asa mult de pe aici....
am facut si noi botezul..va invitam sa vedeti poze, la semnatura, la "Eu sunt Bianca"

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

asteptam aprecieri pozitive..ce modesta sunt....

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata!

Deiutz, te inteleg! eu inca il adorm pe Filip plimbat in brate, si are aproape 9 luni si 11 kg!asa l-au invatat bunicile, dar eram asa obosita incat multumeam Cerului ca am ajutor si ca dorm cate-o noapte, si nu m-am gandit cat o sa ma chinui dupa! obisnuieste-o acum, cat e mica, sa adoarma singurica, ca ajungi ca mine ( am ajuns si pe post de sperietoare )!

Ina, la noi dr de fam e si pediatru si e super! sfatul meu, schimba dr!nu e posibil sa nu aiba idee ce scrie acolo, mai ales ca esti gravi si e f important! nu mai zic ca la noi,de plic nici nu e vorba cand mergem la cabinet! ii plateam doar consultatiile la domiciliu si cate-un buchet de flori din cand in cand!

Adryana, felicitari pt crestinare! sa va traiasca Biencuta, e dulce foc! poza www.flickr.com/photos/adryana_4u/2344449687/" target="_blank">asta e superba!! SUnteti tare tineri si frumosi, cu nasi cu tot!

Eu sunt la cafea, Filip isi face somnul de frumusete! sper sa-l tina pana la 11.30 macar!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

deiut:trebuie mai intai sa-ti doresti cu adevarat sa nu o mai tii in brate si sa ai rabdare si tarie sa o lasi si sa planaga. Ea este acum la faza:- "ia uite, plang si astia ma iau in brate....ce viatza!"....
trebuie sa o lasi sa planga putin, te duci la ea, nu o iei in brate, ii vorbesti, ii canti, o mangai, ii zdranganesti o jucarie, si sa va obisnui incet-incet.Poti chiar iesi din camera apoi...s-ar putea sa se linisteasca singura.Nici nu o poti lasa sa planga foarte mult , dar oricum mici reprize...nu sunt un capat de lume.... si spatele tau trebuie protejat, nu? o poti obisnui incet incet cu asta....fara prea mare tragedie. te ajuta mult daca o pui la nani cam la aceleasi ore in fiecare zi...ii creezi o rutina si o obisnuiesti mai usor. cel putin la noi asa a functionat,
Trebuie insa inainte de toate astea sa vezi cauza pt care plange..k daca ii este foame sau are pampersul plin....nu va inceta din plans orice metoda ai aplica.
Darius adormea numai daca era lasat singurel la el in camera, in patut sau pe paturica de joaca.Il fascinau mult jucariile din carusel si muzica lui, dar asta dupa 2-3 luni...

Adryana:Felicitari pentru increstinare....
Si daca nu ne cereai laude, altceva tot nu puteam aduce unei familii asa de frumoase si tinere!Oricum Bianca va intrece pe toti...

Ina:plic la medicul de familie???? niciodata...K si andicu, un buchet de flori sau o cutie de bomboane in preajma vreunei sarbatori, dar nimic mai mult.
Nu trebuie neaparat k medicul de familie al tau sa fie si al bebelusului. Pt bb iti trebuie un pediatru cu adevarat bun..Asa pt noi, ne mai permitem sa fim inscrisi la un "oarecare"...dar cu copiii nu ne jucam. E foarte important sa observe totul inca de la inceput , sa stie ce face si ce prescrie...sa fie un bun profesionist...
Sunt anumite semne ale unor boli, care dc nu sunt vazute la timp...poate fi prea tarziu in cateva luni...
Mai ai varianta in care sa ai un medic de familie mediocru, dar sa mergi contracost la un pediatru bun, cum am facut noi cu d-na dumbrava...

Andicu: si darius doarme si eu sunt la cafeluta...
voi pe la ce ora iesiti la plimbare in cartier? parca as vrea sa iesim si noi azi...poate ne intalnim la mijloc....

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Am vazut pozele cu frumusetea ta Adriana. Titlurile pozelior sint simpatice foc.
Esti o mamica inspirata se pare... tati si bb frumosi...

Andicu, Mada am tot inchis ochii... dar acum fiind vorba si de bebe ... am explodat. Sint f. suparata.
Sint in cautare... Voi credeti ca mai pot schimba acum? Inca nu mi-am luat concediu de al ea si nici un fel de analize.

eu - Ina

- 7 saptamani pina ne intilnim minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mada, noi de obicei iesim pe la 1.30-2.00, dupa ce mananca , dar azi nu cred , ca a venit soacra mea sa stea cu el si poate iese ea un pic pe langa casa, ca eu am putin de umblat.
Ina, nu cred ca e tarziu sa schimbi , mai ales ca nu ti-ai luat inca prenatalul ..

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ina, eu am o relatie foarte buna cu dr. mea de familie. Este si pediatru si am inscris fata tot la ea. O sun la orice ora, vine acasa (dar contra cost), la cab ii mai duc din cand in cand o cafea, un suc, flori, etc. (nu toate deodata).
Si am incredere. Diagnosticele puse de ea mi le-au mai confirmat si alti dr. sa zic renumiti, ex. dr. Fasie. Nu se arunca la antibiotice decat cu antibiograma.
Iti poti schimba oricand dr., doar ca trebuie sa treaca minim doua luni de cand te-ai inscris la respectivul. Deci daca il schimbi acum nu il poti schimba din nou decat dupa ceva timp.
Iar de analize in sarcina...n-am dus lipsa ca imi dadea si dr. de facut gratuite (de patru ori pe toata sarcina) dar am mai facut si eu cu bani.
Cu analizele respective du-te si la dr. ginecolog, ca e si de competeta lui sa iti dea tratament.

Multa sanatate si sarcina usoara in continuare (cat mai ai!)

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

fetelor, sunt fff trista. cunoasteti un avocat specializat in divorturi bun, eventual cu nr de tel? prietena mea cea mai buna divorteaza si m-a rugat sa o ajut in privinta asta.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Salut fetele ce faceti??Noi bine facem curatenie generala pentru sambata k na o sa fie multa lume si...Puiutu nostru e n vizite umbla de mic ..e la mama cat facem noi curat. Am vb azi cu doctora despre bubitele dp fata lu iuby si a spus k intr-adevar e dermatita...asa suparata sunt mi-e asa cand il vad cum i se usuca fetisoara aia mica da el tot frumos e il mananca mama de lacau.
Sambata ne crestinam si noi si abea asteptam.

Adryana ce dulce e Bianca o scumpete de fata....ce zici s-a razgandit tati....sa sti k Iannis e baiat cuminte:))

Angi imi pare rau pt prietena ta:(( dar dak altfel nu se poate....

Va pup pe toate si mai vb dak nu dupa botez.pup fetele

mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am fost azi si am vizitat cresa... {Nu stiu daca v-am spus k din toamna voiam sa il duc pe darius la cresa..)Mi-a placut mult si e neasteptat de aproape de mine(habar nu aveam k e peste strada de mine...dar, problema e k nu mai sunt locuri....Inscrierile cica s-au facut din ianuarie si deja sunt si multe alte cereri in asteptare...
Alta chestie care m-a dezamagit este k cica pierd indemnizatia de crestere a copilului....Pai nu e corect...eu atunci nu voi lua indemnizatie pentru darius, ci pt bebica ce se va naste...de ce sa o pierd???
Trebuie sa ma interesez mai bine....dar dc nu sunt locuri degeaba ma interesez...Nici "relatii" nu am...nu stiu ce ma voi face...

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput