Gravidute si mamici de Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 6
ina78 spune:
Saru-mina ptr sfaturi.
Andicu, Creem, Angi... credeti ca as putea merge la una din dr. voastre?
Creem teoretic sint inscrisa la ea de f mult timp. Practic insa n-am prea mers. Analizele le-am dus la dr ginec. asa am aflat ca nu sint prea "roze".
Angi un avocat bun mi-a recomandat Lulu (Alina mamica de Luca) specializat in divorturi... tot intr-un caz de acest gen (ptr o amica).
Mada eu cred ca n-ar trebui sa pierzi indemnizatia, e vorba despre primul copil / al doilea copil. Nu e logic... desi... la noi... nu te mai mira nimic.
Mav e consemnata la domiciliu dupa cite stiu eu. Parca ceva mai bine cu moralul.
Isi insa ... nu stiu nimic... asteptam vesti.
Doc... stai putin ca nasc si vin eu zilnic in parc.. ne facem rond.
Pup pe toata lumea fara exceptie.
eu - Ina
- 7 saptamani pina ne intilnim minunea
AngeliquedeS spune:
Ina, sunt convinsa ca te-ar primi dr mea. nu e si pediatru dar in prima luna a lui bb a venit saptamanal acasa sa il cantareasca etc. Are cabinet in Tomis III pe Adamclisi, vis-a-vis de Integra daca stii
As vrea nr avocatei pe PM dc poti. chiar, de Lulu mai stiti ceva?
Roxana, nu stiu sa iti zic de bere. oricum metoda cea mai sigura e pus bb la san cat mai des.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
miruna22 spune:
Angi eu sunt bine....poate prea bine!
nici sanii nu ma mai dor, de alte simptome nici nu pomenesc, ca nu le-am avut nici pana acum!
mi-a intrat in cap ca am sarcina cu ou clar si nimic mai mult!
nu ma simt gravi deloc!![]()
![]()
![]()
![]()
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
AngeliquedeS spune:
Linisteste-te, lipsa de simptome poate fi absolut normala. Eu nu am avut nimic, nimic, nici greturi, nici dureri nici ameteli, nici dureri de sani. Asteapta ca toate astea au timp sa apara de sa te saturi de ele!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
creem spune:
Neata si de la noi!
Ina..cred ca te poti inscrie la ea. Are cabinet pe db. Lapusneanu, la Trocadero. O cheama Blacioti. Si e pediatru. Daca te intereseaza da-mi un pm si iti dau nr. de telefon.
Angi...bine ca ai pus numele pozelor, ca nu le vazusem.
Am vazut poza lui Andre B (doar una...daca mai ai vreuna spune-ne)!
Si celelalte fete daca sunteti inscrise sa ne spuneti titlurile pozelor!
Pupicei la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
creem spune:
P.S.
Am constatat ca pe prima (Freza) o votasem deja....![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
ina78 spune:
Angi am incercat sa dau de Lulu - inca nu mi-a raspuns. Prietena mea .. nu e in tara.
Iar eu nu am numarul notat. Insa am sa o gasesc pe un adin ele ... sper.
Mama sta exact 2-3 blocuri mai sus.. linga scoala 7. Deci zona mi-e f cunoscuta. Insa nu reusesc sa identific cabinetul.
Este pe Adamclisi? Sau pe stradutze? Doctora mea... actuala... are cabinetul putin mai sus... spre Lapusneanu...
Iar eu stau destul de aproape. Acum depinde f tare si daca ma are locuri disponibile.
Miruna nu te pnica.. eu n-am avut absolut nimic... si am stresat fetele zilnic, daca e, daca nu, daca e bine, daca nu e bine... si uite ca a fost si e bine (ceea ce-ti doresc si tie).
eu - Ina
mav spune:
Seb mi-a facut febra aseara (39'C)... Am fost speriata, era cat pe ce sa petrecem noaptea la spital, dar am refuzat sa vina sa ne ia ambulanta, ca fiind in toiul unei boli contagioase, sigur ne internau la infectioase si nu ne dadeau drumul pana la vindecare... si asta imi lipsea mie acum, la sarcina (si cu tati plecat din oras)... L-am sunat pe dl dr Fasie si mi-a raspuns si m-a ajutat cu sfaturi, la ora 23,30!!! Jos palaria! Acum asteptam sa apara dl dr la noi acasa, sa vedem ce zice dupa ce-l examineaza pe Seb, s-ar parea ca varicela s-a complicat putin... probabil cu alta viroza sau i-ar fi aparut vezicule si in gatut, care ar putea sa se fi suprainfectat...
Abia astept sa vina dr si sa ma lumineze!
O zi usoara tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
quote:
Ina..cred ca te poti inscrie la ea. Are cabinet pe db. Lapusneanu, la Trocadero. O cheama Blacioti. Si e pediatru. Daca te intereseaza da-mi un pm si iti dau nr. de telefon.
Ina, dr lui Andicu ( si acum si-a noastra) are cabinetul in aceeasi scara cu d-na Blacioti....sunt perete in perete...Blocul este chiar langa Homeomed-centrul acela medical nonstop...
Si despre dansa am auzit multe lucruri bune k si despre d-na Vidican ( sotia renumitului cardiolog Vidican)numai k din cate stiu eu dansa nu este si pediatra...
Bine k ai de unde alege...acum ramane sa te hotarasti...
Roxana:pt a creste productia de laptic trebuie sa te alimentezi si tu foarte bine. Sper k nu ai inceput sa tii regimuri si cure de slabire. Este recomandat sa papi cam la 3h. Pe lanaga bere( fara alcool) poti incerca ceaiurile de stimualre a lactatiei pe care le gasesti la plafarsi sa bei si tu lapte sau sa consumi in general lactate....
Miruna: dc esti stresata , mai bine fa o analiza BHCG si vezi cum stau lucrurile. Ea iti indica foarte clar existenta unei sarcini.Dar de-acum cred k poti incerca si inca un echo( dar intravaginal)...oricum daca esti stresata faci mai mult rau lui bb....
Madalina
31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
ina78 spune:
Creem cred ca am scris simultan. Cred ca ama mai auzit de dr ta. Tot de bine. Daca nu te deranjaza... sincera sa fiu pe bb l-as inscrie la ea.
Nu e chiar f aproape ... insa bb merita orice efort.
Mav acum am citit... de aceea nu ai ami dat tu nici un semn de viata. Si eu care credeam ca te odihnesti.
eu - Ina