Gravidute si mamici de Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 2
miruna22 spune:
Angi esti o scumpa!

m-ai linistit putin
eu luna asta in care am ramas am facut teste de ovulatie, si mi-a iesit pozitiv in ziua 14 a unui ciclu de 30-31 zile! de asta ma nedumereste decalajul asta
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
ina78 spune:
Fetelor vin cu o veste "buba" ... Sebi (Mav) are varsat de vant. Asa ca sint consemnati la domiciliu. Din pacate tocmai acum au ramas fara net... dar speram sa se remedieze cit mai repede.
Mav fusese dezamagagita ca n-a organizat saptamina trecuta intilnirea la ea... dar uite ca ... a fost mai bine asa.
Ea spune ca nu are nici un efect asupra fatului, stiti voi mai multe? O sa incerc sa caut pe net informatii, doar ca dimineata am niste urgente la job.
Sebi multa sanatate!!!! Mav sa treceti mai repede peste perioada asta!!!
Madaluta ... as minca prajituri si noaptea cind ma trezesc sa merg la baie. Tu nu ai ceva preferat? Din care sa vrei sa papi mereu? Glicemia mi-a iesit ok, in parametrii.
Miruna32 si noi am avut ovulatie tirzie si bb la inceput era mai mic, insa am recuperat pe parcurs. Am si depasit... acum fiind mai mari cu cca o saptamina... Dar la cit maninc era culmea daca era mic...
Angi din pacate noi nu ne putem bucura de reclama... sa profitam... pot acum doar sa fac concurenta... si dr mea vine al ansteri normale. Sper sa nu demonstram contrariul. 
Andicu, Mokika... va plimbariti in parc... Lasa ca mai avem putin... si noi.
Jojo recuperare rapida, dupa oboseala, agitatie. Si sustine si tu dr noastra... ca ne "laudam" ...
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- 7 saptamani pina ne intilnim minunea
eris spune:
Buna dimineata fetelor!Bun venit celor noi.Eu sunt asa data peste cap.Ochisorul lui Iannis a trecut iar nasucul mai e ffff putin mucios.Azi noapte a dormit de la 22.30 pana la 7.30 si nu l-am trezit sa-i dau sa manance iar azi dimineata in sfarsit sanii mei plesneau si a papat pe saturate.Pana aici toate bune dar...ieri am mers sa ne plimbam pe faleza cu o prietena care are gemeni,tati ramanand acasa.La intoarcere a inceput sa ploua,am mers mai repede dar tati ne tot suna sa vina dupa noi.I-am zis sa tea acasa pt ca Iannis e adapostit bine si ajungem imediat.Dar cand am ajuns la 2 pasi de strada principala l-am vazut pe tati cu masina,venea dupa noi.I-am facut semn sa stea acolo ca in 2sec ajungem la el dar el a trecut si...in momentul ala o masina care venea dinpre Cta a intrat in el.Am simtit ca mor.Masina s-a invartit in mijlocul drumului iar prietena mea ma tine sa nu cad de sperietura.Si totul s-a petrecut sub ochii mei.Sotul meu nu a patit nimic dar masina da.A avut noroc.Oricum el a fost vinovat ca s-a grabit sa treaca (desi avea stop) sa nu ne ploua pe noi.Bine ca el este bine ca masina e doar tabla si se repara.Credeti-ma ca de ieri vad in fata ochilor numai scena aia.
Sper ca nu v-am plictisit dar m-am descarcat si eu.
Voiam sa va mai intreb daca bebelusii vostrii au avut pe fata bubite care lasa fata bebelusului foarte aspra,uscata.Noi am scapat de ceva si acum avem asta.I-am dat cu crema de galbenele,bepanthen,ulei de masline fiert.Ce sa-i fac are si dupa urechiuse,el care avea o fata foarte curata.
Pup toate fetele
Mada mami de Iannis Cristian
mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
roxanalucia spune:
buna dimineata!
profit si eu de ocazie sa pun niste poze cu bebe si sa va spun ce mai fac. in primul rand sunt bucuroasa ca vine laptele. deocamdata putin, si folosesc pompa de muls, e galbui lichidul, si scot ca 35ml de la ambii sani. azi dimineata i-am dat prima data, ca ieri abia venise si ma dureau sanii rau, azi noapte am avut si frisoane, dar acum sunt bine. in afara de lapticul meu el mai mananca aproximativ 80-90 ml lapte praf. cred ca e destul. doarme bine, cate 3-4 ore,fara probleme, daca e curat si schimbat.
in apartament e foarte cald, si mereu il mut sintr-o camera in alta ca sa aerisesc. cel mai bine doarme cand e mai racoare.
ma apuc sa citesc si din urma. va pup pe toate
AngeliquedeS spune:
Eris, e dermatita si noi avem, apare si pe urma iar dispare. pt faza de eruptie poti da cu Cicalfate de la Avene si la faza de uscaciune cu Cold Cream de la Mustela, curata fatsuca frumos dai de cateva ori pe zi le gasesti la Sensiblu
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
roxanalucia spune:
am pus si noi poze si am actualizat semnatura.
roxana, mami de bebe Victor Costin
nunta
croatia voiaj de nunta
bebe Victor
Mirela79 spune:
Eris imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat. Bine ca sotul tau nu a patit nimic.
Miruna22 sa stii ca eu am facut echo la dr Ciufu in saptamana a 5-a de sarcina si se vedea foarte bine cum ii batea inima copilului. Dr.Ciufu are un echograf foarte performant. Eu atunci chiar aveam probleme cu niste sangerari si toti doctorii vroiau sa ma chiureteze pentru ca la echografele lor nu se auzeau bataile inimii.
Mirela79 spune:
Roxanalucia bebe victor al tau este superbbbbbbbb! Felicitari si sa stii ca va fi din ce in ce mai usor. La inceput e mai greu pana va adaptati unul cu celalalt.
miruna22 spune:
quote:
Originally posted by Mirela79
Eris imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat. Bine ca sotul tau nu a patit nimic.
Miruna22 sa stii ca eu am facut echo la dr Ciufu in saptamana a 5-a de sarcina si se vedea foarte bine cum ii batea inima copilului. Dr.Ciufu are un echograf foarte performant. Eu atunci chiar aveam probleme cu niste sangerari si toti doctorii vroiau sa ma chiureteze pentru ca la echografele lor nu se auzeau bataile inimii.
5 saptamani de sarcina...adica 7 SA??
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
AngeliquedeS spune:
Ploua, deci pica plimbarea de azi...
Miruna, nu te mai stresa inutil ca agiti samburelul
puiul tau e bine si peste 2 sapt ii vei asculta inimioara!
Roxana, ai un pui supeeeeerb!!!! mor dupa poza asta mai ales: http://family.webshots.com/photo/2229106990103103298KLExlc
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori