Gravidute si mamici de Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 3
andicu spune:
Helloo
Fetelor, cu plimbarea in parc, se amana!
poate e maine mai frumos!
Jojo,scuze ca spun cu intarziere: condoleante si imi pare rau pt asa tragedie in familie! ![]()
Eris, ce sperietura cred ca ai tras! bine ca n-a patit nimic sotul tau!
Mav, sanatate multa lui Sebi si tie!
am inteles si eu ca n-ar fi problema pt sarcina ta! la burticile de iulie-aug 2008 am avut 2
cu varsat de vant si a fost totul ok pt bebei!
Yannia, ce frumooos! super sa ai asemenea colegi si sa ai parte si de asa evenimente frumoase! la mai multe!
Roxanalucia, inca o data felicitari pt grasunel!
e un scump! mai ales cum doarme el pe o parte cu manutele sub cap si falcutele alea!..iti vine sa-l mananci! 
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

docdecap spune:
'neata!
Roxana, lasa pompa, pune-l pe bebe sa suga!! sa se obisnuiasca si cu sanul, chit ca nu trage mare chestie. cu pompa risti sa-ti traumatizezi mai tare sfarcurile decat cu bebe pozitionat bine (asculta la una patita!).
si daca te infierbanti si se intaresc sanii masaj viguros chiar daca te doare, pe mine la maternitate m-a masat bine cu clabuc de sapun (faci spuma pe maini si apoi aluneca mai bine mana pe pielea de pe sani) cu grija sa nu dai prea mult pe sfarcuri, nu le face bine. si dupa masaj mulgi cu mana cat iese, prin compresia areolei, si apoi pui prosop rece -nu gheata. sa ai grija sa nu faci febra, cum simti ca te infierbanti, treci iara la procedura. eu am avut vreo 3-4 episoade din astea, in 3 minute faceam 38,5 febra.
iar bebele tau e
!
miruna, de obicei grijile apar in secunda 2 dupa ce ai vazut 2 liniute. si nici nu-ti dai seama cand pui AMR la semnatura! cu incredere, ca nu putem grabi bebele sa creasca, peste o saptamana-doua o sa-i vezi inimioara!
fata 
mire, bine ai trecut de moderare!
fetele, si Denise tot la teatru mai merge, cand se va intoarce cred ca va fi mare amatoare!
eris, doamne ce sperietura!! eu la faze de-astea mi se opreste inima-n loc si daca doar vad, d-apai sa fie iubitul la volan
Bine ce e doar tabla, asta se schimba (cu tunare cu tot).
yannia, ce putin mai ai!! si a fost frumos baby shower, imi place mai ales faza cu mama
care nu face nimica
. desi nu e traditional, sper sa fie la fel si la mine la botez.
si in tara cand vii, sa batem parcurile??
of, fetele a venit iara figul si ploaia, ma obisnuisem asa bine cu cald si frumooos! e, sper sa nu tina prea mult...
noi avem majorat vinerea asta si e casa (mai ales lumea din ea) cu fundu'n sus, rochite, torturi, bijuterii, cumparaturi, nervi, discutii, etc etc. asa ca nu ma bag, stau cu bebe in dormitor si povestim acolo, ii citesc povesti, daca e prea agitat ii citesc de pe forum...
adica va rog sa scrieti cu intonatie, sa am ce povesti la junior!
si cu ocazia ocaziei o sa ma vad si eu pentru prima oara cu fosta
desi asa as evita momentul! ea a declarat ca nu sta, dar cu siguranta nici eu nu voi sta mai mult de 2-3 ore, depinde de Serban, care va merge in tabara la bunica, e mai simpu asa (ca dimineata si vad lumea rupta de oboseala pe acolo, asta mic cu chef de joaca si balamuc, si eu cu el in...bucatarie, ca doar acolo nu doarme nimeni.)
hai
pt acum, ma duc sa ma vopsesc! (adica nuantare, si la mine in baie, ca altfel n-am ce face cu juniorul. vineri in ziua evenimentului cand vine mama poate fac si eu o epilare, sa apar cu bubite rosii pe picioare
. e, aste e!)
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
miruna22 spune:
sa dea DD, Angi!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
madaluta spune:
salutare!
Vremea asta urata ne face parca sa fim si noi tristi..nu vi se pare??Eu asa simt...
Si ziua de azi mi se pare k dureaza vesnicie pt k tati nu vine la 16 k de obicei, ci tocmai deseara , la 20-21....Sper sa reusesc sa il tin in casa pe darius atata timp caci el e obisnuit k la 16- 17 sa fim afara...
Ma gandeam sa il duc pe Hasdeu la locul de joaca...dar singura asa nu prea imi vine...Nu mai vrea nimeni sa vina???
Miruna: nu te impacienta k bb e mai micut decat calculul facut de tine. Si eu sunt in aceeasi situatie, caci am tot un CM de 32-33 de zile. Teoretic trebuia sa avem 32de saptamani, dar prctic bebica mea are 31 pt k ovulatia nu a fost la 14 zile...E aproape imposibil sa fie asa la un CM mai lung. cat despre testele de ovulatie,ele nu se pozitiveaza doar in ziua ovulatiei ci in perioada fertila. Unele teste se pozitiveaza chiar aiurea, eu am patit-o...
eris: bine k sotul tau n-a patit nimic...
Imi imaginez prin ce ai trecut...
Sper totusi sa aveti casco, caci eu una m-am speriat cand am vazut cat poate costa o reparatie nu tocmai mare...
V-am zis k ne-a lovit cineva masina acum cateva saptamani( a intrat in fundul nostru, masina fiind parcata pe strada)..nu era asa grav dupa parerea mea adica tripla de pe spate sparta si portbagajul indoit...
Am reparat-o pe RCA-ul respactivului, dar dc pleca de la locul faptei stiti cat aveam de plata???...110 milioane......Si nu avem cine stie ce masina..un Ford Mondeo....Pai dc era mertan cred k dadeam 300 de milioane...
Am zis k de-acum niciun casco nu mi se va mai parea scump caci isi merita toti banii....
yannia: ce frumos....de ce la noi nu e moda asta???...
Madalina
31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
mocutza spune:
Buna dragelor,
Am lipsit pt ca urmez trendul forumului observ.....aproape toata lumea a suferit de cate ceva saptamana asta.Eu am avut greturi si varsaturi.....pentru prima data.....si in saptamana 21..nu am mai auzit dar se pare ca e posibil(am crezut Ca sunt specifice doar primelor 3 luni si chiar ma bucuram ca nu leAM experimentat)
Miruna bine ai venit......te cred ca esti nerabdatoare sa vezi cat mai multa activitate cu bebele insa cu siguranta medicul tia indicat corect saptamanile de sarcina. Cel mai bun calcul este(in cazul in care ai facut mai multe tste de sarcina) ziua in care ai vazut prima liniuta roz la testul de sarcina.....si calculezi cu 14 zile in urma (cel putin pt mine a fost cel mai relevant).Eu cand am mers la medic si mia zis ca am 5 saptamani.....si eu credeam ca am 8 ...am zis ca e imposibil....mai sa ma contrazic cu medicul.Si cand am calculat 14 zile inapoi de la ziua primei liniute roz de pe testul de sarcina .....MEDICUL AVEA DREPTATE........si eu am avut ovulatie tarzie....foarte tarzie.....
ERIS sper ca tiai revenit oarecum.....sperietura e groaznica...INSA IMPORTANT E CA TOATA LUMEA E OK.Eu am avut acum 10 ani un accident de masina si inca tresar la scartaituri de roti ....
MOCUTZA 21+
mav spune:
Ina, saru-mana ca ai anuntat defectiunea la rds, uite ca s-a rezolvat! (M-am si speriat cand a sunat fixul! Nu credeam ca o sa se remedieze situatia asa repede, ca de aseara eram fara net si fara telefon!)
Fetelor, simt ca nu mai am aer... Mi se intampla atatea tampenii... sunt speriata... Sebi are eruptia de varicela. Mama zice ca eu n-am avut... Sper sa se insele... Nu am cum sa ma feresc, ba mai mult, sunt izolata cu el in casa, tati este iar plecat. Dr zice sa stau linistita, ca varicela nu este asa rea ca alte boli, cum ar fi rubeola (la care am anticorpi) si ca ar fi fost mai rau pt bb sa fi luat virusul in ultimul trimestru de sarcina... Poate ca n-o sa patim nimic eu si bb, insa asta este inca o incercare grea pt mine...
