Gravidute si mamici de Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav: offff...multa sanate lui sebi, dar si tie...
Tati cand se intoarce?

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Angi ti-am trimis PM (avocat). Lulu e bine... alearga cu si dupa bebe. O pupam.

Mada, Creem, Angi multumesc inca o data. Cred ca-mi aiu coada la spinare si saptamina viitoare merg pina acolo. Cred ca e mai bine, decit sa intreb la tel.
Ma simt cam prost... ca am stat pina acum al dr noastra... dar parca ... am impresia ca fug.. dar ptr mine... ca ptr mine, dar acum e bb si nu ma mai pot juca.

Saptamina asta speram sa terminam cu mobilatul - adica incheiem ... si saptamina viitoare fac bagaj, caut medic si ma pregatesc de nastere.
Asa ca ... pregatiti-va moral.... atunci va iau la intrebari legate de bagaj, spital ... stiu eu ca ma veti sfatui, nu?

eu - Ina

- 7 saptamani pina ne intilnim minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

A fost dl dr la noi. Cica nu s-a complicat....Seb are intr-adevar ganglionii inflamati, dar nu e anormal la boala virala. Si nu s-a infectat nici gatul. Probabil ca febra a fost de la al doilea val de bubite. Ne-a zis dr ca nu e o forma urata de varicela, ci una... "medie". Vroia sa mergem sa facem o hemograma, dar pt ca tot am facut analize marti si nu putem iesi acum din casa... o sa tinem legatura prin telefon, cu rezultatele. Mi-a mai dat un nr de tel si vi-l spun si voua, poate veti avea si voi vreodata o urgenta cu copiii si nu dati de drii vostri exact cand aveti nevoie (cum am patit noi aseara la miezul noptii): 0770637005.

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Alina multa sanatate lui Sebi, bine cu a facut complicatii. Din cate spune Ina, a inceput sa-ti mai creasca moralul, asta ma bucura . Curaj, o sa treaca toate cu bine!

Noi participam la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=2&folder=Clipe de viata 2007" target="_blank">concurs cu poza "2fetecucuiete". Voi ?

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Trebuie sa creasca moroalul... , sa fie ridicat, nu?

Daca nu poate singura o ajutam, nu?

va pup pe toate... eu ma pregatesc sa fug acasasica. Am de scos haine din saci.
Un we placut. Noi intram mai greu de acasa... intre sci, cutii... dar incercam.
Sa vedem ce planuri de we aveti.

eu - Ina

- 7 saptamani pina ne intilnim minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mav, multa sanatate lui Sebi!

Am votat si eu ce am gasit si la cine am stiut: Angi, AndreB, Camelia..avem si noi la semnatura! nici macar n-am stiut ca-i ajunge poza in concurs, eu trimisesem pt pozele zilnice de pe DC .

Eu nu ma simt prea bine de ieri, nu stiu ce am.. am stari de ameteala si slabiciune si mi-e somn tot timpul! o fi astenia de primavara!

fetele si copilasii dragalasii!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Yannia: ce faci? incepem galeria???
da-ne un semn de viatza dc nu esti la maternitate!Poate a fost doar o alarma falsa...
iti tin pumnii sa fie totul bine. pup.

Votat si eu Filip si printesele Cameliei...
vrem si noi in concurs..n-am participat la niciunul..cum se procedeaza?

Madalina31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Roxanalucia sunt niste ceaiuri de la Humana speciale pentru stimularea lactatiei. Cu bere in nici un caz nu ai voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Mav, multa sanatate!

Yannia, sper ca nu a inceput travaliul.Si daca vine bebita, o sa te descurci.

Ina, spor la despachetat!

Madaluta, in primul rand nu poti sa ai doua indemnizatii in acelasi timp.Deci, cam in 60 de zile de la nasterea domnisoarei o sa treci de la o indemnizatie la alta.Alocatia pentru Darius de 200 roni nu o pierzi, chiar daca il duci la cresa sau treci la cealalta indemnizatie pana implineste 2 ani si trece automat la cea de 32 roni.Eu cred ca o sa invat legea pe de rost.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Isidora, cand scrii povestea nasterii lui Ioan?Hai ca vreau sa mai aud de bine de doctor.Si vreau sa-l vad si eu pe micutz.

Ma duc sa votez.Sper sa ma descurc.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput