Gravidute si mamici de Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirela79 spune:
Iar am incercat sa pun poze si cand credeam ca am reusit mi-a dat eroare.Cica fisierul trimis e mai mare de 100 bytes.
roxx spune:
salutare!
am reusit sa adorm cupilu' care se schinuie sa inteleaga ce se intampla de ce e noapte cand la el era zi si invers...dar incet incet ne acomodam noi...
aici e k , oras mare, curat...am fost azi singurei la o plimbare, am facut cateva poze cu orasu', bubu dormea bineinteles...
am vazut ca participati la concurs, am dat si eu cate un vot pt fiecare...as vrea sa participam si noi dar intai sa vedem cu pozele, sa le gasim k multe le am in calculatorul de aks si tre sa le caute sor'mea
daca doriti sa vedeti cum vorbim avem aici o proba http://www.youtube.com/watch?v=moYKFnh8B-4
va pup... merg la nani p'acilea e tarliu
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste 
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
roxanalucia spune:
buna seara, fetelor
vreau sa urez intai multa sanatate pentru mav si bisous si copilasii lor!
. si mav, sarcina usoara in continuare!
bun venit fetelor noi, ca am vazut ca au aparut cateva gravidute noi.. miruna si mirela.. sarcina usoara alaturi de noi! mirela, oricum am luat bere fara alcool, dar o sa caut si ceaiurile de care zici tu, merci!
mocutza, felicitari pentru fetita!
yannia, succes la bagaje! ne apucam e galerie? sanatate!
ina, ai mare grija cu kg... eu am luat in sarcina asta 40 de kg!!
e socant sa vezi ca ai nascut si lumea tot crede ca esti gravida... eu arat acum ca in luna a 7-a.. si nu am scapat decat de 13-14 kg pana acum, cu nasterea...
doc, te invidiez pentru sutien...eu am niste chestii din carrefour, dar cred ca la prima iesire ma duc la triumph, poate gasesc ceva mai bun.. sunt bune si astea, dar prea se lasa, ca am sanii mari..oricum, sa-l porti sanatoasa! aa, si bine casi-a revenit copilul cu programul.
felicitari fetelor care au botezat copilasii!
noi suntem bine. v-am ascultat sfaturile si am pus copilul la san. au trecut si ranile, si lapte parca vine mai mult, pentru ca vrea formula mai putina. in rest, dormim bine, 3-4 ore, avem program destul de regulat, sa-l tina asa. maine o sa vina un prieten preot sa ne citeasca sa-l pot scoate putin la plimbare. o fi prea devreme? asa, in jurul blocului, daca e frumos afara.
diseara o sa incerc sa-i fac baita .. sa vedem cum ma descurc.
va pup pe toate
roxana, mami de bebe Victor Costin
nunta
croatia voiaj de nunta
bebe Victor
Mirela79 spune:
Roxanalucia eu am o fetita Maria de 1 an si 8 luni. Nu sunt insarcinata. Mie pediatra mi-a zis ca pot scoate copilul afara dupa 10 zile de la nastere. Dar mai intai a venit ea acasa si i-a facut primul control.
madaluta spune:
quote:
Madaluta, in primul rand nu poti sa ai doua indemnizatii in acelasi timp.Deci, cam in 60 de zile de la nasterea domnisoarei o sa treci de la o indemnizatie la alta.Alocatia pentru Darius de 200 roni nu o pierzi, chiar daca il duci la cresa sau treci la cealalta indemnizatie pana implineste 2 ani si trece automat la cea de 32 roni.Eu cred ca o sa invat legea pe de rost.
Stiu k iau o singura indemnizatie si 2 alocatii, dar problema se pune altfel: pentru ce copil voi lua indemnizatia? pentru darius, care nu va implini inca 2 ani in septembrie, sau pt bebica mica pe care o nasc in mai?
Sau indemnizatia se ia asa in general pentru cresterea copilului..si nu se specifica pt care din ei este, caci de fapt este a mamei...???
aici nu inteleg eu legea...
Si nici nu inteleg daca e drept sa-mi retraga alocatia atata timp cat eu nici nu stau degeavba acasa, nici nu ma intorc la serviciu, ci din contra, mai cresc un copil....
roxana: daca vremea e frumoasa , nu ploua si nu bate vantul il poti scoate din casa, bineinteles....e chiar recomandat.
Totusi ar fi bine mai intai, cu cateva zile inainte sa-l obisnuiesti cu aerul mai rece, sa il imbraci k pentru afara sa deschizi geamul si sa-l lasi 10-15 minute asa. sau sa-l scoti in balcon, dar tot imbracat k pentru afara...
Madalina
31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
andicu spune:
Mada, concursul e in caseta cu Desprecopii de la inceputul fiecarui subforum , sau pe pagina principala. Din pacate, pozele au putut fi trimise pana la 15 sau 20 februarie. Eu nici n-am stiut ,m-am trezit cu poza lui FIlip in concurs, desi eu o trimisesem la desprecopii pt a fi postata la poze cu bebei pe forum.
Roxana, daca bebe e sanatos, dupa 10 zile e ok sa-l scoti, dar asa cum zice Madaluta; si la inceput nu mai mult de 15-30 min. Daca e temp sub 5 grade C, vant, ceata sau ploaie, nu e recomandat pt nou-nascuti sa-i scoti afara.
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni

www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

eris spune:
Salut fetele ce faceti?noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile de botez maine am niste emotii sper sa iasa bine. sper k printisorul meu sa fie cumintel si sa nu planga.
Am pregatit atatea azi k sunt super obosita...pe langa masa d ela restaurant punem si masa acasa si va dati seama alta munca alta distractie...
Voi cum mai sunteti??Roxanalucia stai linistita si io dupa ce am nascut aveam o burtik si aatam k in luna a 7 acum ama juns pe la luna a 2-3:D inca mai am de dat jos dar stai linistita k o sa dai jos.
eu ma duc k mai m de aranjat niste salate si unele,altele k maine nu stiu ce-o sa fac mai intai.
Va pup si promit k revin cu poze duminik
mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
roxanalucia spune:
mirela... scuze pentru confuzie... din neatentie. oricum, sa-ti traiasca fetita
eris, sa aveti parte de un botez frumos si fara evenimente. si cu burtica mea... m-am consolat, oricum, stiam ca imediat dupa nastere asa e, dar eu trebuie a depun niste eforturi deosebite pste cateva luni..
asta seara am facut prima baita! adica,a doua, dar acum i-am facut eu, personal! si m-am descurcat binisor. dar am o dilema. cat de infasat sau imbracat trebuie sa-l tin dupa baie? ca eu l-a pus in 2 scutecele si un prospo de baie, e ca o sarmaluta si transpira acolo. cat sa-l las asa? pana la masa urmatoare?
roxana, mami de bebe Victor Costin
nunta
croatia voiaj de nunta
bebe Victor
creem spune:
Roxana..nu stiu daca e bine sa il ti chiar asa...sa nu ii fie prea cald si sa se supraincalzeasca. Eu ii puneam un body si un scutecel la picioare cand era micuta, acum ii pun salopetica. Si o invelesc cu o paturica subtire. Dar depinde si cat de cald este la tine. Ca la noi,...este, avem 26 de grade noaptea.
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Yannia spune:
Buna, fetelor! Din fericire, nu e cazul de galerie inca. Bebelusei mele ii este bine in burtica si nu da semne sa se grabeasca. I-au facut EKG si test non-stress si totul e ok.
Scurgerea aceea se poate sa fi fost de la dopul gelatinos; nu am fisura in sacul amniotic.
Partea proasta e ca am colul deschis si trebuie repaus total la pat. Asta e... n-am de ales. Atata timp cat nu am contractii, e bine.
tuturor!
33+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community