...Si in plus, am probleme si la serviciu... si mai sunt si singurica, fara sot... si de cateva zile mi-au disparut si simptomele de sarcina... si a mai fost si pata aia... Ma straduiesc sa fiu pozitiva, dar mi-e imposibil sa nu ma gandesc la rau... sa nu-mi fac griji...![]()
andicu
esti prea buna cu noi, mereu ne lauzi! Si Filip este super!
doc, vezi ca exista in farmacii niste geluri pt dupa epilat, sunt bune!
angi, ma bucur ca sunteti bine acum!
jojo, condoleante! Experientele de genul acesta te marcheaza oricat de tare ai fi...
mada,
cat a costat reparatia masinii! ...Cat as vrea sa pot iesi si eu........
miruna, samburelul tau este inca prea mic, de aia nu se vede, nu te mai agita! Daca nu mai ai rabdare, mergi la echo la dr Lutescu sau la dr Peteanu sau la dr Ciufu. Toate au aparate performante... Dar, cel mai bine, lasa si tu sa mai treaca si saptamana asta...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mirela79 spune:
Mav, eu am avut sangerari serioase in sarcina si pana la urma totul a fost bine. Nu-ti mai face atatea griji. Incearca sa te odihnesti mai mult si evita eforturile fizice.
deiutz spune:
Buna seara fetelor
As vrea si eu sa stiu exact cum e faza cu dresatul...stiu ca s-a mai discutat dar n-am retinut...
De la ce varsta se poate incepe? In ce consta concret?? Plizzz, help!!!!
Nu de alta dar nu mai pot!!! Ma rupe spatele de la cat de mult am tinut-o in brate, ca in pat are ghimpi, maracini si albine! Azi, de durere de spate, am pus-o pe picioare si mi-a dormit 3 ore:D Insa azi-noapte a fost crunt. Incepuse sa isi faca un "program", adormea in jur de 22.30 si dormea pana la 02.00 sau uneori chiar 03.00, aseara in schimb am reusit sa o adormim la ora 01.00 si la 03.00 s-a trezit. O fi oare pragul de 6 saptamani? Nu mai stiu ce sa cred sau sa spun.
Imi cer scuze, nu am timp sa citesc din urma, sunt rupta de somn.
Va pup, multa sanatate voua si copilasilor.
Deiutz, mami de Ana Ilinca
http://community.webshots.com/album/562601418QZDGPr
jojo_miha spune:
Multumesc mult pt condoleante.Azi am adormit alaptand-o pe Teo,noroc ca a adormit si ea.Cred ca voi ajunge la stomatolog ca nu ma lasa deloc durerea si nu stiu daca e normal.
Deiutz pe masura ce cresc se fac mai rai si daca nu-i faci un program acum vei pati ca mine,adica e o alintata si sta numai in brate nu pot face nimic.
Eu imi astept baietii,sotul meu e la aeroport dupa fratele meu,vine din voiaj si cica e slab tare si netuns de cand a plecat,e mai mic si inca am impresia ca trebuie ocrotit.In jumatate de ora sunt acasa.nici nu se duce la el vine direct la Teo ca numai de ea ne intreba de fiecare data cand suna.
Va pup.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
ina78 spune:
Buna dimineata!
Mav ce faceti? Au iesit bubitele? Sebi se poate stapini sa nu se scarpine? Scapati repede si de asta... sa vezi.
Jojo inseamna ca incepe chefurile... bun venit fratelui tau. Teo astazi primeste cadouri, nu?
Doc majorat ... ce vremuri. Vrem si noiiiii...
Zi de plimbareala este astazi... asa ca deschideti lista.
Eu sint la serviciu inca.
Vreau sa va intreb ceva... voi aveti o relatie apropiata cu medicul de familie? Copii ii aveti inscrisi la acelasi medic la care sinteti si voi? Eu sint pacienta Dr, Lucica Mihai (ii dau numele cu toate riscurile posibile
....) si i-am dus analize (ale mele de la 7 luni) cu infectie urinara, lipsa de calciu si inca 1-2 analize iesita rau... si-mi spune ca sint perfecte.
Ce ati face in locul meu?
Sa ma cert cu ea? Sa caut alt medic? Sa-i spun frumos ca ... acolo sint citeva in neregula (poate s-o prinde ca e bine sa fii putin implicat).
In conditiile in care ... am avut pliculetzul la mine mereu.
Va multumesc mult... ptr sfaturi.
Pupam pe toata lumea fara exceptie.
eu - Ina
- 7 saptamani pina ne intilnim minunea